IRC-Galleria

Terve teillekin!Maanantai 03.04.2006 05:36

Tervehdys teillekin!

Hiihto-/kevätlomat on nyt vietetty ja palattu takaisin Disneylandiin
Tällaisia kommentteja sain kun palasin takaisin työmaalle:
->Bonjour! [Päivää!/Hei!]
->Salut Laura!! Ca va? [Hei Laura!! Miten menee?]
->C'était bien ton vacance? [Menikö lomasi hyvin?]
->Tu a nouveau couleur de cheveux! [Sinulla on uusi hiusväri!]
->Bonjour! Tu as te bronzé en Finlande?.. [Hei! Rusketuitko Suomessa? {XDDD}]

Paras oli kyllä tuo Hakimin piruilu siitä rusketuinko lomalla XDDDD... Muahaa. Ymmärrän. Yleensä kyllä mennään löhöily rantalomalle mutta minäpä kiersin puoli Suomea näkemässä koko kansan niin siinä mitään lomaa vietetty.. Khihihi ^__^! Olinkin ylirasittunut enkä levännyt kun palasin töihin XDDD! Suoraan lentokentältä reippaat puolituntia myöhässä :D! (Ainahan minun timing pelaa!.. Jep jep!)

Ei pomot kyllä onneksi kuin hymyilleet kun hyökin paikalle vartin yli neljä ja raahasin jätti matkalaukkua mukanani. Sain jättää sen onneksi toimistoon lukkojen taakse ja siitä sitten lähdin heti kattamaan pöydät. Iloisesti showt oli FULL FULL niin ainakin oli jotain tekemistä koko päivän! Oli kivan pitkä päivä: heräsin kukonlaulun aikaan, että kerkeäisin junalla Helsinki-Vantaalle, mistä lensin iltapäiväksi Pariisiin ja jatkoin suoraan Disneylandiin töihin. Pääsinkin sitten tavalliseen aikaan kotiin, mutta koska Ricarda tuli kylään niin en ihan heti käynyt nukkumaan kun säkätimme johonkin aamuyöhön XDDDD... *näyttää peukkua*! Seuraavana aamuna säntäsimme Disneypuistoon ja muillekin päiville tuli ohjelmaa entisenkin edestä niin pitää tässä akkuja ladata näinä vapaapäivinä, mitkä minulle siunattiin poikkeuksellisesti ma-ti..! Syntymäpäiviäni siis juhlin työntouhussa. Yeehaa!..

Muahaa XD! Kyllä muuten neljä kuukautta Ranskan maalla on tehnyt tehtävänsä kun tarkastelin aiempaa päiväkirjamerkintääni ja ai että siinä oli kirjoitusvirheitä XDDD.. (ennen haastetta, mutta voi sieltäkin löytyä virhe poikineen sekä siitäkin eteenpäin XD).


Mutta yritän kömpiä tästä "yöpuulle" ennenkuin kukko kiekaisee ja en saa sitäkään silmänräpäystä nukuttua. Lisäsin kauan kaivattuja kuvia siltä ajalta kun isi kävi kylässä (siinä sitä haitallista todistusaineistoa vasta tulikin!), sekä kotilomalta ja Ricardan vierailulta. Lisää on luvassa kun entisistä on toivuttu.. Ja päiväkirjatkin on rästissä! Damn.!


Polla pyörällä,
<3:~HisAngel~


PS: Minä olen sitten taas kääntänyt takkini ja pestattu vaihteeksi punaiseen keittiöön..! Hohhoijaa, minä en varmaan muita värejä tulekaan näkemään kun sininen ja punainen on vakiokeittiöitäni XD!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.