IRC-Galleria

HoLy_TRiNiTy

HoLy_TRiNiTy

yksi sana muuttaa kaiken... CHILL..

Uusimmat blogimerkinnät

6.pväLauantai 07.03.2009 18:52

6.pvä lauantai thaimaa
hotellin respa 07.45

Jep jep, eilinen meni vahvasti.. krista tosiaan lähti jenkkiläisen pariskunnan kans viihteelle.. seurauksena että kun soitin eilen aamulla klo 6 sille, ni puhelimesta kuuluu et "mut on ryöstetty, byäääähhh"

no, ei sitä sit oltukkaa ryöstetty, oliki laskenu rahansa väärin..

Tää oli lähteny jonku thai-porukan kans jatkaan iltaa johonki baariin.. idiot.. eilinen oliki sit tappelua, kun toinen ei tajua, ettei täällä saa lähteä yksin kenenkään kans mihinkään.

no, nyt on taas kaikki hyvin.. eilen olin ekaa päivää sukelluskurssilla.. ja 15min päästä lähen kurssin toiselle päivälle.. oli kyl hienoa tuo sukeltaminen.. flunssasta johtuen paineen tasaus vasemmalle korvalle oli hieman hankalaa, mutta onnistui loppuviimein..

Kouluttaja (jyrki) repes ku näin neulakalaa muistuttavan kalan, ja kysyin veden alla osoittaen käsivartta hihaan heittoa muistuttavan eleen kera.. kehu vaan ettei kukaan oo keksiny samaa elettä tossa tilanteessa :D:D

no, olin eile joskus 5 maissa rayadiverssin toimistolla, mistä antti tuli hakeen, ja käytiin syömässä, ja päivittäisellä sairaalareissulla..

Kurssikin muuttui niin, että se pidetäänkin kolmena peräkkäisenä päivänä (pe la su). lauantain piti alunperin olla välipäivä lukemista varten, mutta koska kaikille ei sopinut aikatauluihin, aikaistettiin maanantain ja sunnuntain kurssipäivät..

kurssilla on joku likka, joka videokuvaa sukelluksen, ja lähetänkin sen samantien suomeen, kun sen saan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.