IRC-Galleria

Takas kotsantunneille?Maanantai 09.03.2009 21:31

Minä ihan innoissani rupesin väsäämään pitsaa, kerrankin inspistä johki sellaseen! Hommahan tietty alko ihan helvetin hyvin..

Miul ei ollu hiivaa ni piti tehä leivinjauheella (yksinkertasesti en jaksanu kävellä siwaan :D). Taistelin sit sen taikinan kanssa ihan kunnolla ja nyt sitä on varmaan korvan takanaki. :D Kun pitkän ja raivokkaan taistelun jälkeen sain taikinan pellille ni eihän se mihkää kauliintunu (kaulimena vesipullo)! Rupee siinä sit äkäsenä ja nälkäsenä miettimään mitä sitten teet.

Olin jo ihan valmis heittämään sen taikinan harakoille ja ne ois saanu tukehtua siihen! No sitten olin kuitenki fiksu ja käytin kaiken agren mitä mulla oli ja rupesin tekemään taikinasta OHUTTA levyä. Minä jo hätäilin että siihen tulee reikä keskelle.. Nooh sain sit täytteet pienen vaivan jälkeen mätkittyä paikalleen ja sain laitettua sen uuniin (joka muuten kerkes lämpiämään 1h 45min :D).

Odotin maltillisesti 15min ja menin ottamaan pitsan uunista. Päällepäin näytti hyvältä, mut se hais oudolle.. Ei sillai pahalle vaan hassulle.. Leikkasin siitä slaissin ja maistoin.. Jos kukaan on syöny sellasia pyöreitä teeleipiä ni tietää mille mun pitsan pohja maistu :D Se oli kuivaa ja raakaa.. ja liian PAKSU! Nooh kyllähän sitä syö.. Voipi vaan olla et pitää tehä uus joskus kohta ku on täytteitä jäljellä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.