IRC-Galleria

Heka`

Heka`

Mul on ruskeet silmät eli oon saletisti hot ;)
mä tiedän et oon mokannu, niin monta kerta sun mielen pahottanu .. yhelläkään kerralla en oo sitä tarkotuksella tehny. mä en tiedä kuinka saisin sen kaiken sulle kerrottua, sen kaiken, sen kuinka paljon susta välitän,sen kuinka paljon sua rakastan. mä toivon et sun kanssas saisin vielä monet ihanat illat viettää, katsoen takkatulen leiskuntaa, käpertyä villttiin. olla vierekkäin, ihan lähekkäin.
tää meijjään juttu on ihan selvästi ollu jotain kohtaloo, jonkun isomman voiman ohjaamaa tietä me yhressä kuljetaan, kuljetaan käsi käressä. vaikka me nähäänkin harvoin silti tuntuu et oot mun vieressä aina.
monet lupauset oon sulle antanu, en voi taata et ne kaikki tulee pitämään, mut sen voin taata että sua tuun aina rakastamaan !
toivon että mulle antaisit vielä monet tilaisuudet, sillä myönnän sen et tuun vielä monet kerrat mokaamaan ..mut toivottavasti jaksat mua kattoa vielä monet monet vouret, sillä mää en oikeesti tierä mitä tekisin ilman sua kulta rakas.
toivon et just sää oisit se joka seisoisit mun vierssä alttarilla, se jonka kanssa saisin katsoa lasten leikkiä.
oon oikeesti tosi pahoillani niistä kaikista pahoista sanoista jotka oon sulle sanonu, sä tiedät että mun elämä on sekasin enkä aina tierä mitä sanon tai teen ..
en osaa kovin romattinen olla, mut parhaani mukaan yritän joka kerta kun nähään tehä sut onnelliseks. ja viettää iki muuistosia päiviä, sillä koskan ei voi tietää millon on viimenen kerta kun nähään.
sä voit sanoo mulle suoraan jos et jaksa enään kattoa mua, mä ymmärrän sen sun päätöksen .. en ehkä ihan heti mut joskus sitten myöhemmin.
mä rakastan sua kulta !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.