IRC-Galleria

NII MA A-CHAN! =^_^=Lauantai 15.04.2006 00:17


Kuinka tylsääää..


Internet ei toimi ja minulla ei ole minkäänlaisia yhteyksiä muuhun maailmaan. No kännykkä, mutta laisse tomber näillä ranskan hinnoilla -_-”.. Olen laittanut jotain 60 viestiä kuukauden sisällä ja jo se tulee maksamaan jotain kolmekymppiä plus puhelut mitkä olen soittanut v*tun France telecomille mutta ei kun kaikki on pääsiäislomilla ja minun nettiä ei saada toimimaan ;; __ ;;… *AAAAARRRGGGGHHH!!!*

No, jutun kääntöpuoli on toki se että minulla on ollut hieman aikaa muullekin kuin netille nyt 8D ^_^! Khihihi.. (minkä olen viettänyt harrastamalla Drinking gameja ja muuta vänkää XD).. Minulla on ollut viimein aikaa Ryu Eballe 8D <3 [Wild Act -fanit tänne päin, tänne päin 8D!] sekä lahjaksi saaduille Yaoi-Mangoille 8D! *Muahahahaa*.. [Shonen-Ai lähinnä mutta.. Nyarr. {En kyllä kerro muille että luen poikarakkaus sarjakuvaa missä on Georges niminen poika. Alex saisi taas aihetta kiusata Jorgea kun nuo nimet on melkoisen samanlaiset lausuttaessa XDDD..}]

Seuraavaksi vinkeisiin ja vänkiin (?!?) tapahtumiin! (..Suomen kieli ei enää taivu kun puhun francais-engrishiä näinä päivinä XDDD.. Nimenomaan ENGRISHIÄ kun en osaa enää englantia -__-”””… Pirun italialaiset!! Nekin on tartuttaneet minun ranskaani niiden oudon aksentin ja mikään kieli ei enää suju ;;; ___ ;;;!!!! Laisse tomber. XDDDDDDDDDDDDDDDD…)



~9.4~

Alors. Tässä joku päivä sitten (olikohan sunnuntaina?), kun minulla oli vapaapäivä (Manuelilla ja Lauralla kanssa), vietin aamupäivän kylpyhuonetta siivoten (Yay! Puhdasta tuli! [heti seuraavana päivänä taas hiuksia viemärin tukkeena XD]), ja illalla lähdin Lauralle kylään. Laura oli kutsunut minut, Manuelin, yhden tanskalaistytön (en muista nimeä ^^;;;.. Minulla on pirun huono nimimuisti XD) ja liudan espanjalaisia illallistamaan. Luvassa oli espanjalaista ruokaa, mutta tiedä tuosta kun Laura paistoikin munakkaita (onko ne espanjalaisia?..). No, ne oli espanjalaisia munakkaita – omeletteja ^^;! Sillä kananmunan lisäksi niihin tuli sipulia ja perunoita. Aika veikeitä, piiraan tapaisia.

Uskokaa tai älkää, en ole ikinä aiemmin syönyt munakasta ^^;;;.. En edes tykkää kananmunasta, mutta en kehdannut kieltäytyäkään kun omeletit oli jo valmiina ^^;;.. Ajattelin kerrankin kiltisti maistaa, olinhan erehdyksessä syönyt kalaakin ja olen yhä hengissä 8D *yay*! Keh, Manuelille kävi vähän kehnommin ^^;;.. Manuel on allerginen mereneläville (ei kalalle mutta muille meren öttiäisille), ja tarjolla oli myös jotain merenelävärullia ja Manuel parka sai allergisenreaktion siitä hyvästä että erehtyi syömään…! Manuel sopersi saksaksi että jos hän söi mereneläviä, hänen oli vaikea niellä ja hengittää jälkeenpäin kun kurkku turposi O_O… Huiii… Mutta onneksi ei käynyt hullummin! Hengissä se vielä on XD..

No se ainakin oli espanjalaista, että joimme Sangriaa! Christofer, Lauran asuin toveri, oli valmistanut meille sitä kulhollisen ja valmisti toisen ja kolmannenkin sitä mukaa kun edellinen oli juotu XDDD.. Kuuntelimme latinomusiikkia ^^ ja siinä toki laulettiin espanjaksi, mutta Laura sanoi ettei ymmärtänyt siitä mitään sillä se oli hyvin erilaista kuin varsinainen Espanjan espanja. Aika hassua O.o.. Espanjaa kuin espanjaa minulle XD.. ”AQUA, AQUA!” Kääää O_O… Saan vielä painajaisia niistä espanjalaisvieraista jotka ei mitään muuta osaa kuin rääkyä ”AQUA, AQUA!!” tai ”SI, SI! COCA COLA!” *hrrrrr..* Lauralla kyllä on aika hauskaa, kun heidän asunnon asukkaista 3½/4 on espanjalaisia (hänet mukaan lukien)! 3½ siksi, koska yksi on puoliksi ranskalainen ja puoliksi espanjalainen. Hassua ^^..

Kesken ruokailun saimme lisää vieraita kun paikalle saapui yksi espanjalainen lisää iloisesti viinipullo kourassa XDDD.. Minulta ja Manuelilta meni vähän ohi kun kaikki espanjalaiset kälättivät espanjaksi ja me emme parin työssä opitun sanan lisäksi osanneet yhtään espanjaa… Jopa tuo tanskalaistyttö osasi espanjaa! Se johtui siitä että hänellä kävi niin paljon espanjalaisvieraita XDDD..(jospa minäkin joku päivä puhun espanjaa niiden rasit.. eh - rakkaiden vieraiden ansiosta ^^;;).


No mitäpä tuossa sitten! Aloimme riehakkaan vieraamme ehdotuksesta pelata Drinking gameja XDDDD… Se oli aika mielenkiintoista ^^;;;.. Ensiksi pelasimme ”Capitain Blumb”:ia. Kukaan ei ollut ikinä kuullutkaan siitä, mutta tuo innokas espanjalaispoika opetti. Hän näytti mitä pitää tehdä:

Ensiksi piti sanoa ”Capitain Blumb bois la premiere fois!” (Kapteeni Klunk juo ensimmäisen kerran), näyttää sormella ykköstä ja ottaa kulaus pitäen lasista kiinni vain yhdellä sormella peukalon lisäksi. Lasilla piti kopauttaa kerran pöytää, sitten taputtaa pöytää kerran oikealla ja kerran vasemmalla sormella. Sitten piti taputtaa kerran pöydän alapintaa ensin oikealla ja sitten vasemmalla sormella, ja lopuksi tömistää kerran oikealla ja lopuksi vasemmalla jalalla. Tuon jälkeen piti sanoa ”Capitain Blumb Blumb bois la deuxieme fois!” (Kapteeni Klunk juo toisen kerran) ja toistaa kaikki kahdesti jne. Jos tekee yhdenkin virheen, pitää aloittaa alusta. Viimeisellä kerralla pitää sanoa vielä että juo viimeisen kerran (esim viidennen ja viimeisen kerran) ja siirtää vuoro seuraavalle.

Tuo espanjalaispoika kertoi että normaalisti tuota pelataan niin että Kapteeni Klunk juo seitsemän kertaa, mutta siinä kuulemma tekee niin paljon virheitä että on perskännissä sen jälkeen, joten me ”harjoittelimme” kolmella kerralla XDDDDD.. (Hän itse sanoi joutuneensa aloittamaan uudestaan 27 kertaa ennen kuin pääsi läpi XDDDD..).

Espanjalaispoika aloitti ja pääsi kolmeen asti virheittä ja pentele siirsi vuoron ekana minulle XDDD.. Minä en ehtinyt kuin ottaa ekan kulauksen kun piti jo aloittaa alusta XDDDDD.. Se johtui siitä, että olin pitänyt lasista kiinni liian monella sormella. Seuraavaksi sanoin ”Capitain Blumb VA BOIRE la premiere fois” (kapteeni AIKOO JUODA), ja minun piti aloittaa uudelleen että kapteeni juo ekan kerran.. Sitten pääsinkin siihen asti että taputin pöytää liian monella sormella XDDD, ja sanoin jo ekalla kerralla ”Capitain Blumb Blumb” vaikka oli vasta ”Capitain Blumb”… Viimeisen virheen tein siinä, etten sanonut kolmannella kierroksella että Kapteeni juo kolmannen ja viimeisen kerran. Unohdin sen viimeisen kerran XDDD… Ja taas alusta XDDD… No mutta eipä tuo mitään, pääsin loppuun saakka – tosin, sanoin väärin sen kuka on kapteeni seuraavaksi mutta eipä tuo mitään, minut armahdettiin XDDD..

Manuel oli seuraavana ja hänen kanssaan tätä pelattiinkin sitten vähän pidempään XDDDDD.. Ei helevetti.. Manuel unohti joka kerta jonkun eri jutun ja kävi läpi niin monta kertaa että XDDDDD.. Melkein 27 kertaa vaikka pelattiin vaan kolmella :DDD. Manuel sai raikuvat aplodit kun hän viimein pääsi läpi XDDDDDDDDDDDD.. Muilla ei onneksi mennyt niin pitkään, Laura pääsi läpi jo kolmannella yrittämällä! Hän oli hyvin keskittynyt ^^..


Capitain Blumbin jälkeen pelasimme ”Rebel Debel”:iä tai jotain sellaista O_o.. Siinä jokainen oli jonkin numeroinen Rebebl debel (minä olin numero 6) ja meidän piti vuorotellen kutsua jotakuta muuta rebel debeliä. Jos teki virheen, piti juoda, ja lisäksi virhe merkittiin kynällä otsaan (me nostimme sormen pystyyn merkiksi kun ei ollut kynää XD). Se oli hirveää XDDDDD.. Piti yrittää sanoa hirveän nopeasti ”Rebel Debel numero six sans debel appel a rebel debel numero cinq sans debel” XDDDDDDDDD.. (Rebel Debel numero kuusi ilman ”debeliä” [debel=virhe] kutsuu rebel debel numero viitosta ilman debeliä). Sitten kun virheitä tuli lisää niin oli kiva muistaa kellä oli kuinkakin monta XDDDD.. Minulla oli pelin lopussa deux debel (kaksi virhettä), se ei ollut kovin paha kun Manuel oli taas virhelistan kärjessä XDDDD.. Kewl!

Aika vänkiä pelejä.. Lopuksi me pelasimme peliä missä jokainen esitti kysymyksen mihin piti vastata juomalla. Jos otti kulauksen, se oli kyllä, jos ei ottanut niin se oli ei. Espanjanpoika aloitti heti: ”En ole koskaan masturboinut kenenkään toisen kylpyhuoneessa” ja otti kulauksen XDDDDDDDDDD… Selvä. Oli aika rankkaa, kun osa ymmärsi vain ranskaa muttei yhtään englantia (Laura), toiset taas eivät niin hyvin ranskaa mutta englantia (minä ja Christofer), sitten oli espanjaa puhuvat ja ne jotka eivät puhuneet espanjaa XDDDDD.. Hyvä kääntää kysymykset kolmelle kielelle vähän väliä XD. ”I never have been attracted to any person in this room” – kukaan ei tunnusta, kukaan ei juo XDDDDDDDD! Muahahahaa XDDD.. Kaikki vaan katseli ympäri seiniä ja odotti seuraavaa kysymystä XDDDD.. Minä en kauheasti juonut siinä pelissä kun joko ”en ymmärtänyt” kysymystä, oikeasti ymmärtänyt kysymystä tai sitten ollut tehnyt mitään sellaista kuten harrastanut ..erm.. mitä kaikkea epäsopivaa nyt keksittiinkään kysyä. ”I never have had analsex” – muutama juo. Selvä sitten XDDD.. Minä en hirveästi keksinyt mitään kysyttävää, ja onneksi ei Manuelkaan ^^, niin me skippasimme kysymykset ottamalla kulauksen (jos ei keksinyt kysymystä, piti juoda) ^^.. Minä sittemmin sanoin ”J’ai jamais utilisé marihuana” (en ole koskaan käyttänyt marihuanaa) ja kuului hirveä tyrskintä kun kaikki joi XDDDDD.. Selvä sitten.. Minä olin ainoa joka ei juonut. WTF, this is Disneyland!!! Tällaista porukkaa O__O… *iiiiik*.. Kysyin sitä kysymystä siksi, koska Minna oli kertonut, että melkein kaikki polttaa pilveä tai on polttanut ketä se on tavannut täällä ollessa.. Ja kuulemma (nimiä mainitsematta) meidän työpaikalla tietyillä on paha kokaiiniongelma jne. Tervetuloa Disneylandiin.



~au travail/töissä~

Mitäs tuon jälkeen on sattunut.. No töissä aika paljon..
Punaisessa keittiössä taas työskentelen, jollen ole tullut maininneeksi. Meille tuli pari päivää sitten liuta uusi CDD-työntekijöitä (CDD, määrätty aika sovittu työsopimuksen kestolle [toisin kuin CDI eli avoin työsopimus]) ja ai hiivatti niiden kanssa nyt on ollut veikeää!.. Suurin osa uusista tuli punaiseen keittiöön @__@.. Meillä on neljä vai viisi uutta tyyppiä punaisissa nyt, ja formateurien piti niitä opastaa, mutta.. EH ^^;;.. Minusta tuntuu, että meillä on aina vähän puutteellinen työhön perehdytys. Minä muistelen omia ensimmäisiä päiviäni ja viikkojani kun en tiennyt yhtään mitään! Ja tietenkään alussa ei voi osata ja muistaa kaikkea ^^.. Mutta – kun meillä on interimairet ja uudet CDD:t punaisissa niin homma hajoaa käsiin >___<!!!! Nyaaaaarrrrr!!!!!!… Hirveä stressi!! Yritän ottaa rauhallisesti.. Mutta kun itsestäni tuntuu, että olen itsekin vielä puolituoretulokas, niin sitten kun minut pistetään opastamaan niitä uusia niin saan haukut niskaani kun en ole kerinnyt, osannut tai muistanut kaikkea kertoa. Yrrrrr….

Harmittaa, että olen ”joutunut” työskentelemään niiden uusien kanssa heti heidän ekoina päivinään, ja en ole osannut ja kerennyt perehdyttämään heitä tarpeeksi hyvin, sillä vieraiden kanssa on ollut tavallista enemmän ongelmia ja häslinkiä! Kun on FULL FULL ja saa nurkkapöydät stationikseen niin kaikki menee v*tuilleen jo siitä että tietää vieraiden tulevan myöhässä koska normaalisti nurkkaa säästetään vaan mattimyöhäisille >_<!!! Ja edelleen minua ketuttaa ja stressaa chapeau!!! Minä inhoa sitä sidedutya kun sen takia aina jää jälkeen ja on myöhässä!!! Nrrr.. Ja sitten kun vieraat haluaa jotain mitä pitää lähteä hakemaan muualta! Esimerkiksi kuumaa vettä - meillä ei ole kahvinkeitintä punaisissa, niin pitää lähteä keltaisilta sitä hakemaan >-<… Byäähähähähäää!!!! Viime viikon työpäivät oli niin HIRVEITÄ!!! Kaikki on ollut ihan HIRVEÄÄ >_<!!! Se kiva ranskalaispoika, joka on aina normaalisti tervehtinyt minua iloisesti ja hymyillen (josta olen aiemminkin sanonut että hän on painanut mieltäni), on taas käynyt niskanpäälle.. Niinä aikoina kun viimeksi olin punaisissa, minusta tuntui siltä etten osaa työskennellä tarpeeksi hyvin kun sen pojan pitää aina huomauttaa minulle kaikesta. Taas sama jatkuu. Miksi minun pitää olla sen pojan kanssa samassa ryhmässä?!?! Minä olen saanut tarpeekseni siitä pojasta ja sen moitinnoista. Yritin kyllä opastaa sitä uutta kivaa Alice-tyttöä kun olimme pari, mutta ne vitun vieraat halusivat kuumaa vettä kun heidän poikansa oli kipeä, niin tottakai minun piti hakea sille poika-raukalle vettä. Silloin olin muutenkin myöhässä juomien kanssa, ja tuo pirun ranskalaispoika kävi urputtamaan minulle miksen opasta ja neuvo Alicea!! Ensim.. ei, toinen kerta kun olen romahtanut töissä. Toissa kuussa raivostuin kun hommat ei pelannut ja kukaan ei auttanut toista meidän ryhmässä, ja nyt sain hermoromahduksen sen pojan urputuksen ja kaikkien pienien stressinjyvien takia. Minä menin pois keittiöstä istumaan varauloskäynnin ja valomiehen portaiden luokse kun halusin miettiä rauhassa päässäni mitä voisin tehdä. Ranchleaderime Fatima tuli paikalle, ja kysyi mikä minulla on hätänä. Minä yritin kertoa hänelle hänelle että se kurja poika oli taas alkanut moittia minua, ja aloin itkeä samalla kun selitin että minusta tuntui etten osaa työskennellä tarpeeksi hyvin. Fatima kysyi miksi minusta tuntui siltä ja selitin hänelle siitä pojasta ja että minulla oli ollut vieraiden kanssa pientä häslinkiä. Kerroin, että olin heittänyt chilit yhden tytön juomalasiin ja Fatima sanoi ettei se nyt niin vakavaa ole ja sitten nauroimme yhdessä ^__^.. Minna tuli paikalle kysymään mikä oli hätänä ja kerroin hänellekin että se ranskispoika urputtaa taas. Minna sanoi, että hän on luonteeltaan sellainen ja ettei se ole minun vikani. Minna sanoi minulle, että hän tietää että teen työni hyvin ja sanoi Julieninkin sanoneen sitä samaa. Fatima ehdotti, että menisin huuhtomaan silmäni ja tulisin takaisin töihin. Ja niin meninkin, kiitollisena lohdutuksesta. Mutta kun kävelin keltaisten keittiön ohi, punaisten 2. ranchleader Gerard näki minut mikä minulla on, ja aloin taas vollottaa hysteerisenä. Selitin että puhuin jo Fatiman kanssa, mutta Gerard halusi silti tietää mikä minulla oli. Sovimme että puhuisimme myöhemmin kun en pystynyt sillä hetkellä. Minua vaan itketti vaikka kuinka yritin ryhdistäytyä ja pestä kasvojani. Minna tuli hakemaan minua takaisin pukuhuoneesta ja kehotti etten itkisi kenenkään miehen takia. Lähdimme yhdessä siivoamaan.

Sellainen hermoromahdus töissä. Minua särkee päätä kun ajattelenkin työjuttuja. Tekisi mieli lähteä hermolomalle johonkin kylpylään vaikka.. Nyah. Minä en kyllä ole ainoa joka on saanut tarpeekseen töissä olosta. Jorge on myös ollut vähän huonolla tuulella :/ (johtuen siitä ettei Tony antanut hänelle lomaa mennä käymään kotona Portugalissa).. Aina kun minulla on huono päivä, Jorge osaa sanoa aina jotain hauskaa ^_^.. Minun pitää siis piristää häntä vuorostani ^_^!

Jos asiaa ei ota siltä kannalta, että olen hirveän ankara itselleni, stressaantunut ja tunnen itseni epäonnistuneeksi, niin muuten menee hyvin töissä. Ne on tosi kivoja ja hauskoja ne uudet CDD:t ^^! *yay* Tykkään kovasti ^^.. Alice on ihana ja kiva kiinalaistyttö, niin pirteä ja reipas ^-^!! Hihittelee mennessään ja on niin eloisa kuin mikäkin ^^! Hän teki jopa animationin ensimmäisenä iltanaan! Se johtui siitä, että sen illan animaattori oli unohtanut animationin…! Mutta Alice meni sinne taputtamaan ja huitomaan vaikkei edes tiennyt mitä pitäisi tehdä XDDD!! Se oli niin kivaa ^_^!!! Alice oli tosi hyvä :D! Kaikki tykkää pirteästä ja eloisasti animaattorista, ja Alice piti animationista tosi paljon ^^! Toisin kuin se kiinalaispoika, jota ei varmaan saa kirveelläkään pitämään animationia XDDDD.. Mutta hänkin on hauska ^^. Uudet CDD:t on kivoja ^^! He eivät ole työhönsätympääntyneitä ja myrtsejä kuten ne, jotka ovat jo useampia vuosia olleet töissä WWS:ssa (se ranskalaispoika on kuulemma ollut jo kolme vai neljä vuotta..!).

Alice opetti minulle jotain hassua ^^! Hän opetti miten kirotaan kiinaksi XDDD.. He kuulemma eivät sano ”paska” tai muutakaan sellaista, vaan yleisesti kaikki tytöt sanovat ”ni ma a-chan” eli isoäidin kissa XDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!! Muahahahahahaaaa XDDDDDDDDD… ISOÄIDIN KISSA?!?! Miten suloista ^_^ XDDDDDDDDDDD…. Niinpä minä hoen nyt isoäidin kissaa joka päivä töissä kuin viimeistä päivää XDDDDD.. NII MA A-CHAN!! ~<3. Se on jonkinlainen tervehdys XD.. Minä sanon aina ”ni ma a-chan” kun näen Alicen ja hän nauraa iloisena ja sanoo ”PASKA!” XDDDDDDDDDDDDDDDDD…. (kaikki lähti siitä, että Alice halusi tietää miten kirotaan suomeksi, ja sen jälkeen minä halusin tietää miten kirotaan kiinaksi).



Tervepä terve.. Se portugalilais-ranskalais kokki on taas vainonnut minua O_o… En muista kerroinko siitä, mutta yksi päivä kun olin myöhästynyt bussista ja kävelemässä töihin, se tyyppi tuli autolla vastaan, pysäytti ja pääsin hänen kyydissään töihin. Kiitos kiitos, muuten olisin saattanut vaikka myöhästyä. Mutta nyt se tyyppi on jäänyt pariin otteeseen odottamaan sitä että pääsen töistä o_O.. Eilen aioin jäädä Sports baariin kun Christopher pyysi, ja kun olin lähdössä töistä, se kokki tuli paikalle. Jäinpä siihen turisemaan vähäksi aikaa ja kohta siinä oli kaikenmaailman kokit tervehtimässä ja juttelemassa XDDDD.. Lähdin sitten Stevejen kanssa yhtä matkaa Sports baariin ja turisimme kaikenlaista tyhjänpäiväistä siellä. Christopher oli eri pöydässä ja ei huomannut tuloani mutta ei se mitään. Juho, Maiken, Britt, Bjorn, Minna, Manon.. vaikka ketkä aina inkkareihin asti oli taas tapansa mukaan baarissa kanssa. Voi vitun Bjorn teki omat huvittavat havaintonsa siitä että tulin niiden kokkien kanssa baariin.. *näyttää keskaria* XDDD.

Minä puhuin tosi järkeviä niiden kokkien kanssa kun vertailimme miksi heidän mielestään englanti on niin vaikea kieli ja miksi minusta ranska. No, minäpä viisaana tyttönä otin esimerkiksi "La chat de la Grand mere" eli isoäidin kissa. Kokit tyrskähtivät kaljat suustaan sille mitä olin sanonut ja hämmästelin mikä nyt oli vikana.. No, hyvä esimerkki kuulema, mutta jos kissaa tarkotin sanoa niin se oli LE chat. Mina olin sitten käyttänyt esimerkkinä isoäidin vit...

Taas piti ”olla ymmärtämättä” ja lähteä vipinällä kun se portugalilais-ranskalais kokki halusi viedä minut kotiin (omaansakin -_-””). Mutta minä halusin mennä ihan itse bussilla kotiin kun Christopher viimein äkkäsi minut ja oli lähdössä. Christopher on uusi kaveri ^_^<3! *yay* Eikä mikä tahansa, vaan se Julienin homokaveri ^^ (jos kuka muistaa kun salapoliiseilin mitä Christopherin ja Julienin välillä oli 8D). Häivyin baarista kokkien seurasta ja Christopher odotti minua ulkona brasialaispoika Paolon ja ranskalaistyttö Cindyn kanssa. Christopher esitteli meidät: ”This is Paolo, he’s single. This is Cindy, she’s also single – but she’s not a lesbian.” XDDDDD.. Selvä! Christopher on niin hauska kun se puhuu niin homoaksentilla englantia ^^ XD.. Sitten Manon ja joku poika ilveilivät baarin ikkunan takanta ja näyttivät kieltä ja osoittelivat toisiaan ja meitä ja mietin mitä helvettiä.. Christopher yritti hilja selittää että Manon tarkoittaa että hänen kaverillaan (joka heilutteli kieltään) oli asiaa Paololle. No minä tokaisin Paololle ”Paolo, he wants to say something to you!” ja Christopher räjähti nauramaan ”NOOO, NOOO, NOOO!” XDDDD… Kyllä. Meillä oli omalaatuiset juttumme taas XD. Christopher on menossa paraatiin jos vaan pääsee, ja sanoin että haluan tulla hänen mukaansa jos vain pääsen. Mutten osaa laulaa niin en pääse. NII MA A-CHAN!. PRKL. Minähän vaikka laulan että pääsen paraatiin! Olen värikkäässä seurassa nytkin, mutta haluan päästä vielä värikkäämpään seuraan..!


Ulkona paistaa aurinko niin taidan lähteä sinne ^.^.. syömään jäätelöä ^^! Ja opettelemaan laulamista!
Hyvää pääsiästä kaikille!

Vaaleanvihreänä Ekispo-eläimenä,
<3:~HisAngel~


NII MA A-CHAN! =^_^=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.