IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 07.07.2007 15:20

mä tessy ja jenna oltii tulos tänää hietsust ruohikse metrikselle, sit ku meil oli sellane iha piri pintaa oleva 1,5 litran kokis pullo mitä kukaa ei enää halunnu juoda..
sit oltii rullaportais ja ku ne portaat on aika pitkät sillee yhtpitkät ku kampis suunnillee (jee kamppi jee) nii jenna alko sillee vierittää sitä pulloo siin keskikaiteel tai siin.. :D
sit jenna ja tessy yritti kummatki liikuttaa sitä pulloo siit ku siin on niin esteit et se pysähty aina siihen, no sit ku jenna sohas sen pullon nii se lähtiki lentoo vierii niit viereisii rullaportait iha täysii alas ..
katottii vaa ku se pullo pyöri siin sinne alas sellasii volttei ja kuuluu vaa TUMPS TUMPS TUMPS ku se osu niihi portaisii , ja kaiken lisäks siel alemmal rullaportais oli ihmisii ja se pullo räjähti kesken matkan ja coca colat levis niiden päälle ja ne kaiteet oli yhest kohtaa iha märät siit ;DD.

sit meiä iha siin takan seiso yks mies ja se vaa katto ja yritti pidellä nauruu ku me hajoiltii siin sit se vaa tokas et no onhan toiki yks tapa päästä niist eroo tai jotai ton tapast :DD oli kyl iha sika siisti näköst ku se pullo vaa pomppi alas niit portait ja yhtäkkii räjähti :DD

jos kukaa tajus tai jakso lukee :DD oli aika läppä siin tilantees D:DD

kopsasin jennalt, en jaksanu ite kirjottaa. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.