IRC-Galleria

Hennis-

Hennis-

that party last night..

voiko NYC tosiaan olla nain pieni???Keskiviikko 20.05.2009 09:14

no se nyt ei oo mikaan ihme et pari kertaa oon sattumalta tormanny yhteen tuttuun anthonyyn grand centralilla cityssa pe- tai la-iltana ku kuitenki mennaan sinne samalla junalla.


MUTTA SE ON AIKA MIELENKIINTOISTA ETTA SATTUMALTA KAKS KERTAA OON TORMANNY YHTEEN SUOMALAISEEN KAVERIIN (saijaan white plainsista) CITYSSA!! eka kerta oli uutena vuotena ku oltii yrittamassa menna times squarelle. tormattiin miian ja vickyn kanssa saijaan ja elinaan ihan yhtakkia jossain kadulla! ei ees tiedetty et oltais cityssa samaan aikaan.. ja toinen kerta tiesin kylla etta saija oli ollu cityssa aikasemmin sillon toissa la-iltana mutta en ma nyt uskonu etta kun hyppaan junasta ettiin kavereitani joskus 10 aikaan illalla etta eka ihminen jonka naan on saija!

ja viime lauantaina kun miian kanssa ihmeteltiin ympariinsa sen jalkeen ku katottii phantom of the opera broadwaylla (oli muuten hyva!!) niin sama riksakuski joka kerran heitti meidat comedy showsta junalle (joo hyvin heitti) tuli central parkin yhdella sisaankaynnilla kauppaan kyytia.talla kertaa ei ilmaseks nii ei menty :DD

ja kun viela sillon broadwaylle mennessa taksia ajo sama kuski kun yhdella toisella kertaa ja miian promoottoriin tormattiin ihan eri klubin ovella ku tiedettiin etta se promotoi ja paastiin si ilmaseks niin ei voi muuta sanoo ku etta on se NYC kin melko pieni!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.