IRC-Galleria

jejeeTorstai 18.09.2008 21:00

huomenna mennään työporukan kanssa pitsalle ja lonkerolle ja kaikkee ja sit illalla mirkun luokse kalijoo ottaa :D ja lauantaina onkin vuorossa leppälahessa rapujuhlat (rapu pinppi, ainon mukaan) ja sitte sunnuntaina podetaan kauheeta krapulaa sipsien ja leffan kanssa!

Työharjottelu on menny kyllä hyvin. oltiin eka jonnan kanssa maalaamassa kortesuolla, wilhelm schieldtin kadulla sellasta helkutin isoo ulkovarastoo, osa siitä varastosta oli näyttöä ja 5 tuli!
meillä oli "hieman" ongelmia niiden telineitten kanssa mut sitte meille onneks tuotiin ihan oma nosturi ja sillä oliki sitte miljoona kertaa helpompaa vedellä vähä kuraa seinää :D sitte reilun kolmen viikon jälkeen siirryttiin pahamaineiseen kaakonpyrstöön, eli kaakonperseeseen. siellä päästiin hinkkaamaan niitä iän-ikusia parvekekaiteita.. ne hommat saatiinki sit jo kahen ekan päivän aikana suht'koht' valmiiks.. sitte ootti toinen urakka kahessa viereisessä kerrostalossa -.- seinien pesu, kittaus, hionta ja maalaus. ollaan kutakuinki jo pohjat saatu valmiiks.. enää tarttee oottaa vaan niitä asukkaiden värivalintoja että voi käyä ostaa tuhansia litroja maaleja :D huomenna ei kyllä keretä paljoo paskaakaan maalata.. :/ ainon, jonnan ja visan kanssa ollaan himona heiluttu (tänäänki liikaa :D) ja siinä on sitte joillekki erinomaiset pohjat valmiina maalaamiseen kun huomenna on viimonen työharjottelu päivä ja sit alkaaki taas koulu. viimeistä vuotta viedään ja sen jälkeen musta muka olis valmistumassa maalari.. koulussa alkaaki koristemaalaus ja siitä tehään vuoden mittaan näyttö.. ja ja ja KOHTA ON JOULU!! (tai no ei ihan viel mut kuitenki) >:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.