IRC-Galleria

Tanssittu koskaan ei Nestorin häitä..Keskiviikko 22.03.2006 01:50

..maailma houkutti pois morsion..!

Kuuntelin tänään jotain kansanradiota ja sieltä tuli ihania vanhoja kappaleita mitä laulettiin joskus ala-asteella :D ^_^!!! Hih hii..! Olipa siinä tunnelmalliset muistelot (olin äiskällä jalkahoidossa :D) miten laulettiin Vanhaa holvikirkkoa ja Nestori Miikkulaista opettajan johdolla 90-luvun puolella Siekkilän ala-asteella! Aijai!

Kotona me leikittiin halpis Abtronicilla koko konkkaronkan kanssa ja yritettiin saada Karaoke tunnelmaan kasattua, mutta kukaan ei oikein innostunut siitä touhusta edes kuohuviinin ja elefanttijuoman avulla vaikka Vanilla soittinkin innokkeeksi. Uusi yritys to-pe, kaikki mukaan :D! Sitten me myös valokuvataan ahkerasti ^^..

Kuten jo totesin, puoli sukua ja ystävät on tullut nähtyä tässä ja nyt kotona yritän rentoutua ennenkuin paluustressi ja paniikki iskee - minähän joudun sinne peräkylälle vielä toiseksi kolmeksi kuukaudeksi!!! Onneki rakas Saksalainen Turisti -ystävämme Ricarda iskee minulle kylään samana yönä kun saavun ja saanen odotella sisartani ja Poikaa kylään kesän korvilla kun suuntaamme yhdessä Deg:n konserttiin Kölniin! (vastavisiitti Saksalaiselle Turistille [hän esiintyy muuten Japanin kuvissa kanssamme, ellette ole huomanneet])

Minua huvitutti eilispäivänä se, että asun "suuressa Pariisissa" ja tulin sitten tänne Mikkeliin malliksi :DDDD.. Minä nimittäin lähdin ihan extempore maanantai aamuna Hakanitin hiusmalliksi. Samat tutut jutut kuin toissakeväänäkin, ja kampausmalliksi taasen päädyin. Tälläkertaa 60-luvun kampaus, toissakeväänä oli 50-luvun. Pitää kuvia laittaa, kun näytän NIIN ERILAISELTA O_O! Ei oma äitikään ollut tunnistaa minua niissä tekoripsissä XDDD..


Meillä oli vähän suru ja surkuttelupäivä tänään kotona.. Karaoke ei maistunut ja oli rakkaushuolia (aiheellisia tai aiheettomiakin). Erästä rassukkaa suren, kun hänellä on tuota toista kohtaan oikeita tunteita ja toinen vaan leikkii muiden tyttöjen kanssa... Darn. Kaukorakkauskin on rakkautta, eikä silläkään pitäisi pelleillä! Varsinkin kun on osapuolia, jotka ottavat sen tosissaan.


Silmiään räpytellen ja hiukset yhä hirmuisessa tupeerauksessa,
<3:~HisAngel~


21.päivä; 3 kuukautta. Kiitos<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.