IRC-Galleria

Heidukka87

Heidukka87

Ihanaa päivää kaikille!!!!

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 13:45

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Yritä Ymmärtää
2. Satulinna
3. Kaupungin Lapset
4. Laulu Petetyille
5. Angella
6. Please, dont go!
7. Ensisuudelma

Nakitan seuraavat henkilöt:
ISande80I
Minnam85
Skorpioni1
Winders
^^Nooruska^^
NOORA`
[lizzy]

Kysymyksii!!!Keskiviikko 21.12.2005 15:32

Vastailkaa kysymyksiin!!!

Kivoin viikonpäivä?

Kivoin poan nimi?

Kivoin tytön nimi?

Toinen nimesi?

Lempinimesi?

Syntymäkuukautesi?

Tylsintä puuhaa?

Olisitko mielummin lyhyt vai pitkä?

Mitä tekisit jos olisit päivän näkymätön?

Kenen kanssa lähtisit autiolle saarelle?

Rakas päiväkirjani!Maanantai 12.12.2005 20:40

Koulussa leivoin taas tänään kerran maustekakkuja. Liikuntaa ei ollut kun yksi tunti. Sitä onkin nän maanantaisin vaan yksi tunti. Pääsin komelta koulusta ja kävelin linja-auto asemalle. Neljältä lähti linkka jolla tulin MIehikkälään ja menin kotiin. Otin myös postin ja sain yhdeltä kirjekaveriltani kirjeen ja neljä valokuvaa. Olen lähettänyt jo kahdelle kirjekaverilleni joululahjan ja vielä pitäisi yhdelle lähettää ja yhdeltä minä olen jo saanut ja saan niiltä kahdelta muultakin.

Rakas päiväkirjani!Maanantai 21.11.2005 19:22

21.11.2005 MAANANTAI

Heräsin klo 06.00 ja puin päälleni. Sitten klo 6.40 lähdin kävelee bussipysäkille ja vein kirjeen samalla postiin. Sitten kun bussi puli niin lähdettiin matkaamaan kohti Haminan ammattiopistoa. Koulullu päästyäni meni vaihtamaanm kokkivaatteet päälle ja oppari kakkoseen. Mä tein maustekakkuja 4kpl myyntiin. Keittiön jälkeen oli viel kaksi tuntia ruotsia, mutta meil ei ollut tänään kulttuuritietoa kun huomenna meil on siintä koe. Kun pääsin koulusta kävelin keskustaan ja mein kirpputorille. Ostin kaksi cd-levyä ja töppöset. Äiti saa ne joululahjaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »