IRC-Galleria

HelloMimmy

HelloMimmy

Mimmu <3 Julle

nyt alko uus elämäKeskiviikko 13.05.2009 21:15

Oon keksiny loisto harrastuksen Rinan kans, nimittäin rullaluistelun! Ihan sikä helmee painella Siuronsuoraa ja koira juoksee kauniisti vierellä (lukuunottamatta kun toinen koira tulee vastaan, mut ohitustyylikin rupee oleen jo hyvin hanskassa meillä molemmilla. Täysiä vaan ohi, Rina antaa alkuvauhdit ja mä hoidan sit loput).

Molemmat saadaan siinä mukavaa reeniä kesää varten ja varsinkin ku match-show tuomari sano viime sunnuntaina et Rina on pikkasen liian lihava (ja pyh!).

Toivottavasti jaksetaan käydä useemmin ku kerran viikossa ja pitemmän aikaa ku yhen viikon :D Onneks toi Rinksu-Pinksu tulee aina repiin mut ylös ja sanoo et nyt mamma pidetään kiinni meijän reeniohjelmasta! Ja onneks loma alkaa ihan just niin sit se lähteminen ei oo ainakaan ajasta kii.

Täytyy viä sanoo että sori vaan Rina, mut jos yks toinen yhtä sporttinen ku sä haluaa lähtee mukaan, niin valitettavasti sä joudut sit menee iskän kans vaan kyöpelinvuorelle. Koska sen voi taata että kaks rullaluistelijaa + koira = ei hyvä

Nähää vaan sit rannalla möhömahat, mun siiderimasu meinaan
>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.