IRC-Galleria

Hertta--

Hertta--

Love Me, Hate Me, Kiss Me, Kill Me

Englanti on hassu kieli.Torstai 29.01.2009 14:51

Jooop olihan sitä tuossa taasen koe. tällä kertaa englannin prelikoe ja njaa, mitä sitä nyt sanois.. meni se kai iha ok :) tosin oon aika huono aina monivalinnoissa että en sitte tiä..:p

Törmäsin tossa eilen galleriassa aika moiseen riitaan.. ja ei voi muuta sanoa kun että raukkamaista dissata toisia tälleen gallerian kautta. Joo, kaikista ei tarvi pitää, kaikkien kanssa ei tarvitse tulla toimeen, mutta tarviiko sitä mennä henkilökohtasuuksiin tälleen netissä, jossa jutut on kaikkien luettavissa. Pitäis kuitenki vähän osata käyttää sitä omaakin järkeä, vaikka sitä olisikin vajaasti tarjolla.

Mikä siinä on, että ei voida suoraan henkilökohtasesti kyseisille henkilöille sanoa mitään, päin naamaa. Ehkä se on liian vaikeaa, tai ehkä uskallus loppuu, ja ajatellaan että "haa, netin kautta ei tarvii kohdata sitä henkilöä oikeesti." tai sitten vaan halutaan miettimisvaraa tälleen netin kautta. vastakkain kun se reaktio ja vastaus täytyy sanoa heti. Ei ehkä sitten onnistuisikaan pilkkaamaan toista yhtä hyvin kuin täällä netissä.

Ja niin, onko se niin välttämätöntä loppujen lopuks oikeesti alkaa dissaamaan toisia, ja vaan sen takia että ihminen sattuu olemaan erilainen tai hänellä on eri mielipide kuin itsellä. plaah. naurettavaa sanon minä.. ja joo, kiitos ja kuittaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.