IRC-Galleria

Kolme yötä jouluun on..Sunnuntai 05.03.2006 16:17

Ja minulla kymmenen yötä siihen, että pääsen kotiin!! ^_^ *chouette!*


Terve teillekin! (näin kuuluu Ländingin hauska MSN teksti :))) )

Minä olen hyvin haluttomassa Sims-tilassa näinä päivinä. Törötän kirjaimellisesti vaan paikallani kädet puuskassa ja pyörittelen päätäni "en tee, en tee". Eilen en ollut toimeliaalla tuulella ja vaan mökötin :/. Ja nyt jälkeen päin tuntuu tyhmältä ja kadutaa oikkuiluni. Eilen nimittäin minä työskentelin Tahiti-miehen kanssa ja hän oli oikein kiva minulle kuten aina, ja minä vaan murjotin ja mökötin tyhmänä kun olin ihan hukassa koko työpäivän. Pöh :///.. Sitten parini vaihtui toisen show'n ajaksi, en tiedä johtuiko se siitä että Tahiti-man olisi pyytänyt parin vaihtoa, mutta ei minun ollut tarkoitus olla hänelle ilkeä.. Ja sitten en edes tajunnut pyytää anteeksi että oli huonolla tuulella :/. Tänään teen sen ^_^, ja kysyn onko meillä enemmän rahaa Tahitin reissua varten kuin viimeksi.

Meillä on muuten vaihtunut jälleen ryhmät, kuten joka kuun lopuksi. Tralalalaa - I'm BLUE AGAIN ^_^!!! <3 Pääsin kotiin ^__^.. *YAY* Tosi iloista ^_^! Tykkään niin kovasti sinisestä keittiöstä, ja tunnen kuin olisin kotona! Vaikka siellä ei nyt olekaan samaa hauskaa ryhmää kuin viimeksi :/.. Meillä on sama tiimi kuin punaisissa. Tosin, Hilary on Hollannissa ja Santiago Argentiinassa.. Mutta Björn ja Lars ovat taas sinisissä ^^! Ja Tahiti-mieskin tuli nyt samaan, ja Othmane ^^! Ja Omar on edelleen meidän Ranch Leader. Toisaalta on vähän pelottavaa kun on arabimies tiiminjohdossa.. Ja sitten meillä on edelleen joku arabi-yhteisö kun Tahiti-mies ja Othmane ovat myös arabilaisia. Jos olisi vielä Karim ja Adil niin olisi kunnon arabikommuuni kasassa XDDD.. Se voisi olla aika vaarallistakin o.o... Naisten asema on aika paha XD. Minun lisäksi Espanjan Laura ja Sabrina ovat myös sinisissä. Muut tytöt ovat muissa rancheissa. Nyaa.

Ensimmäisenä työpäivänä (3.3) työskentelin Mickelin kanssa, ja saimme tippiä o.o! Jo heti ekana päivänä! Punaisissa en saanut kertaakaan tippiä, paitsi silloin kun Santiago piti hattua viimeisenä päivänä ja keräsi siihen 15E (1,5E jokaiselle). Sinisissä saa paremmin tippiä, mutta animation sujui paremmin punaisissa. Minulla nimittäin oli eilen (4.3.) animation vuoro, mutta yleisö oli ihan kujalla ja ei seurannut yhtään mitä tapahtui.. Hehee, minun ei onneksi tarvinnut pitää Animationia kuin ensimmäisessä show'ssa, sillä Gekko-lisko (hänkin on sinisissä ^^, mutta baarimies joten ei aina tarjoilemassa) piti toisen show'n animationit. Ne oli aika hauskat :D! "yks kaks clap clap clap" (2 kertaa pöytään ja kolme taputusta), kuulosti ihan joltain tanssirytmiltä ^^! Gekkolisko oli hyvä pitämään animationia ^.^! Ja keräämään roskiakin. Keräsimme hänen kanssaan roskat toisen show'n lopuksi :D.

Minä sain tarjoilla kuudennen rivin, eli Prioritaire rivin (jos show'hun tulee katsojia, joiden tulee liikuntarajoitteisia asiakkaita, he pääsevät suoraan yläkertaan hissillä). Se oli kivaa ^.^! Ei tarvinnut kantaa kaikkia helkutin painavia astioita tarjottimella kun sai käyttää kärriä ^_^! Ensimmäisessä show'ssa tarjoilin siis Abdelhakin alias Tahiti-miehen kanssa, ja en tajunnut mistään mitään.. Olin ihan sekaisin, sillä olen tottunut normaaliin timingiin, mutta Prioritaire rivissä ei ole timingia niin olin ihan täh kun en tiennyt milloin kannatti tarjoilla mitäkin.. Harmistuin siitä :/.. Kun olin kyllä yhden kerran aikaisemmin tehnyt prioriteettirivin, mutta silloin Sabrina teki kaiken ja ei kertonut yhtään mitä tehdään milloinkin niin minulla ei ollut paljoa mitään tehtävää... Ajattelin että nytkin olen vain tiellä ja olin ihan harmistunut koko ensimmäisen shown ajan ja Abdelhak'kin varmaan ihmetteli mikä minua vaivasi..

Toisessa show'ssa olin Arnaud:n [Arnoo:n] kanssa (O.O... Minä pelkään Arnaud:a edelleen..), ja hän selosti minulle ohjeet ^_^! *YAY!* Hän kertoi että, Prioritaire riville ei ollut timingia, vaan kaiken sai tehdä omassa vapaassa tahdissaan, mutta piti silti olla etuajassa normaalista timingista, että kerkesi tehdä kaiken. Selvä ^.^! Minä vein juomat kahteen kertaan ja Arnaud tarjoili chilin ja lastenateriat. Sitten minä keräsin chilikulhot ja Arnaud laittoi aikuisten ateriat valmiiksi ja minä sain tarjoilla ne ^^. Sitten keräsimme yhdessä skilletit kun kaikki olivat lopettaneet ja valmistelimme jälkiruoat. Arnaud tarjoili jälkiruoat ja minä mietin tyhmänä siinä välissä sata vuotta mitä sitten teen kun kahviin oli jonkun verran aikaa.. Sitten Arnaud hävisi jonnekin kuuseen ja minä en tiennyt seuraavaa tehtävää ja ajoitusta koska ne olivat kuutosrivissä ihan erilailla @_____@... Minä lähdin sitten keräilemään jälkiruokia ja Arnaud tuli jossain vaiheessa paikalle ja kysyi miten kahvikupit. Ja sitten laitoimme kahvikupit yhdessä ja Arnaud pisti minut viemään kahvin itsekseni o.O.. Hän hymyili minulle ja vitsaili taas Adilin tapaan "On ne dormi pas!" XDDD.. Hän kehui että hienoa kun olen oppinut olemaan nopeampi ja pääasia että teen jotain kunhan en nuku XDDD..

Kun lähdimme töistä ja olin menossa bussiin, Arnaud huusi minulle taas muistutuksia siitä ettei nukuta ja minä huusin takaisin ettenkö saa nytkään nukkua vaikka yö on tulossa XDDD.. Muahaa! Kivaa että kaiken stressin, kiireen ja surkeuden keskeltä löytyy jotain piristävääkin!

Minä olen ylistressaantunut taas ja odotan innolla pääseväni vierailulle kotiin.. Toivottavasti se rentouttaa ja virkistää..


Kireänä kuin viulunkieli,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.