IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

ikäkriisejä Perjantai 15.06.2007 20:49

Olen tässä työn lomassa tehnyt sellaisen huomion, että sellaset 50+ vuotiaat naiset on ihan kamalan ärsyttäviä, ja epäkohteliaita. Käytöstavat ennenkaikkea hei. sitten, kun ikää ruppee olee 70, se hymy ehkä joskus vilahtaa kurttuhuulilla, jos vain on sinut mummoudensa kanssa. Näitä epäonnistuneen kehityskriisin tuotoksiakin on tavattu. Ilkiä mummo on maailman kamalinta ! nauttis viimeisistä vuosistaan.

En ymmärrä, mikä näitä 50 - 60+ naikkosia V A I V A A.
ok. Ehkä vaihdevuodet on vaikeita, on vaikeaa hyväksyä että perkele, olen vanha enkä enää edes lisääntymiskykyinen. Mutta murjotetaan sitä sitten kotona. Ulos vaan silloin, kun tarvitsee ostaa ryppyvoidetta. Jos ajat on vaikeat, ei saa tulla pilaamaan pirun mukavien kukkamyyjätyttöjen mukavaa kesäpäivää itkemällä joka asiasta.

Sitte nää 40 luvun tuotokset, ja vanhemmat, valittaa kui nää 80- luvun muksut on hirveen ärsyttävii ja töykeit !!1 ei kunnioita vanhempia jnejne. Piruvieköön. Ainakin mun kukka-asiakkaat, jotka on vähä nuorempia osaa sanoo nää moi, kiitos, ole hyvä ja heippa ihan kivasti ja K U U L U V A S T I. sekin ongelma noilla yli keski-ikäsillä on, että nää kohteliaisuudet sanotaan ( ehkä ) mut ihan hirveen kuiskaten! niinku se ois hirveän noloa tmstms. aargh !

Ja ku miettii vaikka kaupan kassoja.
Nuoremmat näyttää siltä että joskus kiinnostaaski tai ettei se tekohymy ainakaa ihan hirveen tekemällä tehty ole. Mutta nää kärttyset keski-ikäset. Jos pientä hymynpoikasta tai kohteliaisuussanoja sieltä löytyy niin ne on NIIN VÄÄNNETTYJÄ ! Kyrpää ottassa yritetään lyhentää kiukuttelemalla asiakkaille ja muuta mukavaa. tarkkailkaapa vaikka kuinka usein myyjät tyyliin anttilassa rupee järjestelemään viereistä hyllyä, kun meet teininä vaikka meikkiosastolle tonkimaan. reilua ! ei niiden mummojen vieressä ikänä mtn järjestellä.

heliä ärsyttää.

poistinpa vanhan tunnuksen ja tein het perää melkei samanlaisen D:
kuvien poistaminen on niin kova homma yksitellen, ja siä oli sellan 100 vanhaa rumaa kuvaa piilotettuna tai näkyvillä.
mutta tästä kuvien keräilyy starttaa aagain. :D

loppuun äidin mahtava heitto.
tulen huoneestani eräänä päivänä vasta meikattuna sillai tyyliin kuukauden kesämeikittömyyden jälkeen..
" OHO, KYLLÄPÄ SE MEIKKI VAAN MUUTTAA ! IHAN NÄTTI NYT ! "
kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.