IRC-Galleria

The Sims lifePerjantai 03.03.2006 03:26

Muahaa

Yökirjaa tässä taas kirjoitellaan :D. Olen ollut superaktiivinen tänään! Jos olisin Sims hahmo, olisin saanut jo paljon aikaiseksi yhden päivän aikana.

Olin melkoisen aktiivinen ja menevä aamulla, sillä irtaannuttuani tietokoneelta lähdin Studiokaupunkiin ostoksille (Disneylandia melkein voi sanoa Studiokaupungiksi, kun siellä on Walt Disney Studios:kin :D) - tosin en limusiinillä enkä taksillakaan vaan bussilla. Luulin, että käytössäni on Rosebud-koodi (;-;-;-;-;-; rahaa raha rahaa...), joten ostin kaupoista vaikka mitä. Mutta näin ei ole, sillä on työssä käyvä Sim, ja menin ja tuhlasin vasta saadun palkkani millä piti elää kuun loppuun... O-hops. Hupini jäi siis lyhytkestoiseksi, mistä seurasi syvä harmistus.

Sain lisää Huonetta kun järjestelin hieman paikkoja, ja huomenna aion pestä lattiat. Huone-arvoni kasvoi parilla pisteellä lisää, kun kiinnitin Naapuruston Puskajussin ja Täydenkuun liehuletin seinälle (Totoro ja Gackt -julisteet).

Tänään pidin yllä myös suhteita naapurustoon ja kasvatin Sosiaalisuuttani, kun ihan yhtäkkiä menin ja soitin alakerran Juhon ovikelloa ja tuppauduin kylään pariksi tunniksi. Nälkä pieneni, kun wrappasimme wrappeja ja jutustelimme siinä samalla työstä ja yleisestä elämästä Ranskassa. Onneksi emme eksyneet tylsistyttäviin aiheisiin kuten politiikka, tai olisi lopuksi tullut miinusta.

Estin itseäni olemasta kunnon Sim, ja minun ei tarvinnut soittaa palokuntaa paikalle huonojen keittoitaitojeni ansiosta, vaan osasin ottaa lasagnen pois uunista. Siihen kyllä melkein oli tarvetta, sillä unohduin ulos pulisemaan naapurien kanssa vietyäni roskat (bing, Hygienia piste!) ja lasagne valmistui uunissa 20 minuuttia pidempään kuin oli tarkoitus.

Energiani on nyt lopussa, joten kävelytän itseni suosiolla iltapesulle ja sänkyyn, ennenkuin kaadun lattialle nukkumaan ja kuorsaan siinä epämukavasti aamuun saakka. Siitä seuraisi vaan sitä normaalia, että seuraavana päivänä vaan seisoisin paikallani kädet sivuille levitettynä ja pyörittelisin päätäni "EN TEE, EN TEE"..


Siminä,
<3:~HisAngel Heavenly~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.