IRC-Galleria

Nyt on vakuutusyhtiö kohta kusessa!Tiistai 17.02.2009 17:58

Tästä onkin pitkä aika kun oon kirjoitellut, mutta ruvetaas taas kirjoittelemaan! :)

Kävin jokin aika sitten vakuutusyhtiössä. Minulla on Jorma (nimi muutettu) nimiseltä yritykseltä kotivakuutus. Autovakuutus minulla on Jos (nimi muutettu) nimisessä yhtiössä. Auto on ollut liikenteestä pois viime kesästä lähtien. Otan auton taas keväällä liikenteeseen ja kysyin Jorma yhtiöltä tarjousta mikäli siirrän sinne autovakuutuksen.

Nyt on Jorma vakuutusyhtiö tekemässä emämunausta!

Lupasivat halvemman autovakuutuksen ja kun minulla on jo kotivakuutuskin siellä niin tarjoavat vielä kaupan päälle ilmaisen tapaturmavakuutuksen!!!

Vuoden 2007 kesäkuun jälkeen minulta on murtunut oikeasta kädestä kaikki rystyset ja mennyt luu kokonaan poikki pikkurillistä, kyljestä minulta on mennyt kaksi kylkiluuta, varvas on mennyt sijoiltaan (tosin itse väänsin sen takas paikoilleen) ja nyt minulle tuli lievä hiusmurtuma kalloon kun sukelsin saunanlauteilta pää edeltä oven "läpi" kylpyhuoneen lattialle! Vieläkin on painetta kallossa. Näiden lisäksi olen tippunut puusta, saanut pintanaarmuja niin että verta on lentänyt ihan mukavasti ja aika usein joku paikka on mustelmilla.

JiiHaa!!! Ilmainen tapaturmavakuutus mulle JEE!!!!

ZEEZUZ!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.