IRC-Galleria

[kirjoitettu 12.07.06 jo 00:43 alkaen]


Nam, Nalle Puh keksit on hyviä. ^^

Viimeiset vapaapäivät takana. Kymmenen päivää jäljellä Ranskassa. Viisi viimeistä työpäivää edessä. Kymmenen showta ja vapaus koittaa. Siitä alkaa viiden päivän siivous ja pakkausjakso.

Viimeisen vapaapäiväni vietin Pariisissa rakkaalla Champs-Elyséeslläni. Tosin, pääsin sängystä vasta puolen päivän aikaan ja meni viiteen saakka ennen kuin sain raahattua itseni Pariisiin ^^;;… Piti ostaa elokuvaliput Imaginationista ennen Pariisiin lähtöä. Tein uhkarohkean tempun ja jätin menopiletin ostamatta. Minulla oli tuuri – tarkastajat tuli vastaan kolmesti, muttei niillä aluilla mille minulla ei ollut lippua. Ekat oli jo lähtöportilla Marne la Valléessa, seuraavat Champs-Elyséesltä lähdettäessä Charles de Gaulle Étoilella jopa huumekoiran kanssa vahdissa ja kun juna pysähtyi Auberissa hyppäsi pari naiskonstaapelia ja yksi rotevampi apumies kyytiin. Huh. Melkein jo päätin jäädä Nationissa pois sitä varten että ostaisin kuitenkin sen paluulipun, mutta sitten otin riskin ja onnistuin huristamaan Disneylandiin saakka ilman sakkotuomiota.

Ennen pääkadulle menoa jäin pois Auberissa ja menin isoihin tavarataloihin alennusmyyntiostoksille. Meinasin ostaa kellon, kokeilin Angel Innocent [melkein nimikko] hajuvettä ja äimistelin vaatetarjontaa nuorten vaateosastolla. Tuumin että Tokioonko olen tupsahtanut kun kaikki rätit olivat samaa suuntaa kuin ”Karkkimaassa”, tosin samaa luokkaa kuin Mustamäen torin CD-levyt. Tuota samaa ihmettelivät muutamat aasialaisneidit, jotka ilmeisesti olivat matkanneet Pariisiin tekemään hienoja ja tyylikkäitä löytöjä, mutta tarjolla oli ihan samaa kuin joka kujalla heidän kotonaankin! Ilme oli ainakin sen mukainen, järkyttynyt.

En ostanut yhtäkään fakeaasiankatumuotikaapua kun aina niissä oli jokin puute tai jokin painatus pilasi asusteen. Mitä ostin, niin uuden lompakon ^^! Hello Kitty lompakon, joka sopii Miffy laukkuuni ^^, sekä Hello Kitty karkkeja ^.^! Jep. Idässä oltiin. Siellä oli jopa oma erillinen kerros ulkomaankaupalle, missä oli hirveästi aasialaisia jonottamassa tiskille, missä asiakkaille maksettiin verorahat takaisin. Mustatukkien seassa jonotti pari amerikkalaistakin.

Lafayettessa oli muutakin jänskää kuin aasialaiskatumuotia kopioivat vaatteet. Siellä oli mm pirun kewl Magnum hiustenkuivain [XDDD] (eli pinkin&hopeanvärinen ase; hiustenkuivain) ja merirosvokylpyverho XDDDDD.. Mitähän muita Day tai Europehouse tyylisiä tavaroita siellä nyt sattuikaan olemaan, en nyt muista.


Lafayetten sulkemisaikaan huomasin että pirulainen olin myöhässä elokuvasta, jonka aioin katsoa. Periaatteessa olisin kerinnyt siihen vielä, sillä elokuvan alussa on aina noin 25min mainoksia, mutten viitsinyt rynniä. ”Paris, je t’aime” (”Pariisi, sinua rakastan”) alkoi 19:30 ja saavuin paria minuuttia vaille kahdeksan Champs-Elysées’lle. Päätin mennä ksman ”Nos Voisins, les hommes” (”Naapurimme, ihmiset”) –elokuvaa, mitä oli mainostettu Marie Antoinettea (tai sitten jotain muuta) ennen. Se olikin hauska valinta. Alussa olin vähän pettynyt, sillä elokuva ei vaikuttanutkaan niin kivalta kuin mainospätkät lupasivat. Pesukarhu RJ tuntui matkivan Ice Agen ihanaa köyhää oravaa kun ei saanut millään sipsipussia ulos herkkuautomaatista ja sitten elokuvassa oli kuin olikin ihan oikeasti vajaaälyinen orava.. Kilpikonnan epäonninen kimpoilemistakaan ei saatu näyttämään yhtä huvittavalta kuin oli ajateltu. Mutta kun elokuva pyöri eteenpäin, jätin vertaamisen ja arvostelemisen sikseen ja löysin onneksi rahanvastinetta elokuvan puolivälistä ja loppuosasta. Toivottavasti ne hassut elukat vipeltävät Suomeenkin joku päivä (tai kuu tai vuosi), haluan katsoa sen uudelleen. Englanniksi.

Elokuvan jälkeen kävin taas tapani mukaan DisneyStoressa ja ostin näitä nameja Nalle Puh keksejä ja taas uuden laukkukoristeen – senkin uhalla että halkaisin palan hampaastani edellisiltaista ostostani kiinnitellessäni. Se on kewl. Pitäähän sitä nyt jotain Karibian Piraatti roinaa olla :D - vaikkei kova fani olisikaan pelkän Jack Sparrown takia.

Palasin Pariisista klo23 junalla, mikä oli varttia vailla puolen yön Marne la Valleessa. Heh, WWS-väki pääsi töistä ja niinpä se Jorgekin hilppi bussipysäkille kun aikani odotin. Melkein aiheutin taas uuden riidan, kun en osannut pitää suutani kiinni kun se olisi ollut aiheellista. Alexilla ja Jorgella nimittäin oli ollut erimielisyyksiä muutamista jutuista heidän asunnossaan ja kaikenlisäksi poliisit olivat takavarikoineet Alexin tietokoneen melko harmittomasta syystä. Jorge oli kertonut luottamuksellisesti niistä asioista, ja minä sitten menin möläyttämään ”Salut, bad guy!” kun Alex tuli Lauran kanssa bussipysäkille. Taidanpa ostaa ensitöikseni torimarkkinoilta huoneeseeni taulun ”Ajattele mitä sanot ennen kuin sanot mitä ajattelet”..

Fiksuna poikana Jorge huomasi että kaduin töppäystäni ja hän käski olla syyttämättä itseäni. Jokaiselle käy joskus noin. Hänellekin kävi juuri – kun odotimme bussia, Jorge kertoi minulle ettei pitänyt uusista suomalaistytöistä, jotka oli tavannut tänään WWS:ssa. He kuulemma vaikuttivat tyhmiltä ja amerikkalaistyylisiltä jne jne. Pahaksi onneksi jokunen tytöistä istui siinä vieressämme penkillä odottamassa. Klunks. ”But I don’t care!” kuittasi Jorge kun mietimme olikohan joku kuullut keskustelumme. Laisse tomber. ^^;;..


Tänään oli suloisten asioiden päivä ^^.. Kävin Lafayetten leluosastolla, ihastelin ja ostin Hello Kitty juttuja, katsoin höpsöjen eläimien elokuvan ja piipahdin Disney kaupassa. Kaikki mitä tänään ostin, oli vaaleanpunaista. Jopa saamani ostoskassit olivat vaaleanpunaiset ^^;;.. Ja ostin vielä mansikkapirtelönkin. Nami. Vaaleanpunaista.


Vaaleanpunaisena,
<3:~HisAngel~


Ps. Kuka osaisi kertoa isälle sopivan 50-vuotislahjan? Muuten menen Disneykauppaan ja ostan jotain miestenosastolta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.