IRC-Galleria

Hyväri lehdistötiedote 19.12.2008Perjantai 19.12.2008 14:05

Henry K. Rockin ja Imatran Pool ry:n 17.5.2008 järjestämän Hyväri hyväntekeväisyysfestivaalin tuotto on lahjoitettu huostaanotettujen lasten ja nuorten hyväksi. Tuotto oli haettavissa Hyvärin kotisivujen kautta koko Etelä-Karjalan alueella. Ainoastaan imatralaiset lastenkodit jättivät avustushakemuksen joista kaikki hyväksyttiin.

-Ensimmäinen erä lahjoitettiin jo syksyllä Vallinkosken perhekodille. Lahjoitetuilla varoilla 346 eurolla viisi lasta pääsivät virkistysretkelle 1.11. Helsingissä järjestettyyn Monster Jam tapahtumaan. Hyvärin tuotolla kustannettiin lasten matkat, pääsyliput, varikkoalueella käynti ja ruoat.

-18.12. lahjoitettiin 500 euroa festivaalin tuotosta lasten- ja nuortenkoti Viliskantille, jotka tekevät saamillaan varoilla kesällä 2009 koskenlaskuretken Kymijoelle.

-Loput tuotosta 2407,89 euroa lahjoitettiin lasten- ja nuortenkodeille Pikku-Pappilalle ja Kerttulanrinteelle, sekä vastaanottokoti Ritikalle retkiä ja välinehankintoja varten.

-Lisäksi olemme kuluvan vuoden aikana lahjoittaneet lasten ja nuorten hyväksi matkapuhelin- ja tietokoneliikkeeseen käyvän 100€ lahjakortin. Lapsille ja nuorille olemme lahjoittaneet Hyvärissä myymättä jääneitä limsoja ja makeisia, elokuvateatteriin pääsylippuja, sekä käytetyn biljardipöydän. Edellä mainittujen tuotteiden arvo on noin 500 euroa, jolloin lahjoituksiemme yhteisarvoksi tulee n. 3750 euroa.

Henry K. Rock ja Imatran Pool ry kiittävät kaikkia mukana olleita, sekä toivottavat erittäin hyvää ja rauhallista joulua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.