IRC-Galleria

Todellakin 8DDD!!! Olen TODELLA ONNELLINEN ^__^! <333


1. Minä pääsen Suomeen!!! Minä pääsen KOTIIN!!!! <3_____<3 ;;; ____ ;;; *sniisk, kuinka liikuttavaa!!* Tänään töissä Tony tuli ilmoittamaan minulle että perjantainen (eli tiistainen) lomahakemukseni on hyväksytty ja minä voin lähteä kotiin ;;; ___ ;;; !!! Meinasin alkaa itkeä areenalla!! *SNIFF<3!* On niin IKÄVÄ kaikkea!!! Jopa Siwan tätiä XD..

2. Tarja Halonen on Suomen presidentti ^_^!!!!! Ihanaa, hyvä Tarja!!!!! Luin juuri jonkun 'Conan tapaa Tarjan ystävänpäivänä' -jutun jostain englanninkielisestä nettilehdestä ja siellä mainittiin "newly re-elected president of Finland" ja olin niin iloinen ^____^!!!! Onnea Tarja!
(emme tietenkään tuo poliittisia emmekä uskonnollisia asioita täällä gaylleriassa esille ettei aiheudu turhaa kiistaa ja kahnausta! Minä vaan olen niin iloinen kun naiset pärjää ^_^! En ymmärrä politiikasta tuon taivaallista eikä kiinnostakaan XDDD..)

3. "You are a tough woman!". Päivän parhaat sanat ja parhaimmat sanat ikinä mitä sen yhden suusta voi ikinä kuulla. Santiagon nimittäin. Olen tosi ylpeä ja tyytyväinen kun sain kuulla arvoistani tunnustusta herra argentinalaiselta. *HMPH!* *näyttänyt juuri missä kaappi seisoo*

4. Because of happiness itself ^______________^<3!!!

5. Minulla on joku ketä ajatella ^_____________^<3!!!

6. Minulla oli animation tänään Side Dutyna ja se meni tosi hyvin ^________________^!!!! Minulla oli tosi kivaa!!! Ja Santiago kalasti lopussa minulle taas kunnian ^__^!

7. Oli tosi kiva työpäivä ^___^!!!

8. Minulla on käynyt paaaaaljon vieraita galleriassa ^_______^!!!! 38 kommenttia uusien kuvien johdosta 8DDDDD!!! (tai sitten yksi-kaksi ihmistä on käynyt kommentoimassa kaikkiin uusiin kuviini XDDD... Tarkistan kommentit aamulla ^.~)

9. On nauru, ilo, auringonpaiste ja hauskaa ^__^!

10. KOTIIN!!!!! KOTIIIN!!!!! KOTIIN!!!!! Nyt äkkiä pakkaamaan laukkuja!!!

.
.
.

100. BECAUSE - this is Disneyland...
(ja myös: because sulla on pisimmät kuteet ja rumin naama, Hande!)


HYVÄÄ YÖTÄ ^___^!!!
Aamulla jatkuu ^-^!
Dididididii, damdididam! Dididididii, damdididam!..


Innoissaan, tosi iloisena ja onnellisena
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.