IRC-Galleria

Olen: Henna
Haluan: Hellyyttä
Minulla on: Hellokitty xD
Vihaan: Heviä
Pelkään: Hyönteisiä
Kuuntelen: helliälauluja
Pohdin: Hellokittyä :)
Rakastan: Halia
Minä aina: Hellin
Minä olen: HemBa
Laulan: Helliälauluja
En ole: Huono xD

Tylsää.. :(Perjantai 26.01.2007 12:00

Voi perse pitäis jaksaa kädä auotkoululla joku päivä mut ei jaksa.. :( omaa laiskuuttahan se on :D

voi viikonloppu.. :) <3Sunnuntai 14.01.2007 16:01

Piti perjantaina sallan kans vähä ottaa sen kunniaksi ku antti tuli kotiin armeijasta :) 2 vuoden päästä vasta takaasin se joutuu jos sen selkä on kunnos :) No kumminkin alooteltiin sallan kans meillä tos 6 mais ja 8 mais jaakko sit haki meidtä ja kierrettiin kylää.. Me sit ku oli kauhee kusihätä käytiin shellilä.. Joo o ei sielä sit mitään.. :) No hetken taas kierttiin kylää ja tuli taas kusihätä :) No me mentiin essolle yhtä aikaa vessaan :) Oli pikkusen hauskaa jotain paperi rullaa yrittää sieltä vitsin lootasta ja sit salla meinas ostaa kondomia mut ei ollut kummallakaan 2 euroa :) No sit mentiin sallan kans kassalle salla osti toastin(tanssitaanko?) :D No siitä sit tuli 2 euroa niin eiköhän se mennyt ja ostanut konrtsuja :) LÄhetiin siitä kierrettiin kylää ja sit haettiin salle pari ice landia.. sit käytiin taas shellilä vessas :) Ja silloon oli hauskaa :) Peljätti tulla vessasta ettei se akka tuu sanomaan et joo teille on portti kielto tänne :) Onneks se ei sit sanonut mitään.. sit kierrettiin kylää ja antti soitti se oli shellilä(koveron) mentitin sinne niin hyppäsin vaan kyydistä pois ja juoksin antin syliin.. :) Tuli siinä sit tehtyä taas kaikkee pervoo :) KAIKKI häpes meitä vaikka ei me edes mmitään tehty.. :( ja kaatu kalijaa ja sallan ice landiakin vähä autoon ja molempien vaatteille :) No ei se haittaa :) Kortsuusta ei tiedetä missä on yks on ainakin ollut apukuskin puolella takana ikkunan välis kiinni mut nyt ei oo tietoo missä on :)

No mut hauskaa ainakin oli :)

Kopsin sussulta :) Miten kallis olen? Maanantai 08.01.2007 16:57

A = 1 €
B = 2 €
C = 3 €
D = 4 €
E = 5 €
F = 6 €
G = 7 €
H = 8 €
I = 9 €
J = 10 €
K = 11 €
L = 12 €
M = 13 €
N = 14 €
O = 15 €
P = 16 €
Q = 17 €
R = 18 €
S = 19 €
T = 20 €
U = 21 €
V = 22 €
W = 23 €
X = 24 €
Y = 25 €
Z = 26 €
Å = 27 €
Ä = 28 €
Ö = 29 €


H = 8 €
E = 5 €
N = 14 €
N = 14 €
A = 1 €

42€ niin kallis oon.. Aika halpa kumminkin oon.. :)


LAUANTAI..Sunnuntai 07.01.2007 17:26

Joo o.. Hanna oli meitä kuskis ja kierreltiin siinä sit kyllää ja kaikkee kivaa Pelleiltiin.. :) HAUSKAA OLI.. siihen asti ku kuultiin et kari grandi oli ajanut alikulku tunnelin tolppaan silloon oli TORELLA hauskaa :D :D naurettiin tarujen ja hannan kans :) Ym. ku poijat oli baaris silloon ku nähtiin se :) Yritettiin et audiin tulis 100 tuhatta mut ei vitsi aivan 115km jäi vajaaksi :( No tänään se tulee täyteen :) pakko ku antti lähtee huomenna armeijaan :( Niin pitää saada ennen sitä 100 tuhatta :) voij olla vähä sekava mut ei se haittaa kyl kaikki ymmärtää :D

*siskokset- mä oon täällä tälläsen hienon uuden audin kyydis :D :D
(tosi uus onkin) :D :D Ja hieno :D

Alkoholi testi.. ja lissu-testiPerjantai 05.01.2007 15:37

Olet 67% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait 67% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera.

Mä edes juo paljoa.. :O

Olet 55% pissaliisa.

Olet 55% pissaliisa. Mene peilin eteen ja katso itseäsi, saatat huomata myös pissaliisan samalla. Sidukat esiin!


Voi vittu kiitti vaan.. En kyl oo...

Onko sinusta malliksi?? :)Perjantai 05.01.2007 11:00

Joskus päähäsi pälkähtää ajatus malliksi ryhtymisestä, koska haluaisit muuttaa koko systeemin toisenlaiseksi. Miksi kaikkien mallien pitäisi olla tylsiä vaateripustimia, kun voit olla todellinen Persoona – räväkkä, mieleenpainuva ja ärsyttäväkin! Rakastat katsoa Huippumalli haussa -sarjan juonitteluja, ja voisit pistää itse vielä monta kertaa paremmaksi. Sinusta mallimaailmaan kaivataan lisää omaperäisyyttä, ja sitä haluat viljellä omassa ulkonäössäsikin. Et tosiaankaan suostuisi näyttämään samalta kuin kaikki muut! Hyvä niin, mutta muista silti, ettet ryhdy kieroilijoiden kuningattareksi – kiltteydellä pääsee sittenkin pidemmälle kuin ilkeydellä.
Olitko jo mukana Mallikoulun karsinnoissa? Sinut on kuin luotu malliksi – olet superkiinnostunut trendeistä ja rakastat olla huomion keskipisteenä. Kiinnität ulkomuodollasi ihmisten katseet missä tahansa liikutkin, ja ennen kaikkea sinusta on ihanaa, kun joku väkertää kimpussasi – olet siis joka kampaajan toiveasiakas! Myös kundikaverisi tapaavat olla komeita könsikkäitä, joita kelpaa näytellä kaupungilla. Hyvä näin! Muista silti, että mallintyöt elättävät vain harvaa ihmistä, ja ota siksi mallihaaveet harrastuksen kannalta. Kauniita tyttöjä riittää, joten jos omalla kohdallasi ei tärppääkään, älä masennu, vaan keskity sisäisen kauneuden ylläpitoon!

Hello kittyKeskiviikko 03.01.2007 15:29

On juuri nyt

+ yökkärit
+ hipsterssit
+ stringit
+ 2x rintsikat
+ aamutossut :)
+ 3x sukat
+ 2x cd-pussit
+ kukkaro
+ kolikko kukkaro
+ ikkuna koriste
+ 2x huulikiilto
+ saippua
+ laukku


Puuttuuu

- Pussilakana setti
- auton penkin päälliset
- hello kitty pehmolelu
- Pikinit
- ym. kivaa

&lt;hymy&gt; &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.01.2007 14:51

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJJAA!! Sinun pitää kirjoittaa lauseet, mutta silmät kiinni! Mutta jos saat kaikki oikein sinä huijaat! :D Haasta sen jälkeen 3 kaveriasi.

1. Pöydällä on koff pullo: p.ysällä on kohh oullo
2. Mulla on pieni suu: mulla on oieni ayy
3. Syökö Gepardi Banaania?: Syökö hepardo banaania?
4. Elämä on laiffii: Elänä on laiffii
5. Blondeilla on aina hauskempaa: Bkibswilla on hauskempzz
6. Ollaanko kameleita toisillemme?: Ollssnko ksmrleita toisillemme?