IRC-Galleria

Synttäriraportti :D XD :P ^_^ ^_~Lauantai 15.04.2006 00:08

(kirjoitettu 11.4.06)


Bonjourno..

Internet ei taaskaan toimi chez moi, mutta ei se mitään.. Kirjoitetaanpa tarinat jälleen Wordille ja katsellaan samalla Gakuto-sedän hassuja videoita. Cute Gackt Moments –video on uusi suosikkini XD <3! Katsoin pari päivää sitten Austin Powers & Goldmember –elokuvan ja HAHAA! Cute Moments musiikki oli siinä elokuvassa 8DDD!!! (varmaankin toisinpäin..! XD) Käkätin siinä sitten ja kaikki katsoi oudolla silmällä mikä sille nyt tuli.. XD

Tänään on 11.6.1001 (tallensin päiväkirjan sillä nimellä XD), aurinko paistaa kuten ennustettiin (näin unta syntymäpäivääni edeltävänä yönä, että joku julisti ”Luvassa auringonpaistetta koko viikon!” – aivan kuin synttärilahjaksi minulle ^_^!) ja linnut laulavat (lintuja o_o, lintuja O__O!!!! HUS, POIS!!! Antakaa minun elää!!!).


On ollut monia iloisia hetkiä ja taas paljon tapahtunut siitä lähtien kun viimeksi kirjoitin. Ja edellisetkin jutut on rästissä. *Laisse tomber. Py tant.* Vanhenin taas lisää ja parasta ennen päivämäärä lähenee kovaa vauhtia, mutta siitä huolimatta tunnen itseni nuoremmaksi kuin koskaan! En ole yhtä hysteerinen kuten olin joka vuosi täyttäessäni vuodet 16-19 (”Abu, ei ole paniikin aika! O_O GAAAA, paniikin aika!”) *paniikki*.

Alors.. Ricarda kävi kylässä (mihin palataan vielä kuten siihenkin kun isi kävi kylässä XD), netti hajosi pari päivää ennen synttäreitäni, synttärit ja Elizabethin läksiäiset jyskettiin ja taas on ollut monia valvottuja öitä (paljon tehtäviä töitä - hee hee {toisilla, ei minulla XD}). Löpisen taas liian pitkästi ja en osaa aloittaa kun en ole nukkunut hirveitä viime yönä XDDD.. Es geht los!!! ~>



~ 6.4. : Haaappy biiirthday too youuu.. ~

Aloitin synttärienjuhlinnan jo hyvissä ajoin kun vietin viimeistä päivää 19-vuotiaana. Paneuduin oikein ajatuksella siihen, että kohta vaihdetaan ikää ja tein kaiken viimeistä kertaa 19-vuotiaana ja nautin olostani. Töiden jälkeen odotin keskiyöllä viimeisiä hetkiäni tuon ikäisenä, ja elin suomen aikaa. Kun kello näytti 01:04, siis tuntia enemmän Suomessa eli 02:04 hypin, pompin ja tunnustelin ensimmäisiä sekuntejani kaksikymppisenä! Se oli veikeää XDDD!! Ja kun maltoin lopettaa kellon tuijottamisen ja rauhoittua, avasin ensimmäisen synttärilahjani :D! Se oli Ricardalta ^^! Meinasin kiljua kuin pahainen fanityttö kun avasin postiputken – siellä oli laminoitu juliste jossa Hyde ja Gackt nauroivat niin onnellisina XDDD<3!!! Aijaijaijaijaiii <3_<3 8DDD!!! Khih <3.. Seuraavassa julisteessa hide soitti Yellow Heartsia melko kyrsiintyneen näköisenä, ja löysinpä vielä pienen Shijitaki-kuvan Gacktista ruusupuskan kanssa ^^… Mikä veikeintä ja hassuinta, minulla on nyt Gackt-kännykkäkillutin 8DDDD ^___^ XDDD <3!!! A l’ Harajuku kaikki, je crois!!! *Muahahahaaa*

En säästynyt kommelluksilta tietenkään edes omana syntymäpäivänäni. Meidän piti espanjan Lauran sekä Manuelin (ym kumppanien) kanssa mennä DisneyVillageen Rainforest Café:hen syömään ja juhlimaan synttäreitäni ja sinnekin kyllä päästiin, mutta vaikeamman kautta. Olimme nimittäin sopineet, että tavataan minun luonani puolilta päivin ja mennään kaikki 12:17 bussilla yhtä matkaa. No, minä heräsin hyvissä ajoin yhdeksältä laittautumaan jne, mutta ketään ei kuulunut keskipäivän aikaan..! No, eipä tuo mitään, minä ajattelin että tapaamme varmaan bussipysäkillä ja hipsin sinne viime minuutilla kuten aina. Mukava yllätys oli se, että kun saavuin bussipysäkille, siellä ei ollut ristinsielua… PY TANT, bussi oli juuri mennyt!!! Manasin tovin sitä, että minun oli aina oltava myöhässä, jopa syntymäpäivänä >_<!!! Ryhdistäydyin, sillä aurinko paistoi ja taivaalla ei ollut pilven hattaraakaan *YAY* ^_^, ja päätin kävellä Hotels du Val de Francelle ottamaan hotellibussia Chessyyn, että pääsisin edes vähän enemmän ajoissa perille. Laitoin Lauralle viestin, että olin jäänyt bussista ja yrittäisin saapua niin pian kuin mahdollista.

Kun saavuin Val de Francen pellonlaitaan, näin kuinka pinkkikattoinen bussi iloisesti kaarsi hotellin pihasta toiseen… Mikäs siinä, odotellaanpa vartti seuraavaa bussia. Avasin postitse saamaani synttäripakettia Hotel Kyriadin pihassa, kun sain Lauralta viestin. Laura ihmetteli missä ihmeessä minä oikein olin kun he olivat Manuelin kanssa käyneet minua etsimässä mutten ollut ollut kotona O____o…!!* NANI?!..* He pyysivät minua kiirehtimään ja kertoivat aikovansa ottaa 12:42 bussin..! Siinä vaiheessa tajusin vilkaista bussiaikatauluja – siellä ei mainittu bussia joka olisi 12:17 Boiseriessa O__O. EHEM ^___^;;;;…. Sitten katsoin viikonlopun aikataulua ja voilà! Bussi 12:17 menee vain viikonloppuisin XDDDDD.. *PRKL!* Laitoin viestiä takaisin, että odottelin hotellien pihassa ja että nähtäisiin asemalla kun kaikki sinne kykenisimme..

Viimein pääsin perille ja selitin Lauralle ja Manuelille paremmin mitä oli tapahtunut, ja hekin sanoivat huomanneensa ettei 12:17 mene bussia. He toivottivat kuitenkin iloista syntymäpäivää ^_^. Sitten aloimme soittelemaan kaikille muille missä he olivat.. Riccardo oli Pariisissa, Alex ei tiennyt millä bussilla tulla 12:17-ongelman takia ja Jorge nukkui XDDD.. *PRKL*. Noh, me aikamme pähkäilimme ja sovimme Alexin kanssa, että hän yrittää tulla seuraavalla bussilla ja herättää Jorgen. Me muut menimme jo edeltä Rainforest Caféhen varaamaan pöytää ja tilaamaan. Olimme sopineet että pari muuta tyyppiä tulisi myös, mutta ketään ei ollut odottamassa o_O.. Hmm. Laisse tomber. Robert oli Gaumontin elokuvateatterissa (missä kävimme nostamassa rahaa), ja hänkin oli menossa Pariisiin XDDD, mutta toivotti oikein iloisesti hyvää syntymäpäivää ^.^.

Lopulta pääsimme Rainforest Café:hen! Olimme kaikki ihastuksissamme kun astelimme kahvilaan sisään latinomusiikin ja eläinten toivottaessa meidät tervetulleiksi. Tarjoilija johdatti meidät istumaan gorillojen keskelle ja ne riehuivat iloisesti puissa kuin mitkäkin mahdottomat eläjät XD. Me nauraa räkätimme niille kun ne olivat niin hassuja XDDD.. Manuel meni tervehtimään elefanttia mikä toitotti tervehdyksiään nurkan takana ja Laura kertoi minulle huvittavaa tarinaa kun Lars, Manuel ja kumppanit olivat olleet Auchanissa ja Manuel oli ”kadonnut”. Lars oli kuulemma mennyt infotiskille pyytämään kuulutusta että pikku-Manuel oli kadonnut kauppakeskukseen!! Ei hel.. XDDDDD..

Kun olimme hämmästelleet kahvilan ympäristöä tarpeeksi, maltoimme keskittyä ruokalistaan, minkä parissa vietimmekin toisen tovin. Vitsailimme, että kun Alex ja Jorge pääsisivät perille, olisimme yhä valitsemassa mitä syömme XDDD.. No – ei siinä mennytkään kuin 40 minuuttia XD. Otimme yhteisiksi alkupaloiksi kanaa (en nyt muista sen hienoa nimeä {KANAA O_O}) ihanan quacamole-kastikkeen kera, juomiksi Laura ja Manuel valitsivat hedelmäcocktailit ja minä otin hedelmäpirtelön ^_^ <3! Siinä meni tovi ennen kuin saimme edes alkupalan pöytään, mikä vahvisti todennäköisyyttä että Pink-TV miehet saapuisivat paikalle emmekä olleet edes ruokiamme saaneet XD (he eivät aikoneet syödä koska oli liian vähän aikaa ja ruoka oli kallista – he päättivät syödä Eurestissa kuten aina XD).

Toisin kävi – pääruoka tuli ja pojat eivät olleet vielä saapuneet (sitä aloimmekin sitten pohtia seuraavaksi). Lauralla oli RiverWild –kalasalaatti ja Manuelilla oli kananmunasalaatti (minkä nimeä en muista), minulla The Big Fajita Party - tortillajuttuja. Annokset olivat ihan järkyttävän kokoisia O__O… Yhdestä salaatistakin olisi syönyt neljä henkeä!!!.. WOW.. Hyvin maistuviakin nuo salaatit kuulemma ^^.. Minä tykkäsin Fajitoistani, nami <3.

Voilà – Alex saapui paikalle kun olimme mutustamassa pääruokaa. Hän toivotti hyvää syntymäpäivää ja kertoi että Jorge ei ollut ehtinyt bussiin kun tivasin missä hän oikein oli XDDD.. Niin. Never trust a Portuguese guy. Alexkaan ei kauaa jaksanut töllistää vierestä kun mussutimme, joten hän lähti Service Payhin ja me jäimme jutustelemaan ja mutustelemaan aina siihen saakka, että olimme hyvin likellä myöhästyä töistä XD. Otimme lopuksi yhteiskuvat suosikkigorillojemme kanssa ja pinkaisimme naapuriin vaihtamaan työvaatteita.


Kuten aina – minä myöhästyin. Teamleader Tony katseli virnistellen kun hölkin paikalle ja keskeytti breafingin ja kysyi ”Laura.. Tu as déjà badgée?..” eli olenko jo käynyt badgeamassa (”kirjautumassa”). EHE ^_^;;;.. Joo – toinen Laura teki sen puolestani XD. Laura ei työskennellyt, mutta hän jäi oleilemaan kanssamme vähäksi aikaa Wild Westiin, minkä jälkeen hän meni hoitamaan asioita ja sovimme, että menemme vielä illalla yhdessä Billy Bob’siin juhlistamaan synttäreitäni. Manuelkin lupasi liittyä seuraan.

Kun sana synttäreistäni levisi, sain kuulla siitä monelta taholta koko päivän *^^*.. Abdelhakim lauloi ’koskettavasti ja tunteella’ ”Haaappy biiirthday too youuuu..” ja Laura ja Manuel yhtyivät siihen. Alex toisti koko ajan ”Laura, happy birthday!” aina kun näimme jossain vaiheessa päivää ja Adil tapansa mukaan muistutti ettei tänään nukuta XDDD.. Valentina mottasi Adilia ja sanoi ”C’est son anniversaire aujourd’hui!” [”tänään on hänen syntymäpäivänsä!”] ja Adil totesi että okei, tänään saat nukkua XDDDDD.. Viimein kun näin Jorgen, hän onnitteli ja halasi minua ja oli pahoillaan ettei ollut kerinnyt tulemaan Rainforest Café:hen. No, ei se mitään ^_^.. Hän ehdotti että menisimme johonkin sitten illalla. Kerroin että olimme menossa Billy Bob’siin, ja pyysin häntäkin mukaan.

Minulla oli Chapeau synttärien Side Dutyna *whee*, mutta koska olin juuri syönyt, siitä ei ollut mitään hyötyä XDDD.. Menin ulos Disneyvillageen kuuntelemaan musiikkia ja Disney Storeen ostamaan pinssejä! Halusin ostaa itselleni jonkin synttärilahjan, mutten keksinyt muuta sillä hetkellä niin ostin Belle pinssin ja kuin piruillakseni kaikille ”Happy Birthday” pinssin XDDDDD… Siinäpä sitten kaikki töllistivät Mikki-kakku pinssiäni XD.

Kaikki tosiaan huomasivat pinssini, ja kyselivät kuka sen oli antanut. Teki mieli vastata vaikka Jorge joka kerta kun joku kysyi kun en aina jaksanut selittää etten ollut löytänyt mitään muuta jänskää koko valtavasta DisneyStoresta niin ostin pinssin. Harkitsin Marie-korvia ja Stitch-päähinettä, mutta korvapannat oli liian pieniä minulle ja en ole ikinä nähnyt Lilo&Stitch –elokuvaa niin en sitten ostanut. Nrrh.. Ja Nalle Puh happy birthday hatut oli loppuunmyyty niin se siitäkin. Nyahahahaaa.. XD

Ahahahahaaa arvatkaa mitä sitten tapahtui? Minä myöhästyin töistä XD.. Se ei ollut minun vika PRKL!! Kaikki kassat oli ihan ruuhkassa, ja sillä kassalle jolle menin ennen minua oli joku amerikkalaismies kersojensa kanssa ja se mies osti 427E:lla Disney-kamaa kersoilleen…! NELJÄLLÄ SADALLA EUROLLA O____O!!! Oli siinä sitten kivaa katsoa kun työhönsä tympääntynyt vanhempi naishenkilö kääri mitä hitaimmin tavaroita muovipusseihin ja lopuksi pakkasi jättimäisiin säkkeihin, mitkä tuo mies vaan heitti olalleen ja lähti onnellisten lastensa kanssa vaappumaan kohti hotellia mitä lie. Eeeeeh… @__@.. Ja minä halusin ostaa vaan kaksi pinssiä!!! Kipaisin täyttä laukkaa sitten takaisin töihin ja hatuttamaan vieraita pinssit puserossa kiiluen.

Työntouhussa melkein unohdin synttärini ja Adil muistutti ”Souris, c’est ton anniversaire!” [”hymyile, on sun synttärit!”]. Kheee.. En enää onneksi muista mikä minua silloin ketutti mutta jokin kuitenkin. Ketutus lakkasi tauolla kun pinkaisin McDo:n ostamaan Mc Flurryn jälkkäriksi ^^.. Ei nimittäin ehditty syödä jälkkäreitä Rainforest Caféssa. Olisin halunnut kyllä syödä sen kaikkein isoimman ja kalleimman jälkkärin, Volcanon <3_<3! Muahaa.. Joku päivä tässä ^^.. Me mennään sitten Martan ja Pojan kanssa Rainforest Café:hen syömään Volcanot kun ne tulee kylään ^_^! Shinya tarjoaa ^^.. (oikeastaan Shinya tarjoaa tasan yhden jälkkärin mikä jaetaan kolmeen pekkaan kun edes eunukin poika saatikka tyttö ei syö sitä jälkiruokaa kokonaan itsekseen..! Se on niin iso! Ja maksaa 15E ^^;;.. EHE..).

Illalla töiden jälkeen menimme Manuelin ja Lauran kanssa Billy Bob’siin, mutta siellä ei ollutkaan live esiintyjää kuten olimme luulleet, ja paikka oli muutenkin aika autio, joten jouduimme tyytymään Sports Baariin. Se ei sinänsä ollut niin paha vaihtoehto sillä monet Wild Westin tyypit olivat muutenkin menneet sinne ja Minna tarjosi minulle Strongbow’n synttärien kunniaksi. Se oli sellaista kaljan ja siiderin sekasikiöjuomaa, mutta veikeää sekin XD. Sitten minulle laulettiin taas XD, ranskaksi tällä kertaa, ja sitten me lauloimme Minnan kanssa saman vielä suomeksi ^_^ XD. *YAY*! Jorgea ei näkynyt, hän oli mennyt jo ekalla bussilla. Alex kysyi olenko jo ostanut shampanjaa ja muistutti minua Steakhouse illasta XDDDD.. Khhm. No tällä kertaa en juonut Kiriä enkä hekotellut mielipuolisena. ^^;;;…

Töiden jälkeen avasin loputkin pakettini ja korttini, ja luin Jari Sillanpää kirjaa yö kolmeen saakka 8DDD ^_^..
Aligatoo gofaimaffff!! <3



Sellaista synttärienviettoa.. Kuitenkin vähän erilaista kuin normaalisti kotona.

Seuraavalle kymmenelle hypänneenä,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.