IRC-Galleria

[Kirjoittaja on lähes pelon tainnuttama]


Aamulla.. Aamulla pitää mennä... ha.. ha.. hammaslääkäriin.
Hieno R.I.P. kivenmurikka sopisi tähän tilanteeseen.


Normaalisti menen hammaslääkäriin siitä ilosta että saan hampaani kuntoon ja on hauskaa kun puoli suuta on tunnottomana lopun päivää. Se on hauskaa! Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset. Tällä kertaa en kuulu kumpaankaan kategoriaan kun käyn siellä kerpeleen yksityislääkärillä ja maksan itseni kipeäksi. Tällä kertaa enemmän kuin tavallisesti. Juurihoito on mitä epämukavin ja hintavin hoito.

Lapset, lopettakaa karkinsyönti ja kokiksen kannatus. Erityisesti sinä nimeltämainitsematon kokisholisti. Minä en kuuna päivänä enää mitään sokerilientä kurkkuuni kumoa olen tuomionpäivä osa ykkösen jo saanut tuta purukalustossani. Hammasta särki niin, että kipu levisi alaleuasta kaulaan ja takaraivoon. Hammaslääkäri-setä totesi että nyt on tytölle tehtävä juurihoito kun hammas on pahemman kerran tulehtunut. Setä ymmärsi hirveän tuskan ja puudutti minkä kerkesi poratessaan poskihammastani apposen auki. Neljännenkin puudutuspiikin jälkeen hermoparkaa nipisti kipu ja oli kokeiltava paikallispuudutettakin. Hammaslääkäri lähti yrittämään "toista kautta" saadakseen hampaaseen sopivasti tilaa, jotta lääke voitaisiin suihkuttaa hampaan sisään. Mikään ei auttanut. Hammaslääkäri ehdotti, että jos pystyisin kuuntelemaan porausta ja kipua viisi sekuntia, se olisi ohi. Pääsimme sedän kanssa sopimukseen, että kaksi sekuntia ja kaksi sekuntia. Sain luvan puristaa kiltin sedän kättä kun koski. 1..AI SAAATANA..2.. tauko 1...AIIII...2...KYLLÄ KESTÄN PIDEMPÄÄNKIN.....!

Hammaslääkäri kehui minua kun kestin hirmuista hoitoa niin reippaasti ^__^ :D. Jos olisin ollut vähän pienempi, olisi varmaan saanut sellaisen tarran palkinnoksi. Mutta ei se mitään. En keräile enää tarroja ellei niissä ole J-rokkarien kuvia.

Hampaaseen ruiskutettiin lääkeaine, mikä kuolettaisi juuret. Sitten hammas paikattiin väliaikaispaikalla ja suustani huuhdeltiin vaarallisen lääkeaineen mahdolliset jämät sekä veri. Onneksi suu oli niin puutunut etten maistanut kumpaakaan. Peilistä oli hurja katsoa kun ikenissä oli "kuivunutta verta".

Minua huimasi ja tärisin kun nousin hammaslääkärin tuolista. Olin niin haltioissani siitä kun koettelemus oli ohi, että olisin voinut halaten kiittää hammaslääkärin setää henkeni pelastamisesta. Sniff.


Tämä opettavainen tarina mielessäni käyn nukkumaan ja valmistaudun huomiseen koitokseen. Saamme selville, onko hampaani todella kuollut niinkuin sen piti tehdä, ja koskeeko poraaminen yhä - saatikka "kuolleiden" juurien pois nyhtäminen. Sitten saan hampaaseen uuden paikan. *shiver*


Kuoliaaksi itsensä pelotelleena,
<3:~HisAngel~



PS. Sniff sniff ! Ihanan Jali ja suklaatehdas elokuvan pakottamana menin ja ostin ison suklaalevyn ja ahmaisin sen suuhuni kuin se pyöreä saksalais pois! Voi ei!!! ;; ___ ;;; Varmaan seitsemän seuraavaa hammasta pitää juurihoitaa seuraavaksi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.