IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 08.09.2008 14:35

VESIMIES 21.1. - 19.2.

Planeetta: Uranus
Elementti: Ilma

Luonne: Ulospäin tyynen rauhallisia, mutta sisällä vesimiehen elementti ilma tuulee lujaa. Vesimiehillä on aina meneillään jokin projekti, johon he uhraavat omaa ja lähimmäistensä aikaa. Vesimiehet elävät aina vähän omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Vesimies on tulevaisuuteen suuntaava, kapinallinen ja uusia uria aukova. Hän uudistaa ja on mukana erilaisissa järjestöissä. Hän on aina mukana, kun jotain uutta on kehitteillä. Vesimiesihmiset ovat usein aikaansa edellä. Siksi toiset eivät eitä aina ymmärräkään. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään, eikä kukaan saa estää häntä. Vesimies ei koskaan pyri tekemään asioita normaalisti, vaan hän on mielellään oman uransa uurtaja.

Rakkaus: Vesimies hurmaa ystävällisellä ja avoimella käytöksellään. Vesimies kaipaa rakkaudessa myös aitoa ystävyyttä. Hän haluaa kuitenkin säilyttää suhteessa oman itsenäisyytensä ja odottaa, että rakastettu ymmärtää ja sietää hänen kummallisuuksiaan. Vesimies ei pidä kumppanin mustasukkaisuudesta.

Harrastukset: Vesimies pitää liikkumisesta ja urheilusta. Omien suorituskyvyn testaaminen ja fyysisten rajojen etsiminen aktivoi vesimiestä todella paljon

Ulkomuoto: Liikunnallisten harrastustensa ansiosta vesimiehet ovat hoikkia. Kuitenkin he saattavat mennä tässä harrastuksessaan usein liian pitkälle ja loukkaantumiset eivät ole vieras käsite vesimiehelle. Silmät ovat vesimiehellä pyöreät ja suorakatseiset. Varsin usein vesimiehen nenänvarressa on kohouma.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.