IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

hah.Torstai 24.01.2008 04:23Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti.

:oTiistai 07.02.2006 01:09

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

möh.Maanantai 30.01.2006 00:08

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Ominaisuuksiani ovat:
-pakkomielle letittää hiuksia ja purkaa lettejä (lettejä voi myös tehä pipoon yms. yms.), jos ei oo muutakaan tekemistä.
-pakkomielle aukoo solmuja ja sitoo niitä taas takasin
-pakkomielle tehä sellanen silmien kaivelu reaktio ku joku on jännää :DD kyl työ tiedätte.
-pakkomielle pistää valot päälle joka kerta ku tuun takasi vessasta yöllä ja kurkistaa oven taakse ettei siellä oo mörköjä :D
-pistää sälekaihtimet aina ns. ylöspäin, jottein välistä pysty kurkkii sisälle.Tämän haasteen sain heklu :lta ja lähetän sen seuraaville henkilöille:

motas
Lumidee
IdioottiNiina
miraa__
Stomach

pileet.Tiistai 17.01.2006 01:21

ei enää ikinä ikinä ikinä pakollisesti hammaslääkärii!!!!!

täts ölaiv

vuos vaihtuuLauantai 31.12.2005 21:25

häpi nyyv ier vuan kaikile!!

4 h 35 min.

lol :DLauantai 29.10.2005 22:57

tänää on lauantai :ooo
- Vanhemmat »