IRC-Galleria

FREEDOM FIGHTER <3!Tiistai 04.04.2006 04:38

Vanhuus koittaa itse kullekin kun on sen aika, ja minulle se käy kahden päivän päästä *byäää*!!!.. Nuoruus on ohitse, näen sieluni silmin itseni köpöttämässä rollaattorilla edeten 10cm minuutissa (mutta matkani tyssää siihen kun jalka ei enää nouse maton reunan ylitse vaan sujahtaa maton alle..)! Voi tuota elon kurjuuden päivää kun täytän kaksikymmentä 6.4.2006!!!!!..

Okei riittikö? Hyvin näytelty pojat, pidetään tauko!..
Kerkeän tanssimaan vaikkea ripaskaa ennenkuin ennätän Veikko-papan ikään, mutta hyvähän sitä on olla hysteerinen jo etukäteen. :DDDDD
Opettelen ottamaan rennosti ennenkuin ikä ehtii painaa, mutta silloinhan sitä vasta saakin relata kun normaali kävelytahtia pääsee enää ainoastaan ja vain rollaattorilla!


Mitäs minä tänään puuhasinkaan? Ainiin joo - kirjoitin päivistä ja olla röhnötin koneella iltaan saakka. Nyt sama homma jatkuu XDDDDD.. Paitsi tässä välissä olen kerennyt vaaaaikka minne ja tehdä vaaaaikka mitä ^_^! Minä nimittäin päätin lähteä "päiväkävelylle" (kello kuusi illalla on ihan päiväsaikaa vielä minulle kun aurinkokin porottaa) kun sain tarpeekseni ruudun tuijottamisesta. Piti vähän lepuuttaa silmiä ja aivoja, joten otin ämpärini ja uuden ihanan Rainforest Cafesta ostetun laukkuni käsipuoleen ja lähdin kävellen ruokaostoksille. Meinasin,että otan bussin Val de Francen hotelleilta Chessyn asemalle, mistä menen tapani mukaan tietenkin junalla Val d'Europeen kun eihän kukaan hullu sinne asti patikoi.. Mutta eikä mitä kun minä Meeviä hoilottaen painelin Ranskanlaakson hotellien ohitse aina Disneyn maille saakka ja päätinpä siitä jatkaa aina sinne kaukaiselle ostoskeskukselle kun kerta jo olin alkuun päässyt!.. Siinä sitä rentoutta tuli kerrakseen kun havaitsin että meillähän on täällä PELTOJA 8DDDD... Kaipasin toki sateenvarjoa, mutta sinne minä menin pellon vartta kirmaamaan kuin vailla huolia heiluva adhd poika ja lauloin "Freedom fighters":ia ja ihastelin maisemia niinkuin en olisi koskaan aiemmin maata saatikka taivasta nähnyt! XDDDDD... Minulla oli suorastaan IHANAA ^__^<3!!! Hermolomaa ihan itsekseni ^^.. Ja tiedänpä nyt senkin missä me otetaan kesällä Meevi seikkailu peltokuvia kun Martta ja Poika tulee kylään ^^..

Nautin auringonpaisteesta, tuulesta, maisemista, kävelystä... ihan kaikesta tuolla kävelyretkelläni <3! Olin tosi hyvällä tuulella siihen saakka kunnes minua kävi kyrsimään ostoksilla käynti ja liika piheyteni ja tuhlaavaisuuteni samaan aikaan. Minä inhoan käydä ostoksilla Auchanissa.... En tästälähtien käy ostoksilla kuin Pariisissa ED:in ruokakaupassa! Siellä on sopivan vähän valikoimaa ja hintakaan ei päätä huimaa. Auchanissa maitopurkki maksaa 1,20E ja ED:issä 0,75E. Kummastakohan ostaisin maitoa?

Nyt illalla olin taas iki-innoissani kun uudelleenluin Tiinan lähettämää Yellow yaoi-sarjista 8DDD!!!! Goh & Taki <3!!! Goh on paremman näköinen, mutta Taki on kivempi ^^... "I'm the fag of all fags!!" XDDDDD.. Päivänä jona vanhuus iskee saan avata Paulan, Leenan, Heidin ja Jennan paketin ja sitten minulla on uusi kiva seikkailu luettavana 8DDDD!!!..


Vapauden löytäneenä,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.