IRC-Galleria



[kirjoitettu 12.6.06]


Heipä hei! [kiltit lapset. vai pienetko ne oli?]

Taas on vierähtänyt tovi internetpäiväkirjan pidosta kun en eksy Vonkulaan enää niin tiheään, saatikka koko internetin pyöreään valtakuntaan. Sain kuitenkin viimein selville France Telecomilta miksei netti pelaa – ”en ole maksanut laskuani” (XDDD). Hirveä huuto siitäkin miksi minulle tapahtuu kaikki maailmanvääryydet? No katsokaas. Itseasiassa minä OLEN maksanut laskuni. Telecomppani veloittaa joka kuukausi internetrahan suoraan tililtäni, se näkyy jopa tiliotteessa. MUTTA. France Telecomilla vaan uhotaan ”Ei mitään maksuja ole suoritettu, 116E edestä laskuja on maksamatta”. HMM. Pankkiin siis. Ei kyllä huvittaisi maksaa sitä ”maksamatonta” osuutta uudelleen vaan lopettaa koko sopimus. Kun netin uudelleen avauskin maksaa ”vain” 84 Euroa. Tuota jos kuitenkin käydään siellä Video Galaxyssa tai kiinalaisten nettikahvilassa..

Tänään on Minnan viimeinen päivä Wild West Show’ssa. Sen jälkeen hän jää ”kesälomalle” Manonin ja Christopherin asuntoon Pleiadesiin XDDDD.. Christopher kun kuulemma lähtee jonnekin pariksi viikoksi niin Minna menee sitten Manonille siksi aikaa ja sitten takaisin Suomeen. Janna lähti joku viikko sitten ja Miisa lähtee nyt kesällä kun sai CAF-rahatkin kouraan. Minun CAF-hakemus (paikallinen sossuntuki tmv) on vielä Boiserien Receptionissa täytettävänä, mutta lähdempä käymään Meaux:ssa CAF-toimistossa heti kun tädit saavat paperin täytettyä. Olisihan se kivaa saada rahaa vähän lisää 8D..

Boiseriessa kävi tuholaistorjunta viime vapaapäivinä. Aika mielenkiintoista kun meillä ei näkynyt yhtäkään öttiäistä ennen sitä ja nyt seinillä vilistää hämähäkkejä XDDD.. Vai niin O.o’. Italialais ja espanjalaistyttö ovat nyt lomalla kumpikin omassa maassaan ja me saadaan pitää meteliä Laetitian kanssa kahdestaan. Hyvä pitää kun on eri työvuorot. Pidänpä itsekseni!


Rauhoitinpa mieltäni yhtenä päivänä kirjoittamalla erokirjeen WWS pomoille. Huoh, kuinka se olikaan helpottavaa. Ei enää paistinpannuja, espanjalaisia asiakkaita, ei ällöttävien ruokailuvälineiden pesua, ei tiukkaa timingia. Toinen juttu on sitten se, mitkä päivämäärät laitan kirjeeseeni ja milloin sen palautan XDDDDD.. Kun äiti ja Arja-täti tulevat nyt kylään kesä-heinäkuun vaihteessa, niin pyysin lomaa [normaalien ke-to vapaapäivien lisäksi] 1.-4.7. (8D 4.7….). Näin ollen minulla olisi koko aika lomaa kun he ovat vierailulla (27.-6.7.) paitsi 30.6. jolloin he voisivat tulla katsomaan show’ta. Kiva juttu ^^. Mutta kun nyt on jo 12.6., niin en voi lopettaa ainakaan ennen 12.7. Jahkaan sitä, että jos ottaisin ”sapattivapaata” eli ”arret”-loman pariksi kuukaudeksi. Meidän arret-listalla on aina silloin tällöin ihmisiä pitämässä hermolomaa. Minä voisin pitää sitä vaikka elo-syyskuun loppuun ja jollen pääse Lincolniin enkä keksi mitään kehittävämpää Suomessa niin voisin palata takaisin. Ei. Kyllä minä hakisin sitten uudestaan ja eri työpaikkaan. Tosin, arret-vapaalla minulla tulisi sitten vuosi täyteen Disneyssä ja saisin enemmän palkkaa, lomat ja kaikki 8DDDDD… Pitäisiköhän harkita.. Mutta sitten pitäisi olla ihan varma että palaan. >_< SHIMATTE!!!

Jorgekin meinaa viimeistään joulun jälkeen lähteä WWS’sta. Hän suunnittelee, että jos ei pääse täällä yliopistoon, hän palaa takaisin Portugaliin joulun jälkeen. Jos hän pääsee yliopistoon, hän vaihtaa ja jatkaa töitä Disneyssä siinä samassa ja valmistuttuaan lähtee Amerikkaan. Huh. Siinä on jo viiden vuoden suunnitelmat. Portugalista tultuaan Jorge on ollut varsin kyrsiintynyt kaikkeen WWS’ssa. Ehdotin (taas kerran) että vaihtaisimme työpaikkaa. Jorge totesi ettei helvetissä vaihtaisi paraatiin XDDDDDD.. Nyy o.o… On niitä muitakin paikkoja ^^.. Mutta minä haluan paraatiin ^^. Yritimme pohtia Disney-tulevaisuuksiamme ja jos kumpikin päättää jäädä niin muutamme kahdestaan vuokralle johonkin ja ostamme sen auton XDDDDD.. Meistä kun kumpikaan ei halua asua yksiössä, siinä hirveässä laatikossa, vaan olisi kivaa jos olisi oman huoneen lisäksi olohuone jne. Siksi olisi kiva muuttaa sellaiseen missä molemmilla on oma huone ja sitten vielä olohuone. Mitäköhän sellainen maksaa ^^;;;?… No minä voisin saada CAF-rahaa kun olen niin pieni vielä [^^], mutta Jorge ei välttämättä. Luiskin kyllä sai CAF-rahat vaikka on jo 26!!!.. Toivossa on hyvä elää. Ainiin, mitenköhän se ajatus oli kun meidän piti muuttaa neljästään – Alex, Jorge, Laura ja minä? Alex ja Laura kuitenkin muuttaa Espanjaan.. Tsjöh.


Sitten työjuttuihin! Aika sinisessä keittiössä päättyi toukokuun loppuun ja kesäkuun alussa siirryin vihreään keittiöön *eeeeeiii..*. En aluksi halunnut millään, mutta on se sittenkin kiva ja helppokeittiö niin kuin sininenkin ^^! Huomasin, että rakkaat sinisten J-pöytäni vastaavat vihreiden L-pöytiä, mistä tykkään kovasti ^^!!! Erona vaan on se, että sinisillä tuossa stationissa on 4 pöytää, vihreillä 5… Sinisillä aina tykkäsin J1,J2,J3+I3 stationista, mutta vihreillä siihen tulee vielä 4.pöytä mukaan… L1,L2,L3,L4+M3… Se on jo aika iso station O__o… Muutkin stationit ovat isompia vihreissä. No ei se mitään, meillä on kiva ryhmä ^^! Elhadjin kanssa on kiva vitsailla kokoajan ja Dom on tosi kiva Ranchleader. Dom oli ensimmäinen Ranchleaderini kun aloitin sinisillä, mutta silloin hän oli mielestäni tosi ankara. Nyt on kivaa olla samassa Ranhcissa, hän on tosi reilu ja topakka ryhmänjohtaja ^^! Olen saanut jopa ”vastuutehtäviä” kuten täyttää Eco-Baccia, hakea tavaraa baarin varastosta ja astiat pesusta show’den välillä. Ei niin ihmeellisiä, mutta en ole aikaisemmin tehnyt niitä.


~11.6.~

On meinannut taas vastuu mennä sitä mukaa kun sitä on tullut. Minä nimittäin ”töppäsin” (lievä ilmaus) taas vaihteeksi. Olin Robertin työparina ja meille tuli TAAS (kuten aina…) lauma espanjalaisia vieraita ”little bit”-englishinsä kanssa. Heillä oli mukanaan joku espanjankielinen paperi jossa selitettiin (joku tulkkasi), että yhdellä perheen lapsista oli kananmuna allergia ja niinpä Dom haki lapselle allergia-ateriat odottamaan. Tiesin mikä purkki annetaan missäkin välissä kun Dom selosti, mutta kun vein alkupalapurkin sille kersalle, niin hänen äitinsä rupesi vaatimaan samanlaista ruoka-ateriaa kuin kaikki muutkin kersat söivät O___o… (perhe oli 8 henkinen, puolet lapsia, ja mitkä lie sedät mukana). Kolme muuta kersaa jäystivät kanaa, makkaraa, perunoita ja vihanneksia ja ne espanjalaiset vaativat samaa ateriaa nyt sille allergisellekin penskalle… ”Potatoes: no eggs! Vegetables: no eggs! Chicken: no eggs!” selitti äiti tietäväisenä ja vaati että hakisin sille kersalle nyt oman skilletin. Okei okei O_O… *reppana hakee*. Sitten espanjalaiset olivat tyytyväisiä, paitsi että lisää leipää toki piti saada.

Kerroin Domille mitä perheen äiti oli vaatinut. Dom järkyttyi että ethän vaan vienyt jo sitä ruokaa, kun keittiö ei ole varma missä ruoassa on kananmunaa jne. Upsis… Dom kutsui radiopuhelimella Teamleaderit paikalle ja Gerardkin tuli ja kokit ja kaikki päivittelivät mitä se suomalaistyttö oli mennyt tekemään. Minua melkein pyörrytti kun mietin, että jos se lapsi saisi jonkin kohtauksen tai kuolisi kun onhan niitä tosi herkkiäkin lapsia joille voi iskeä kovakin allergiakohtaus. Dom yritti muistuttaa että ”Hengitä! Hengitä!”. Silti minä olin ihan järkyttynyt koko toisen show’n alun, mutta kun näin miten iloinen koko espanjalaisperhe oli niin rauhoituin. Jälkiruoasta Dom muistutti että en sitten anna muuta kuin sen allergia jälkiruoan. En vaikka perheen äiti kuinka vaatisi. Onneksi hän ei vaatinut mitään, vaan tiesi ettei lapsi voi syödä suklaamoussea tai omenapiirakkaa jäätelön kanssa.

Huh huh, olipa sekin järkytys.. En päässyt puimaan asiaa Jorgen kanssa kun menimme bussiin eri aikaan ja se oli ihan tupaten täynnä ja olimme eri puolilla bussia koko matkan. Ehe.. Tarkemmin ajatellen… Jos jätänkin mainitsematta nuo pari pikku kohtaa ^^;;;;… Jorge pitää minua tarpeeksi tyhmänä jo muutenkin XDDDDD..



[15.6.06]

Eilen, 14.6, oli mitä turhauttavin päivä jälleen.. Postiin, pankkiin, France Telecomille, Auchaniin… Siinähän se päivä menikin. Olin aikeissa mennä katsomaan Disneyn & Pixarin uutta Cars –elokuvaa, mutta enpä sitten mennytkään kun piti tupeloida joka luukulla. Tänään otan uusinta kierroksen kun ne siellä Telecomppanilla ei saa mitään selväksi yhden päivän aikana. Ainakin eilen saatiin alkuun erohakemus ja se tyttö jopa kirjoitti minulle ranskaksi kirjeen minkä lähetän Wanadoohoon, että saisin rahani takaisin. Ystävällistä hyvin, ja niin kuuluu ollakin näihin pyörityksiin nähden.

Eilisiltaa piristi sentään bileet alakerrassa Juhon ja Riccardon luona. Inistyäni ensin itsekseni etten millään jaksaisi mennä, menin sinne kuitenkin. Oli oikein kivaa ^^. Heti kun astuin sisään sieltä kuului iloisia huudahduksia ja tervehdyksiä monilta tahoilta (mm Lars huuteli sohvalta ”Orgasmaa!”). Riccardo antoi tuttavalliset poskipusut ja Juhon kanssa halattiin ’suomalaisemmin’. Sitten Riccardo iski kaljaa kouraan ja Manuel tuli juttelemaan kaikkea. Robert teki elämänsä virheen ja kävi morkkaamaan suomalaisia urheilulajeissa.

Kahdestatoista kolmeen olin bileissä. Security-sedät kävivät isäntiä morjestamassa useaan otteeseen ja bileet päättyivät sinivuokkojen visiittiin kolmen korvilla. Jos kansa ei olisi suosiolla haihtunut bilemontusta olisi jokaiselle rapsahtanut mieltä vähemmän ylentävä pikavoitto. Ei siellä nyt niin kauhea meteli ollut, ihan asiallisella volyymilla musiikkia kuunneltiin, mitä nyt ikkuna oli apposen auki ja kansa juhli siinä kuistillakin.. Lars mm tiheään otteeseen hytkyi kirsikkapuun alla oman ämpärihumppansa turvin ja naapurit ei kaiketi sitten saanut nukuttua. Lars on kyllä aika mielenkiintoinen baarimikko. Kun olin appelsiinimehua hörppinyt pari mukia pyysin Larsia tekemään minulle cocktailin kun hän ihmetteli aionko kuivin suin pysytellä lopun iltaa. Hmm… Aika tujua oli tuo sekoitus mitä Lars sai aikaan pamplemoussemehusta ja jääkaapin perältä löytyvistä yksityispulloista. Manuel otti lasini talteen sillä aikaa kun kaadoin pelkkää appelsiinimehua uuteen mukiin. Lars ei huomannut mitään ja toisti ettei minun tarvitse juoda sitä jos en tahdo.

Manuel on innostunut lataamaan anime elokuvia netistä. Meillä on ollut Japani-Korea-Anime keskustelut muutamaan otteeseen ja hän kertoi nähneensä vain Ghost in the Shellin (sekä sen 2 osan) ja Robotic Angel nimisen pätkän mikä ei sano minulle mitään. Manuelin armeijakaveri oli kuulemma ollut kova anime&manga fani, mutta valitettavasti he eivät ole olleet yhteyksissä pitkään aikaan. Manuel lataa kovaa vauhtia Miyazakin elokuvia kännykkäkilluttimieni innoittamana.


Hirmuiset helteet ja auringonpaiste on nyt vaihtunut viileämpään ja pilviseen säähän. Viime yönä taas satoi, tuuli ja pauhusi. Parempi vähän viilentyä välillä. Silloin voisi taas olla lämpimämpää ja aurinkoista kun äiti ja Arja tulevat 27.6.


Nyt lähden lystikkäästi viettämään loppupäivääni eli asioille..
Sitten voisi vaikka nukkua taas kun tästä ei näemmä tullutkaan Pariisi viikonloppua.. Pirun Jorge. :P


Väsyneenä,
<3:~HisAngel~


Ulkona kilisee.. Taitavat poijaat raahata 115€ kalja- ym pulloja kohti Auchania ja roskista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.