IRC-Galleria

Hanri_

Hanri_

WSOGMM Whole Sort Of General Mish Mash
Danubius Rádió - élö adás.. Eli siis unkarilainen radio Nova soi korvissa. Siinä mieles erilainen, että ei soi hirveemmin iskelmiä, mut yleensä ottaen samat biisit soi jatkuvasti. Toisaalta positiivista sen takia, ett siellä soi sitten samoja biisejä ku kesällä, niin ei tuu niiiin ikävä takas, ku voi leikkiä olevansa siellä.

Vähän jänskättämään rupes. Ens viikolla pitäs mennä kirkkoherralle pätevästi selittämään: "Kyllä se on nyt niin, että tämän seurakunnan on pakko antaa meidän toteuttaa meidän opinnäytetyön projekti ensi keväänä täällä, kun eihän siitä tule seurakunnalle mitään kustannuksia, ja samalla saadaan isoskoulutusta kehitettyä, ja saadaan nuoria rekrytoitua muutenkin seurakunnan toimintaan, kun tarjotaan uusia erilaisia työmuotoja mihin on helppo erilaisten nuorten tulla, joten teillä ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin tehdä meidän kanssa yhteistyösopimus - tämä on tarjous, josta ette voi kieltäytyä!" Ja pah! Ihan hyvin voivat sanoa, että ei kiitos. Mutta, onneksi siellä on väki sen verran tuttua, että kieltäytyminen on ainakin heille sit TOSI vaikeaa........ :)

Nyt tavoitteena saada eilen vaivannut kouluhomma edes sille mallille puolivalmiiksi, että sen saa sunnuntai-iltana valmiiksi että kehtaa maanantaina esitellä tunnilla. Viikonloppuna ei kuitenkaan saa mitään aikaan, kun siippa tulee lomille, niin sen kainalossa tulee kiehnättyä joka tapauksessa. Viime lomat kun jäi väliin. Nyt ottaa vähän takasin. Vaikkakin vähän koulun kustannuksella.. noei, en mä sais mitään viikonloppuna tehtyä kuitenkaan, kun ei oo koneen ääressä. Sitä on joko kotona tai rannikolla, samalla lopputuloksella.

Enihuu, nyt hommiin! Heti kun saan raahattua ahterini ylös tästä penkistä... ;)

Qvitteni-hedelmä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.