IRC-Galleria

tehtävä:Keskiviikko 08.03.2006 14:14

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.teen vatsalihaksia yöllä unissani... kaverit sanonu.. itse en kyllä myönnä mitää.. heh

2.kun kävelen kotiin esim. linja-autopysäkiltä koulun jälkeen.. kävelen usein laskien askeleita.. kun saavun erään postiluukun kohdalle alan laskea siitä kuinka monta askelta on seuraavalle postiluukulle ja siitä seuraavalle..jne.. (outoa?)

3.katson jatkuvasti kännykästä kellon aikaa.. vaikka seinällä roikkuu kello koko ajan näkyvissä...

4.illasta laitan aina musiikin soimaan... soittimeen saa ajastimella laitettua sopivan ajan.. luulisin aina että kaksi tuntia riittää mutta usein herään siihen kun musiikki loppuu..ja jos taas jätän soittimen koko yöksi päälle on aamulla aivan kamala olo.. (päänsärkyä,kuumeinen olo..)

5.yöllä vastailen usein puhelimeen.. (ei kannata ihmetellä jos en puhu mitään) luulen aina että se on minun puhelimeen kytketty herätyskello ja painan vain automaatteisesti sit vihreetä luuria..

haastan:
^^mirkku^
katjaah
|nall3||
satu^^niko
]oonas`

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.