IRC-Galleria

LaSunnuntai 11.01.2009 23:18

lähdettii joskus puoli kolmelta eilen yöllä Villen ja Jyrin kans ajelulle. Pauliina ja Jenni olis halunnu tulla mukaa mut puoli yhdeltä ku mietittii vielä että lähdetäänkö nii tuli viesti että ei ne jaksa enää lähtee. Elikkä jos ne lukee tätä nii me lähdettii sit nii myöhää että olitte jo nukkumassa ;DD

Nii, aluks lähdettii kattoo sitä mökkiä missä on ens vkl bileet nii oli aika siistii ku se tie oli nii huonos kunnos mikä sinne mökille meni etei meinannu pysyä tiellä vaikka se kuinka kehu ajotaidoillansa. No niinhän siinä kävi sit että tuli yhdesvaihees vähä liukkaampi kohta ja luisuttiin autolla sellasee lumikasaan ja jäätiii siihe kiinni..

no sit noustii vaa autosta ja huomattii että ei me sitä saada irti nii alettii sit keskellä syvintä korpea kattoonku oli aivan mielettömän hieno kuu taivaalla ja kaikki oli yhtäkkiä iha hirveen romanttista! Saatiin kai siitä sit jotai voimaa ku naureskeltii siinä hetken ja unohdettii se auto hetkeks nii sit yhtäkkiä saatiin se sit pois sieltä lähes ojasta se auto :DD ja löydettiii vielä mökkiki!

siitä sit jatkettii Seinäjoelle, käytii eräillä tyypeillä vähän kyläilemässä ja sit joskus puoli 6kotona!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.