IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Metsäpirtti 8.-13.6.2008Sunnuntai 15.06.2008 18:05

Täs nyt jotai leirin ridausten kulusta.

Maanantai
Menin Jojolla ekalla tunnilla, jolla mentiin koulua. Jojo mäni ihan kivasti, ja se laukkas ihanasti ja pysy uralla :>
Radalla menin eka Inkalla, jonka jälkeen sit mentiin Niinan kans kahestaan Raipella ilman satulaa. Hehee, laukkaaminen se vasta olikin kivaa, ei me voitu muuta ku nauraa sielä x) Laukkaa nostaessa Raipe vääns siihen alkuun heti pienen minipukin :) Sit kävin vielä Jannin selässä kävelemässä pienen pätkän ilman satulaa, jonka jälkeen menin pari kierrosta Tuiskeella. Silläpä sitä virtaa vasta riittikin, laukkaa menee sellasta vauhtia et pidätelles tuntu ku sormet ois ollu poikki. Sitten me vielä ajettiin Niinan kans yks kierros Tirrillä.

Tiistai
Esteitä menin Hipulla. Hippu hyppäs kivasti, seki oli aika vauhdikas poni. Hypyt oli ihanan pyöreitä ja "täydellisen" tuntusia ratsastuskoulun heppoihin verrattuna :D Ei siis niissäkään mitään vikaa, nehän onkin juuri opetushevosia ^^
Maastoon sain Neten, maastossa menikin Neten kanssa ihan kivasti, tosin taisi sieltä yksi pukki päästä Tuiskeen tultua liian lähelle. Tapahtumarikasta nämä mun ratsastukset.

Keskiviikko
Servillä koulua. Servi oli aikas kovasuinen, pidätteet ei menny kyllä millään läpi. Laukka lähti kuin tykin suusta, ja samalla tavalla jatkuikin; näin käy kun ei riitä voimat hepan pidättelyyn. Lopputunti laukattiin sitten Nasun perässä :)
Suunnistukseen sain Kustin. Niina ja Mascot oli meidän pari, ja hitaasti ja rauhallisesti meni kaksituntinen. Tosin Kusti päätti loppuun järjestää päätallin pihassa pientä show-meininkiä säikkymällä traktoria.

Torstai
Aloitin päivän menemällä Taralla koulua. Tara se vasta mukava poni olikin, ravi ei tuntunut missään niin meninpä siinä sitten tunnin ilman jalustimia. Laukkoihin laitoin jalustimet jalkaan, mutta laukan sijasta Tara kyllä meni passia hirmuista vauhtia.
Kustilla ilman satulaa maastoon. Ehkä perseelleen mennein tunti ikinä, mutta oli ihan kivaakin. Kustilla joo tosi kivan tuntuinen kapea selkä ja erittäin tuntuva selkäranka.. Kusti nuohos varmasti joka puskan läpi, säikky takana tulevia poneja ja yritti pukittaa ravissa. Ravissa kiihdytteli aika lailla, ja siinä ponissa olikin pitelemistä ettei ihan ryöstämään olisi ruvettu. Tosin viimeisten ravien aikana sitten se ryösti, en saanut pysäytettyä joten tyydyin huutamaan apua ja varoittamaan Venlaa Taran kanssa edessäni että Kusti tulee ohi ja lujaa. Lensinpähän sitten suoraan Taran ja ojan väliin hiekkatielle selälleni, kävin pienoisessa shokkitilassa ja tongin aikani raippaa ojasta. Sitten vain takaisin selkään ja käynnissä tallille.

Perjantai
Kustilla leirikisoihin esteisiin, joten täytyihän niitä myös harjoitella. Kusti loikki 40 cm pystyä innokkaasti metrin hypyillä :) Tällä kertaa poni pysyi hanskoissa ;)
Sitten oli vielä leirikisat. Kusti ei suostunut menemään kentälle kun se näki mukamas puskassa mörköjä, joten leiriavustaja sitten talutti Kustin kentälle. Ekan esteen se pudotti, tokalla esteellä ite sekosin esteissä, muuten meni ihan hyvin. Tuloksena jaettu toinen sija. Sitten kunniakierros oikeaan, Niina ja Lilli perässä. Kusti laukkasi hyvin (mutta hitaasti), ja Lilli tuli ravissa perässä.

Leirillä oli kyllä tosi kivaa, sain paljon kokemusta erilaisista hevosista yms. Hipsun karitsat oli aivan parhaita, plus tietysti Bambin varsa joka viihdytti aina päivää pärskimällä ja hirnumalla karsinassa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.