IRC-Galleria

”Now she’s gone and I don’t worry.. cause I’m of the talk of the world.” (soon, very soon.)


[kirjoitettu 17.6.]


27 tra-la-laa, 27 tra-la-la-laa!

Pian se päivä koittaa että näen viimeistä kertaa Buffalo Billin karauttavan auringonlaskuun ja huudan viimeiset jiihaani siinä rakennuksessa. Erokirje on valmis, tänään yritän saada aikaiseksi käytyä toimistossa juttelemassa päätöksestäni. Jorge oli riemuissaan siitä, että lähden Wild West Show’sta. Uhkasin etten puhu hänelle enää koskaan kun hän riemuitsi ”Yeeeeaaah, FINALLY!” kerrottuani päätöksestäni lähteä. No, aikapitkälle se uhkaus toteutuu – kuukauden kuluttua.

Jorge kysyi tulisiko minulle ikävä Buffalo Billiin ja sanoin että toki. Jorgelle ei tulisi. Hänkin sanoi miettineensä asioita ja tulleensa siihen tulokseen, että hänkin jättää koko paikan (jollei pääse naapuri yliopistoon päättämään opiskelujaan). Wild West Show on kuulemma ollut huono kokemus hänen elämässään ja hän haluaisi vain lähteä, muttei Portugaliin. Suomi ei myöskään kuulostanut järjin houkuttelevalta kun sitä ehdotin. Liian kylmä, ihan vieras kieli. Ei, Jorge pysyttelee jossain lämpimämmässä ja yrittää päästä Amerikkaan jos saa opiskelunsa valmiiksi.

Ruokatauolla keitimme taas kahvia ja teetä (ja varastimme jätskiä pakastimesta XD), istuimme arenalla sinisten prioritaire-rivissä ja Jorge selitti minulle miksi jalkapallo on niin suosittua. Minä kun kerroin sisareltani terveisiä ettei hän voinut käsittää miksi kaikki juoksevat pallon perässä kuin aivottomat piskit. Raha ja ryhmähenki ovat pääsyy. Mutta se ei silti selitä hulluutta siihen typerään palloon.

Yritimme tehdä myös selkoa mitä nyt oikeastaan tekisimme WWS:n kanssa ja miksi jäisimme tai lähtisimme. Kumpaankin pitää olla hyvät syyt. Meillä molemmilla tuntuu olevan kuolettavan tylsää täällä. Molemmat inhoavat tätä jokapäiväistä rytmiä töihin-baariin-nukkumaan-töihin-baariin-nukkumaan. Kumpikin oli yhtä mieltä, että on parempi lähteä.

Keskustelu jäi kesken ja seuraavalla teetauolla sitä jatkettiin. Jorge kysyi minä päivänä aioin lähteä ja vastasin että 18.7. ja lentää 20.7. Jo silloin? Alexin ja kaikkien mielestä se oli tosi aikaisin (Jorge oli sitten jo jutellut Luisin ja kumppanien kanssa lähtöaikeistani XD). Sanoin, että haluan olla 29.7. kun silloin on iskän ja Martan syntymäpäivä.
Jorge: ”OK. 25. What if you’d leave 25? What day is it?”
Minä: *laskentaa* ”It’s Tuesday. Yeah, 25.7. is Tuesday.”
Jorge: ”That would be cool? The 25.”
Minä: ”Ok. If I’d leave 25 I’d still have the day offs and could leave 27.7. Ok, let’s say 25! See ya!” *poistuu vihreään*
Olen siis lähdössä kuitenkin 25.7 ja lentämässä 27.7 vaikka alkuperäisesti meinasin karata jo 16-20.7 paikkeilla.
Jorge jää arenalle ”kärsimään” aina lokakuuhun asti saadakseen vastauksen yliopistolta.



[jatkuu 18.6.06]

~17.6~

Taas tuli yksi maailman hirvein työpäivä käytyä tekemässä. Parina ekakertalainen interimaire joka on hatuissa – tarvitseeko sanoa enempää? Ei, mutta järjestin taas sellaiset skandaalit että.. Tällä kertaa en meinannut myrkyttää mitään kersaa tm, mutta aiheutin suurta hämminkiä Greenhousessa (Jorgen keksimä nimi vihreälle keittiölle) pienen pienilllä eleillä. Edellä mainituista syistä minulla oli ihan hirveä stressi vaihteeksi päällä ja kyrsiinnyin kun v’h’n hitaanpuoleinen kokkipoika heitti hukkaan menneet vihannekset pienempään roskikseemme. Kokki kyseli miksi minä katsoin häntä tuollaisella ilmeellä ja minä puolestani tiedustelin miksi halvatussa hän tyhjensi ne astialliset pieneen roskikseen kun vieressä oli iso jäteastia!! On nimittäin hirveän hauskaa heittää sen pienen roskiksen roskapussia isoon roskikseen jos se on hirveän täysi ja painava. Kokki mutisi jotain, että voin aina pyytää jotkakuta auttamaan sen pussin nostamisessa jos se on liian painava ja hän ihan kuin vituillaan kaatoi loputkin ylijäämät pieneen roskikseen. Raivostuin ja näytin äijälle keskaria selän takaa kävellessäni pois. Siitäpä tuo miekkonen suutahti niin että äityi äyskämään Domille (Ranchleader) käytöksestäni ja myöhemmin Dom puhui jotain Teamleaderin kanssa.. Voi PSK. No, on siitä jonkin aikaa vierähtänyt kun viimeksi vierailin rehtorinkansliassa, että eiköhän seuraava etappi voisi olla työnantajan puhuttelukin.

Kaikilla oli melkoilleen persiilleen mennyt päivä lukuisten interimairien kanssa ja meidän koko arena oli yksi BORDELL! Tauolla Dom tuli juttelemaan kanssani aiemmin tapahtuneesta ja hän selitti kokin näkemyksen ja sitten minä omani, ja Dom nauroi kuin viimeistä päivää. Kokin kertomus nimittäin oli ollut että hänellä on ongelma minun kanssani ja Dom oli ollut ihmeissään miten jollakulla saattoi muka olla ongelma MINUN kanssani! Olin kuulemma niin rauhallinen ja hän ymmärtäisi jos kyseessä olisi joku äkkipikaisista pojista esim Ganeshista, joten hän äimisteli kokin kertomusta. Saimme asian sovitettua ja Dom ymmärsi hyvin että olin stressaantunut ja kerroin vielä että olen koulusta lähtien ollut hyvin stressaantunut. Siitä kun pääsisi eroon niin hyvin menisi. Sairastun varmaan verenpainetautiin tai rupsahdan alta aikayksikön ellen saa itseäni rauhoittumaan pian…

Mitäs muuta? Ainiin! Minulla oli se roskisvuoro. EHE ^^;;.. Enkä edes tiennyt! Lars tuli tiedustelemaan jossain vaiheessa ensimmäistä ’mise en place’:a oliko minulla Poubelles vuoro ja minä vaan taittelin servettejä ja huusin ettei se minun ole… Olin jotenkin olettanut ettei minulla ole Side Dutya kun olin Interimairen kanssa, mutta hupsista ^^;;;…. Ganesh tai joku käänsi meille roskiksen, mutta kesken ekan show’n Lars tuli paikalle vaatimaan roskistamme ja taas kyselemään minulta. Miksi helv*tissä Larsin piti juuri ottaa meidän roskis?!?! Miksei hän voinut hakea sitä BackStagelta?! Oli tosi hupaisaa kun skillettien tyhjennysaikaan meillä ei ollutkaan enää jäteastiaa!!!…. Tony tuli paikalle ja näytti Side Duty listasta ”Poubelles: Laura” O_______O”””…. Ai niinkö??… EHE.. En minä mitään muuta voinut tehdä kuin selittää että meillä OLI OLLUT roskis, mutta ei Tony uskonut. Kysyin Robertiltakin, ja kun hän vahvisti että meillä todellakin oli ollut roskis ennen kuin Lars oli kääntänyt sen, viesti meni perille. Adji lähti hakemaan meille uutta roskista BackStagelta ja juuri olimme ekat skilletit korjanneet kun hän saapui roskiksen kanssa. Onneksi, kiitos Adji, kiitos!!

Joten, nyt varmaan roskis ja keskarijuttukin vähän selkeni? Olin vihainen kokille koska oli MINUN roskisvuoroni ja MINUN piti vaihtaa pienen roskiksenkin roskapussia, niin en todellakaan halunnut sinne sataa kiloa jätettä!!.. Ja kukaan ei uskonut, että meillä oli ollut roskis ja katala iso paha Lars oli kääntänyt sen ^._.^ …. Sniff.. Kamala päivä, kokit olivat salaliitossa sen jälkeen minua vastaan ja vihaisia minulle…. *nyäää*. Mikä päivääni piristi, niin itse roskiksen vienti ^^! Tykkään kovasti työntää sitä hirveän painavaa astiaa pitkin käytäviä ja viedä sen hissillä alas pomon avaimia käyttäen :D. Ja mikä parasta – saa luistaa siivouksesta ja kattauksesta XDDDDDD!!!! Ja saa raitista ilmaa ja joskus näkee hevosia ^^.. Ja saa leikkiä roskakoneella ja vesiletkun kanssa ^^.. Hihihiii..

Mutta, ei mikään pääasiallinen piriste ollut vain roskakuskaus. Se oli ihan jotain muuta: nimittäin Nalle Puh ilmapallo *^____^*!!!! Päivän päätteeksi siniseen ranchiin oli jäänyt kolme ilma palloa: Mikki Hiiri, Minni Hiiri ja Nalle Puh. Voiii miten kivaa ^^.. Halusin jonkun ilmapalloista, ja katselin arenan toiselta puolelta miten Marcin puri Mikkiin reiän ja päästi ilmat pallosta *O______O MAAARCIIIIN!!!!*…! Alex ja Marcin pöllivät Minnin ja Mikin ja kun he olivat menossa badgeamaan, manasin heille miksi heidän piti ”tappaa” Mikki ja Minni!!! Sitten näin jotain hassua – Jorge tepsutti heidän perässään Nalle Puhin kanssa XDDDDDDDDDD….ja antoi sen minulle O.O..!!! Alex virnisteli iloisena ja tietäväisenä Jorgen eleelle (Alex, Marcin!!! Pää kiinni ja iho umpeen!!! Asiat EIVÄT aina ole sitä miltä näyttävät!!!) ja minä olin niin iloinen ilmapallostani *^_______________^* <3!!!! Vooooooi<333… Sitten hyppelehdin kuin pieni penska ilmapallon kanssa ja olin kuin elämäni onnellisimman päivän Disneylandissa viettänyt :DDDDD..

Mareike tuli minua vastaan ja halusi kovasti ilmapalloni ”Hey, he was supposed to give ME that balloon!! But then he went and give to YOU!”. Sitten yritin köyhästi piilottaa ilmapalloa selkäni taakse (siellähän se ilmassa ja näkyvillä edelleen lenteli vaikka naru oli selän takana) XDDDDDDDDDD… Mareike kettuili ”katkerana”: ”Do you know what? I’m lucky that I don’t have to go by bus with that balloon like you! You know, they’re really going to laugh when they see you! But I’d need only to put it into my car!..” XDDDDDDDDDD.. Vastasin ettei minua nolottanut yhtään mennä bussiin minkään Nalle Puh ilmapallon kanssa kun tykkäsin siitä. Sitten toivotin kaikille hyvää iltaa ja Mareike huusi perääni ”Yeah, you and your boyfriend.. We all know about that..” O__o” XDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Laisse tomber, kumpikaan ei jaksa enää välittää mitä meistä sanotaan. Tänään ihana ja kiva puolalaistyttö Ewa tuli taas Wild Westiin (Ewahan vaihtoi Hotel New Yorkin aamupalapuolelle melkein heti sen jälkeen kun minä tulin WWS). Hän kysyi ihan yllättäen miten minulla ja ”hänellä” menee O_o. Kellä hänellä?!? No sillä portugalilaisella, mikä hänen nimensä nyt olikaan.. AIJAA XDDDD… Vastasin ihan vaan suoraan että Jorge. Sitten Ewa alkoikin kertoilla miten me kaksi olimme kuin hän ja hänen oma portuglailainen (!!!) poikaystävänsä!!!… (Aijaa terve! No olettepa aika kaverit sitten XD.) Ewa kertoi että he kaksi meinaavat lähteä Disneystä syyskuussa, muuttaa Puolaan ja mennä naimisiin joulukuussa!!.. Oi miten romanttista *^_^*!! – Mutta hetkinen hetkinen!!! Mistä Ewa mitään tietää luulee tai näkee O__o.. Hänhän on Hotel New Yorkissa töissä ja ei käy WWS kuin kerran kuussa tm…. AHAA – se on MARCIN puolalaispetturi minun suojelijani joka on vuotanut jotain tietoja XDDDDDDDDDD… Pitääkin muistaa kertoa Jorgelle huomenna XDDDD.. Olisi pitänyt sanoa Ewalle että me juteltiin taas miljoonannen kerran Jorgen kanssa ja Jorge sanoi suoraan että olen lapsellinen kuin mikä ja ettei hän ole minun tyyppiäni niin repikää siitä lisää ainesta puskalennättimeen. Lukekaa Seiskaa tai Publicia hyvät ihmiset jos haluatte jotain kuulla jotain juoruja!! Hmm. Sinänsä aika mielenkiintoista olla kerrankin jonkun juorujen ja kyttäyksen kohteena. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD…


Jeeeee ^^! Sain äidiltä tekstiviestin, että hän odottaa innolla jo matkaa ja näkemistä. Niinpä muistinkin - Pööve ja Arjahan tulevat jo vähän yli viikon päästä! Lisää piristäviä juttuja ^^!

Ainiin, poltin viimein Jorgelle sen CD:n missä on kaikenlaista musiikkia mitä kuuntelen. Yli kolme tuntia erityylisiä japanilaisia musisointeja ja pikkaisen Suurlähettiläitä ja Tik Takin Lopeta näytteeksi suomalaisesta musiikista. Voi dammit kun ei ole Lordia soittaa XDDDDD..

Ja tänään juttelin Kirstien kanssa siitä että meinaisin lähteä opiskelemaan jne jne, ja jollen pääsekkään sisään tmv niin olen kuulemma aina tervetullut takaisin WWS’hun! Se oli kiva kuulla ^^! Pitää jättää lopetuskirje huomenna. Olin tosi iloinen saamastani vastauksesta kun suosituskirjeenkin he meinaavat minulle värssytä ^^. Ainoa vaan ettei Jorge näyttänyt niin ilahtuneelta sen jälkeen kun kerroin käyneeni juttelemassa Kirstien kanssa. Luulen, ettei hän uskonut minun oikeasti meinaavan lopettaa. Meillä kun on tämä tuttu ”one of these days” käytäntö eli ei saada mitään aikaiseksi. Ja nyt sitten iski shokki kun meninkin ihan oikeasti kysymään lopettamisesta.

Thousand reasons to leave, only one to stay.


Nyt tämä Pooh Bearin ystävä pomppii nukkumaan.


Happy, sad and confused,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.