IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash

Blogimerkintä

- Vanhempi »

huuhaaKeskiviikko 01.02.2006 17:03

jepulis siis, noobina on oltu huikaisevat pari päivää.

Miten sitä ei osannu arvata, miten paljon galleriasta onkaan iloa? Enemmän tätä ihmiset käyttää ku jotain sähköpostia tai meseä, tai ainaki enemmän ihmiset ottaa allekirjottaneeseen kommentilla yhteyttä. Vaikka eihän tää irkkaamista ole. Pitäisikö tämä ottaa jonain vinkkinä, että get a life........

Nnojoh. Muka tulin hakemaan talon kahvitunnin kylkiäisenä netistä jotain matskua yhtä koulutehtävää varten, mikä pitäs olla maanantaina valmiina, mut tännehän mä vaan juutuin. Tunnin oon täs vaan vitkutellu. Ja nyt hokasin, ett eihän mulla oo ees mukana niitä linkkejä, mistä ne matskut saa, joten koulun kannalta ihan polusta tuli tääki reissu atk-luokkaan. Damn.

Kaiken näkösiä yhteisöjä niitä löytyyki. Silmiin osuu lähinnä kahviin liittyviä. Ylläri. :) Mut sitten taas niitä (siis yhteisöjä) on niin hirveesti, että silmiin osuu vaan epäolennaiset, ja sit ne, joissa ois jotain tuttujaki niin ne menee ohi. Äh. Yritäpä tässäki olla sit sosiaalinen. Mut on tullu terveisiä tyypeiltä, joista ei oo kuullu vuosiin. Että se on iiiiso plussa.

Quittimoi..... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.