IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Hehee, tänään saksan-perheeni tulee vierailulle :)
On siis hyvä syy tyydyttää alituinen himoni, sillä tänäänhän meitä karjalanpiirakka-addikteja on pöydän ääressä enemmänkin. salmiakkiakin pitäis olla tietty myös.. ja ruisleipää.. hassua muuten, saksasta ihan oikeasti löytyy "aitoon suomalaiseen tapaan" tehtyä ruisleipää..!

Saapi nähdä kuinka syvälle tämä kaksikielinen kaksoiselämäni on jo ehtinyt juurtua, siis että osaanko saksaa enää ollenkaan vai meneekö koko ajan ruotsiksi :D
nooo, samaa kieliperhettähän ne on joka tapauksessa, tulkoon toimeen sillä mitä tulee =P
ei vaineskaan, uskoisin yhdestä saksankielisestä kahvituokiosta kunnialla selviäväni, sillä viimeksi kesällä sain käytännön harjoitusta kyseisessä kielessä... Berliini, ah ja voi ! Weimar, Erfurt ja muut... ich sehne mich nach euch ! ='(

Asiasta kolmanteen eli päivän uutiseen:
Solidaarinen ja suvaitsevainen länsinaapurimme otti tänään merkittävän askeleen entistä tasa-arvoisempaan ja sateenkaarenkirjampaan suuntaan.
Heja Sverige :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.