IRC-Galleria

15.4.06: Szerelem, szerelem!Torstai 20.04.2006 22:40

15.4.06: Szerelem, szerelem!

Kello on kaksi yöllä. Katsoin juuri Englantilaisen potilaan ja kuuntelen sen kauniita loppumusiikkeja. Söin patonkia, keksiä, pieniä suklaamunia ja mandariineja. Nauroin, jännitin ja itkin. Toivottavasti ketään ei häirinnyt – ensin hirveä räkätys ja lopuksi kauhea volina XDDD! The English Patient.. Nätti elokuva. Nyt menen iltasuihkuun ja mietiskelemään elokuvaa vielä jälkikäteen.

Huonetoverini Laetitia on pääsiäisen kotona vanhempiensa luona. JES ^^!!! Oma rauha ^_^! Niin, tosiaan, minulla vaihtui huonetoveri sinä aikana kun kävin Suomessa lomalla (jos en sitä ole vielä muistanut mainita)! Sonia muutti takaisin kotikylilleen ja uusi ranskalaistyttö Laetitia saapui pari päivää sen jälkeen kun olin tullut takaisin lomalta. Ricarda nukkui tyytyväisenä ja kaikessa rauhassa muutaman yön huoneessani, minkä jälkeen hänen piti siirtyä sohvalle XDDD.. Voi raukkaa. No, nämä sängyt kyllä on aika mielenkiintoisia ja ylinatisevia, joten epäilen että sohvallakin on parempi nukkua XD!


Käväistyäni internetkahvilassa illan tuntumassa, kävin kaupasta ostamassa pari pussia pieniä suklaamunia, mitkä sitten asettelin nätisti vaaleanvihreään kulhoon keittiön pöydälle ^^. Laitoin kulhon viereen lapun missä lukee ”Joyeuses Pâques! Hyvää Pääsiäistä!” ja siitä saa sitten kaikki asukkaat natustaa ^.^.. (Kaupasta tuli myös mieleen, että Gakuto-setä on uusimassa Animeland-lehdessä ^^.. Antanut haastattelun oikein O.O!!.. Sitä selasin siellä lehtihyllyllä sitten ^^..). Khih, minulla on taas liikaa energiaa ja pitäisi päästä discoon jyskämään. Purin jo hieman energialatausta harjoittelemalla sätkynukketanssia galyuun tahdissa ^_^ XDDD.. Ketään ei ole kotona, voin tehdä mitä lystään ^^ XD! Khih.. Ja nyt samalla olen harjoitellut hieman paraatin koe-esiintymistä varten ^-^! Aion tehdä sen! Menen paraatin koe-esiintymiseen Christopherin kanssa ^^!

Tuosta energiasta tuli myös se mieleen, että en ole saanut pitää Animationia piiiiitkään aikaan O_O!!! Siksi minulla on niin paljon energiaa! (ja kun olen syönyt suklaata ^^;;… Hahahaaa, KULTAKOLIKOITA!!! XDDD). Mutta mutta – torstaina minulla OLI animation vuoro!! MUTTA – en kerennyt pitämään sitä….. -_-”, Se johtui siitä, että työskentelin interimairen kanssa, joka oli chapeaussa -_______-”””…. Hyvä siinä sitten tehdä seating, drinks ja yrittää keretä animationiin… Onneksi Minna oli niin avulias että teki animationit. No tosin, hänelläkin oli chapeau mutta… silti! Minä pidin 1. show’n loppuanimationin, ja olin hermostuksissani kun en ollut pitkään aikaan pitänyt animationia. Siksi ryntäsin hattua heiluttaen yleisön eteen ja huusin JIIIIIIIHAAAAA niin että varmasti Mareike ja kumppanit katsoivat O___o”” areenan toiselta puolelta XDDD.. Siellä minä sitten rokkasin taas kaikki ihmiset, olihan Red River sentään voittanut Rodeogamesit ^____^..


NIGHTY NIGHT! ZzZzz..

Rauhoittuneena,
<3:~HisAngel~



16.4.06: Kolme pientä elefanttia marssi näin..

Hmm, siitähän on jo kymmenen päivää kun täytin 20! Hui!

Kello on 5:36 aamulla, ilma on raikas ja linnut visertävät. Tulin juuri Brittin & Björnin läksiäisistä. Aika mielenkiintoista.

Menetämme pian kaksi mitä parhainta työntekijää ja mukavinta työtoveria :I.. Kukaan ei työskentele yhtä ahkerasti, ripeästi, uutterasti ja sellaisella vauhdilla kuin Britt! Nyhyy.. (Tämä siis tarkoittaa enemmän töitä kaikille ! XD)
Taas on hetki jolloin en tajua missä mennään. Voi johtua vuorokaudenajastakin, mutta tuntuu niin käsittämättömältä että vielä äsken istuimme kaikki yhdessä, ja huomenna he ovat poissa. (kuulostaa ihan kuin joku kuolisi..)

Asunto 2626 [Brittin asunto] oli tupaten täynnä väkeä hyvästelemässä noita tanskalaisia. Itse asiassa kolme tanskalaista on lähdössä. Britt ja Maiken suunnittelivat lähtevänsä, ja Bjorn päätti sittemmin liittyä joukkoon. He lähtevät kuin kolme pientä elefanttia marssien peräkanaa aurinkoista tietä eteenpäin. En koskaan ole ollut sydänystävä Brittin, Björnin tai Maikenin kanssa, ovat he silti olleet tosi kivoja kavereita. Vaikka Björn oli aina vittuilemassa minulle ja kiusaamassa minua, minulle tulee vielä ikävä. Tanskalaiset on hyviä tyyppejä. EI – loistotyyppejä!

Bileissä oli mitä vinkeintä. Siellä oli vaikka ketä WWS’sta, jopa pari cowboyta oli siunaantunut paikalle! Juttelin yhden hollantilaisen kanssa kauheista italialaisista, Robertin kanssa juomista ja klovni-cowboyn kanssa tarjoilijoiden kansallisuuksista. Juhokin tuli Riccardon kanssa viettämään iltaa, kuten myös Niina ja Miriam, sekä ruotsalaispoika Anton, mikä oli oikein mukavaa! Juttelimme Niinan ja Juhon kanssa uudesta suomalaispoika Jannesta, joka on kuulemma neitimäisempi kuin kukaan tyttö ikinä! Olin kuullutkin huhua uudesta suomalaispojasta joka olisi homo, mutta luulin että sillä tarkoitettiin Juhoa…! Eli siis tuo juttu piti paikkansa! Tirskuimme että Janne oli kuulemma yksi päivä jutellut Niinan kanssa ja vertaillut eri kasvovesien hintoja…!! Hurjaa XDDD!!!! Minä haluan tavata Jannen ja vähän äkkiä XDDD!!! Juho kertoi, että häntä oli tullut joku poika iskemään Hurriganesissa, ja tuntomerkeistä päätellen se oli Christopher XDDDDD!!!!!! Juho kertoi että se tyyppi oli höpöttänyt jollekin kaverilleen, että toivoi Juhon olevan homo XDDD.. Khihihihiii XDDDD.. Niina puolestaan kertoi järkyttyneenä, miten häntä oli yrittänyt iskeä jo neljä tyttöä XDDD!!! Joku oli kuulemma tarjonnut Niinalle kyytiä skootterillaan ja toinen taas tullut lähentelemään ”kuulkaapas tytöt..!” kun Niina oli ollut Tiian kanssa XDDDDD.. Selvä! Tervetuloa Disneylandiin XD! Minulla oli varmaan hauskempaa kuin Niinalla ja Juholla, nauraa räkätin heidän kustannuksellaan kun nuo raukat kertoivat ”kauhutarinoitaan” iho kananlihalla XDDDDDD.. Minna oli ihan tuiterissa ja erehtyi kutsumaan Manuelia Mikeliksi XDDDDD.. Se oli niin riemukasta XD.. (Minna seurusteli espanjalaisen Mikelin kanssa, joka lähti pari viikkoa sitten WWS’sta).


En jaksa edes kertoa mitä kaikkea katastrofaalista töissä taas on tapahtunut (säästän sitä seuraavaan kertaan), mutta olen jyskänyt uusien CDD tyyppien kanssa ^^. On jänskää, tuntuu kuin olisin paljon paljon nuoremmassa seurassa kuin mitä olen :D! Riehuimme ja leikimme hippaa kiinalaistyttö Alicen kanssa ^_^! Alkubreafingin jälkeen Minna kehotti minua hakemaan lasit varastosta, ja kun kipaisin hakemaan niitä, Alice juoksi perääni ja kiskoi minua paidanselkämyksestä etten pääsisi hakemaan laseja! Sitten hän juoksi edelleni ja minä kiskoin häntä ja vuoronperää toisiamme härnäten kirmasimme keltaiseen keittiöön XDDD.. Kun raahasin hirmuista tornia laseja, Alice yritti kompastuttaa minua pysyttelemällä takanani XDDDDD.. Muutenkin vitsailimme koko päivän ^^..

Kyllä muutenkin on tullut jyskettyä ihan yliväsyneeksi saakka.. Minä nimittäin olen taas saattanut ihan ylirasituksen partaalle ja koko ruumiini on naarmuilla ja mustelmilla. Heh heh heh, minä kaaduin taas portaissa. Tällä kertaa en arenalla, mutta kun tulin syömästä Eurestista XDDDD.. Etsin Zyrteccejä laukusta, kun jotenkin käsittämättömästi kaaduin ja luisuin portaat alas, kunnes tartuin kaiteesta kiinni, mikä esti minua luisumasta portaita loppuun saakka ja taittamasta niskojani. CDD tyypit katsoivat kauhistuneina mitä minä oikein rymyän ja Alice tuli heti silittämään minua ja kysymään olenko kunnossa. Käänsin lahkeet ylös, mutta onneksi jalat eivät olleet pahemmin menneet verille. Niitä kuumotti ja kivisti kivasti, ja nyt sääret on ihan mustelmilla ja kipeät, mutta eipä tuo menoa haittaa XDDDD… Olen aika masokisti. Se oli nimittäin oikeastaan aika kivaa. *WHEEEE, juoksee kaatumaan taas portaista*. Törmäsin samana iltana vielä seinäänkin että kädetkin meni kipeiksi XDDDDDDDDDD… Terve! [reppana on kaatunut portaissa ja ihana pipi.. Säälikää häntä, ymmmmmm….]


Maanantaina menen Disneylandiin jyskämään CDD tyyppien kanssa ^.^! Ainakin näin sovimme ^^.. Alice kysyi haluaisinko lähteä Disneypuistoon maanantai aamupäivänä, kokeilemaan uutta Buzz Lightyear’s Lazer Blastia ja ajamaan Space Mountain 2:lla, ja tottakai halusin ^^! Anthonykin tulee mukaan, jos ”kerkeää” eli jaksaa herätä XD..


Nyt käyn nukkumaan.. Tosin ajoissa XD.. Kellohan on vasta puoli seitsemän XD..
(tähän aikaan ihmiset normaalisti heräävät töihin ja kouluun, mutta minä olenkin paranormaali ja käyn nukkumaan kun olen yöeläjä ^^..)

Yökuukkelina,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.