IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 22.11.2010 05:04

Listaa tähän seitsemän ihmistä ja mitä haluaisit sanoa heille.

1. Boubou sinust on tullu tosi lyhyes ajas mulle iha yli tärkee. Ehkä oon vaa ihmisriippuvainen ihme hippiäinen, mut sinust en haluu luopuu ikinä. Tyttö oot kyl aikamoinen timantti.

2. Sä oot ku paita, mä oon ku peppu, saanks mä olla sun ykkös heppu? Eiku hetkone, sä oot meistä kyl se peppu :W Tosiaan parhain kuralätäkkö mönkijä. Sinuuki näkyilee niiin hirveen paljon liian harvoiinn. Oot mun lompakko, en luovu sust koskaa. Minu ykkösnainen.

3. Oot iha jees tyyppi, mut välil en ymmärrä sun aivotuksii, mut ehkäpä se on iha yleistä? pihihi, pitäis näkyillä useimmin. Joskus sun aatemaailmas on kyllä ihan hirveen omituinen ja välil mietin et miks et voi sanoo suoraa? mut en haluu olla se joka suuttuu kaikesta, ni annan asian olla, ei se mua sillee ees haittaa. Sillee ku sun kaa viettää aikaa, ei voi sanoo et se ois hukkaan heitettyy.

4. Jeboou, mursumurmeli hehhulihihhuli, sinuu näkyilee nykyään niin hirvittävän paljon vähemmän ku ennen ):: mut ehkä se vaa johtuu siit että kesällä on tosiaan enemmän aikaa. Mut aika sun kaa on jotai nii hianoo ettei mitää rajaa.

5. Muaahahahahaa, sinuu en nää melkee ikinä ): harmittaa se meijä piiiitkä välirikko, mut hyvähyvä hienoo ollaan taas väleis. Pihii, oot yks niist heppuleist jotka jaksaa yrittää esittää tajuuvansa mun aivotuksia.

6. no sinä oot kyllä aikas erikoinen tapaus. Mut ei se haittaa, oot tärkee silti. Ekaa kertaa ku nähtii, vihasin sua ja välil toi tunne tulee nykyäänki pintaan, mut pääasiallisesti oot kyl yks niistä jotka piristää mun päivää aina ku satut koululla hiippailemaan.

7. Karkki on hyvää ja puskas on hyvä sitä syödä. Sun jutut on ne kaikista kieroutuneimman omituiset joita varmaan ees sä et ymmärrä. Sulle on aina mukava nauraa ja sun kaa harvemmin on tylsää. Välil vaa tuntuu ettet enää haluis nähä mua, miks ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.