IRC-Galleria

jeah!!!Tiistai 23.05.2006 18:17

valmistuin today!!!! 120 opintoviikkoa täynnä lukee hopsissa.... jess!!!! Joten nyt saa onnitella!!! voipi olla että mullon kohta kolmisen kissaa kontolla.... onnneks mä oon niin lovena kissoihin.... mulle tulee ehkä pirppis ja sit kun en tienny sitä niin melkein niinku vähän niinku öö tota lupasin miralle et otan niiltä kirjavan pennun... myönnetään... mä oon ihan hulluna kissoihin!!!! on ne vaan niin ihania.... sit jos pirppistä käyttäis jalostukseen niin sais rotukissan vähän niinku ilmaseks... mut en mä kai neljättä kissaa ota... tai mistä sitä sit tulevaisuudesta tietää.... oishan se kiva kun ois talo täys kissoi mut meinaa välist mennä hermot jo noihin kahteenkin... *huokaus* ja en siit näyttelyurast sit tiedä.... sit kun on vaan paljon kissoi niin kukaan ei oikeen saa yksilöllistä huomiota... paitsi pörrö kai tulee aina oleen mun suosikki... mikäli se aikoo tulevaisuudessakin nukkua mun kainalossa <virne> jaa jos on tilava kämppä niin se kolme alkaa olla maksimi.... neljäs ehkä just ja just.... jos hyvän rotukissan ilmaseks saa niin ei viitti jättää tilaisuutta käyttämättä... mut tuskin sitä nyt täs vaihees tarvii vielä miettiä sen enempää kun pirppiskin on vielä niin pikkuinen.... niin joo... nyt ois halpa hevonen myynnissä.... mut minuu ei sen enempää kyl hevoskärpänen purassu et unelmoisin omasta heposesta.... sen sijaan navettakärpäset on purru sitäkin tiuhempaan tahtiin ja haluisin koko ajan olla rapsuttelemas ja lypsämäs lehmiä...

ohi onMaanantai 22.05.2006 22:24

jahhah se on nyt ohi.... valmistuminen on aivan käsinkosketeltavaa.... tänää mikko unohti vahtia mua niin meinasin leikata sormen irti..... viikonloppuna vietiin kaks tavan toopea unski ja samppa laitumelle ja kun ne pääs vihreen makuun niin ne ei tullu suosiolla enää pois ennen iltaruokintaa ja kun muut oli jo sisällä.... tänää tein kaks tuntii ylimääräst kun ei ollu muutakaa tekemistä.... kävin ensin pieneläintilas moikkaa ellua ja menin tallille iltaruokinnalle vaikkei olis ollu tarvettakaan.... nyt ei sitten puutukkaan enään mitään muuta kun 1.6 todistus käteen... jee.... kauan se kestikin....pörrö raateli mun käden aivan kokonaa... mä kuolen kohta verenhukkaan kun kolmesta kohtaa kädestä tulee verta..... nyt seuraava projekti olis päästä jollain pois koululta... käytiin pörrön kanssa tutustumas viikonloppuna lähiympäristöön ja pörrön kokoiset monsterivarikset kiusas meitä.... katjakin kävi eilen morottamas mua koululla ja vei mut ihmisten ilmoille... tai no joo.... vääksyyn kauppaan... <virne> mut pääasia et selvisin kunnialla ja vielä hengissä tosta talliviikosta eikä ykskään heponen syöny mua tai ollu mitenkään ilkee metkan metkuiluja lukuunottamatta.... olihan toi vähän vaihteluu mut kyl mä edelleen oon henkeen ja vereen lehmityttö et enää mua ei vapaaehtosesti tallitöihin saa.... kyl se on niin ihana päästä tuttuun ja turvalliseen navettatyöhön.... kävin tänään navetalla mut myöhästyin <suru> tippalilla oli jo viety korpeen.... höh.... no täytyy käydä joku päivä morottaa sitä.... en oo nähny sitä piiiiiitkään aikaan.... miun vauva.... täytyy kattoo jos ottaisin kesällä kisuvauvan pörrön kaveriks sit kun mun ja suscun tiet eroaa.... pörrö on aika kiintyny pirpanaan ja ikävää jos sen tarvii olla sit päivät yksin kun mä oon töissä tai opiskelemassa.... sovin ellun kans siitäkin et jos me saatais siltä ruskee rex hiiri uros ja se ottais meiltä ainakin yhen naaras hiirun.... jo niistä alkaa olla aikakin päästä eroon ja lisää poikasia tulemaan vaan... jaah.... jos sitä vaikka lopettelis tähän.... kirjottelen sit jos tulee lisää mieleen... <hymy>

män...Torstai 18.05.2006 23:37

täytyy mennä vaihtaa vaatteet ja kattoo lost... ewerwoodkin siellä kai parhaillaan männöö....

pööh....Torstai 18.05.2006 22:13

Tänään oli ihan ok:ta olla tallilla.... vaikka ongelmia syntykin niin paljon ettei tiedä itkeäkkö vai nauraa. vaiko molempia... heppa meinas taluttaa mut laitumelle sen sijasta et mä olisin taluttanu sen, mä en saanu sen kellarin tai mikä helvetti onkaan ovea auki vaan jouduin pyytää mikon apuun, mä en meinannu saada kakkos tarhan porttia auki kun vein sinne heiniä, mulle tuli taas niitä kutiavia näppylöitä käteen joten oon luultavasti allerginen heinille.... mä en kerenny ruokailuun ja meinasin unohtaa tavarat kenkiä myöten tallille....tänää oli vähän helpompi päivä tosin jouduin olee hevosten kanssa aika paljon tekemisissä mut ykskään ei syönny mua.... pari pupels vähän lahjetta mut ei sen enempää.... vein heiniäkin ihan henkeni kaupalla rohkeasti tarhaan ilman talikkoa.... kyl sen sanon et ton talliviikon jälkeen mua ei tallitytöks enää saa!!! mä arvostan navettaa joka tunti tuol tallilla entistä enemmän...!! Koht pitäs mennä vaihtaa vaatteet ja kattoo lost... eläinbilsa on nyt suoritettu, koiranhoito kokeesta tuli kolmonen ja kuhan tää talliviikko ja navettaviikko ilmestyy hopsiin niin mullon 120 opintoviikkoa täynnä ja voin sanoo soronoo nähdään kevätjuhlis.... tuntuu vähän oudolta ajatukselta toisaalta valmistuu ja lähtee pois täältä kun on niin monta vuotta tääl opiskellu.... tosin on se kyllä jo helpotuskin! varmaan puolin ja toisin &lt;virne&gt; sitten vain töihin ja kohti uusia haasteita..... ja ehkä jatkokoulutukseen tosin vaan kaukana täst koulust.... vaik tippalillaa tietysti tulee kauhea ikävä.... mut voihan sitä tulla välillä kattomaan..... olispa se mun ammu <totinen> huomenaamusta yhdeksään... plääh...!

Prkl!Keskiviikko 17.05.2006 20:52

Tallityöt ei todd sovi mulle!!!! Sattuu niin maan perkeleesti joka paikkaan... saas nähä pystyyks huomen tekee mitää....!!! Mä kuolen!!!! Huomenna saan jotain tököttiä mikä helpottaa... mutsi lupas lähettää.... nyt vaan nukkumaan ja huomen puol yhdekstoista talliin... jess...!

Elikkä neljä eri tarinaa minustaKeskiviikko 17.05.2006 20:45

Ensin omalla nimellä:

Elina nousi elämään maailmaan eräänä lumisena aamupäivänä. Välittömästi näki että hänestä tuli sekasikiö.. Perhe oli ruma ja he elivät pyhästä hengestä. Koulussa hän pärjäsi hyvin huonosti, siellä häntä mulkoiltiin.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ällöttämään nisäkkäät, niinpä ajankuluksi tuli jojot.

Elina kehittyi neljännelläkymmenellä varsin mukavaksi. Päähänsä hän sai valkoiset hiukset, sekä mustat silmät.
Rikollisuudesta huolimatta hän oli suuresti fantastinen. Lempiruokaansa antibioottimaksaa hän sai työskennellen kodinkalustajan.

Elina ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan baarissa. Alkoholia hän ei juo.

Hän nappasi itselleen puolison jonka kanssa oli vähällä mennä naimisiin.

Sen pituinen se.Sitten lempinimellä:

Jaska putkahti maailmaan eräänä rakeisena yönä. Jo miltei heti näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli köyhähkö ja he elivät pyhästä hengestä. Koulussa hän pärjäsi hyvin huonosti, siellä häntä ihannoitiin sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi miellyttämään leikkiviemäröintijärjestelmät, niinpä harrastukseksi tuli taikatemput.

Jaska kehittyi kolmannellakymmenellä varsin ahkeraksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä tummat silmät.
Rukkasista päätellen hän oli todella imbesilli. Lempiruokaansa pannukakkuja hän sai työskennellen rikollisena.

Jaska ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa joka viikonloppuisin. Alkoholia hän juo tappaakseen lomaa.

Hän osti itselleen puolison jonka kanssa meni hulluttaan naimisiin.

Sen pituinen se.


Sitten nickillä:

Hirmulisko syntyi uudelleen maailmaan eräänä räntäisenä iltapäivänä. Jo miltei heti näki että hänestä tuli mies.. Perhe oli köyhähkö ja he söivät vain hedelmiä. Koulussa hän pärjäsi hyvin huonosti, siellä häntä kiusattiin kengistään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ällöttämään peräpukamat, niinpä harrastukseksi tuli äänteleminen.

Hirmulisko kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin viisaaksi. Päähänsä hän sai oranssit hiukset, sekä valkoiset silmät.
Oksentelusta seuraten hän oli suuresti tampio. Lempiruokaansa makaroonilaatikkoa hän sai työskennellen aerobikjakkarana.

Hirmulisko tupakoi ja käyttää nuuskaa viikonloppuisin. Alkoholia hän käyttää runsaasti.

Hän sai itselleen puolison jonka kanssa ei uskalatanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se.


Ja lopuksi Oraakkelin antamalla nimellä &lt;virne&gt;:

Teresa heräsi henkiin maailmaan eräänä valoisana iltana. Välittömästi näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli omavarainen ja he elivät loisteliaisuudessa. Koulussa hän suorastaan loisti taidoillaan, siellä häntä ihannoitiin sukunimestään.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ällöttämään asuntovaunut, niinpä harrastukseksi tuli kotieläimet.

Teresa kehittyi toisellakymmenellä varsin pelottavaksi. Päähänsä hän sai ruskeat hiukset, sekä mustat silmät.
Amalgaamipaikoista huolimatta hän oli aika antava. Lempiruokaansa karjalanpiirakoita hän sai työskennellen autonkuljettajana.

Teresa ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan mopon kyydissä. Alkoholia hän juo ravintolassa.

Hän osti itselleen puolison jonka kanssa meni naimisiin.

Sen pituinen se.

TalliviikkoKeskiviikko 17.05.2006 15:29

Nyt mä olen sit tallissa mättämäs paskaa... tääl on jotain eskarilaisia tutustumas.... olisin paljon mieluumin navetas mut sinne oli tunkua... no kait tää viis päivää tässä kestetään... ei voi olla paha... pörriäinen on mukana koululla ja meinas jo karatakin kerran... sit se kaivoo kuoppaa vessan oven alle yöllä.... no eiköhän se siitä kohta rauhotu.... jaahas tauko on ohi ja talli kutsuu... jeps.... kirjottelen illemal lisää jos kerkeen/muistan/jaksan tjn....!!!

Ja Oraakkeli vastasi....Keskiviikko 17.05.2006 15:27

Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne. HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.

Sinä kysyit:
Mikä minun nimeni on?

Oraakkeli vastasi:
Teresa


Sinä kysyit:
Missä asun?

Oraakkeli vastasi:
Seinäjoen kirjastossa kello 16:00


Sinä kysyit:
Mikä olen?

Oraakkeli vastasi:
Olet se joka haluat olla


Sinä kysyit:
Millainen olen?

Oraakkeli vastasi:
Voi kun me voitais tavata livenä!


Sinä kysyit:
Kuka olen?

Oraakkeli vastasi:
Olet Napoleon


Sinä kysyit:
Mikä on ollut kaikista tärkein elämässäni?

Oraakkeli vastasi:
Jotain punaista ja makeaa, mutta en itsekään tiedä mikä se on.


Sinä kysyit:
Mikä on ollut kaikista turhinta elämässäni

Oraakkeli vastasi:
Seksikkyys, mutta muista että elämme hektisesti muuttuvassa yhteiskunnassa.


Sinä kysyit:
Mikä on arvokkain asia mielestäni elämässä?

Oraakkeli vastasi:
Nenä.


Sinä kysyit:
Miltä näytän

Oraakkeli vastasi:
Naiselta.


Sinä kysyit:
Miltä tunnun

Oraakkeli vastasi:
Kakalta.


Sinä kysyit:
Miltä maistun

Oraakkeli vastasi:
Koiralta


Sinä kysyit:
Miltä tuoksun

Oraakkeli vastasi:
Huulipunalta.


Sinä kysyit:
Missä minun kuuluisi olla?

Oraakkeli vastasi:
Piilossa.


Sinä kysyit:
Mistä minut löytää

Oraakkeli vastasi:
Helvetistä. Tuletko sinne kanssani?


Sinä kysyit:
Miten minut tavoittaa

Oraakkeli vastasi:
Ihan hyvää, ei sitä parasta kuitenkaan


Sinä kysyit:
Minkä ikäinen olen

Oraakkeli vastasi:
Kaksi kuukautta vanha


Sinä kysyit:
Kumpaa sukupuolta olen

Oraakkeli vastasi:
Kannattaisi kurkata housuihisi, vaikka kuinka itsellesi uskottelet toisin.


Sinä kysyit:
Montako henkilöä minun kuuluisi haastaa tähän

Oraakkeli vastasi:
Lukuisia.

kirjastossaTorstai 11.05.2006 19:47

ollaan käymäs netis.... mä oon hukannu jonnekki kirjastokorttini prkl!!! no ei voe minkää... täytyy etsiskellä.... siivosin tänää vaatehuoneen hyllyjä ja totesin ettei mun vaatteet mahu sinne siltikään.... voih jostain on kai luovuttava tai jotain.... seuraavas asunnos on oltava ainaski perkeleesti kaappitilaa....

Laskuhomma.... Tää oikeesti toimi :)Keskiviikko 03.05.2006 21:56

Ota laskin esiin!Laske sitä mukaan kun luet.

Älä huijaa katsomalla loppua, tää ihan oikeesti toimii!

Etene siis kohta kohdalta ja hämmästy!

1. Valitse luku kuinka monta kertaa viikossa haluaisit seksiä.(Mieluummin enemmän kuin yksi, vähemmän kuitenkin kuin 10)
2. Kerro luku kahdella. (vähän röyhistelyä)
3.Lisää lukuun 5. (sunnuntain kunniaksi)
4. Kerro saamasi luku 50:lla.*odottelee, että saat sen laskimen haettua.....*
5. JOS olet jo viettänyt synttäreitäsi tänä vuonna lisää lukuun1756.....jos et ole, lisää 1755.........
6. Nyt vähennä saamastasi luvusta syntymävuotesi (neljä numeroa)Nyt sulla pitäis olla kalkulaattorissa (tai päässä)kolmilukuinennumero.

Eka numero on se kuinka monta kertaa haluisit saada viikossa seksiä.
Seuraavat kaksi......SUN IKÄ!!!
Toimii vai toimiiko????

Tämä vuosi (2006) on ainoa milloin tää homma toimii, joten pistäeteenpäin!!
Aika vaikuttavaa, eikö totta??