IRC-Galleria

Raskas Joulu @ 20.12.2008, TavastiaTiistai 23.12.2008 01:21

Mistäs sitä alottais... Perjantaina puol 8 aikoihin hyppäsin siis junaan ja siinä sit matkan varrella porukka tuli pikkuhilja kyytiin. Jotain sit siellä junassa sekoiltiin, toivottavasti muut matkustajat ei kauheesti häiriintyny :D Ei siis nukuttu koko yönä paitti Jenna nukku jotai pari tuntia ja näytti intiaanipäälliköltä. Ihana se yks ukko joka oli kuunnellu vissii meän juttuja..... "Mille keikalle te nyt oottekaan menossa?" "Onkos se Koopkin jo siellä laulamassa?" Ei meinannu pokka pitää :D Mut joo aamulla oltiin sit ihan paniikissa siellä junassa ja olo oli ihan kauhee. Vihdoin se sit oli perillä ja mentiin heti Tavastialle.

Kello oli jotai 7 ja siellä ei ollu vielä ketään. Sit alko pitkä jonotus ja päivä meni ihan kauheen hitaasti. Joskus yhen aikoihin olin varma et kello oli jotain viis... Ei kait siitä jonotuksesta sit oo sen enempää kerrottavaa, käytiin syömässä ja shoppailemassa vaikka en kyllä ostanu paljon mitää. Ja Ension vessareissu kyllä muistetaan aina ! Saatiin Erkan ja Marcon kans yhtikset siinä jossai välissä ennen keikkaa. Tehtiin jono sit jo joskus puoltoista tuntii ennen sisälle pääsyä ko alko tulemaan niin paljon porukkaa. Haha oli kiva kytätä sinne sisälle siitä oven ikkunasta... :D Vihdoin päästiin sit sisälle ja eturiviin keskelle! Ihan loistavat paikat. JP:n hiukset oli pelottavat ko ne tuli koko ajan naamalle yms :D

En jaksa kirjottaa joka biisistä erikseen koska ketään tuskin kiinnostaa. Ilouutinen (Ari & Jarkko), Nissepolkka (JP), Petteri Punakuono (JP) ja Ave Maria (Jarkko) jäi kyllä eniten mieleen. Ilouutisen aikana meinasin kuolla ko Ari alko avaan paidan nappeja... Ja Nissepolkka oli semmonen tappobiisi että huhhuh. Samoin Petteri. Ave Maria oli jotain ihan mielettömän kaunista. Ihana ko oli ihan hiljasta ja kaikki vaan kuunteli. Ai nii joo Varpunen jouluaamuna vitutti ihan sairaasti, koko ajan oltiin ootettu että Ari laulais ja sit Marco laulaaki... Mut ei se nyt kokonaan fiilistä pilannu, keikka oli ihan loistava! Yks parhaista ikinä kyllä.

Keikan jälkeen käytiin ottaan Jarkon kans yhtikset ja sit meijät häädettiin pihalle. Ooteltiin siellä sitten ja sain vielä Erkin kans yhtiksen. Eikä Erkki ees oo homssu. Jossain välissä lähettin sit junalle takasin ja sit nukkumaan. Ihme kyllä sain tosi hyvin nukuttua :o Vissiin väsytti aika paljon... Matka meni nopeesti ja olin kotona 9 aikaan.

Kokonaisuudessaan oli kyllä ihan tosi huippu reissu, suurin kiitos kuuluu ihanalle matka- ja keikkaseuralle. Ilman teitä ei ois ollu ees puoleks näin kivaa ♥ Kiitos sit tietysti vielä Arille, Erkalle, Erkille, Vilille, Jarkolle, JP:lle, Marcolle, Iljalle, Tuomakselle ja Mirkalle. Voispa palata ajassa taaksepäin...

Jotain jäi kuitenki sanomatta mut what ever


ai nii joo
23.12.2008 14:12 <neeuski> Petteri Punakuono (jenni ja neea) XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.