IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.05.2009 18:39

mie just tajusin et tippaleivät näyttää aivoille, heheh. jos ihmiin on mitä se syö nii mie oon sit aivo.. eli viisas!! aika hauskaa! =D
kissin kaa oltii äsken rannas kävelemäs.. löysin paljon pulloi, ne oli jääny sinne semmosten haalarit omistavien nuorten kollien jäljiltä vapusta. yks punanen vappu nenäki löyty, tupsu alko leikkii sil heti, vähänkö se oli söpö!!!
eilen mie olin piknikkiä viettelemässä Pauliinan kanssa.. oli tosi kivaa!!! juotiin simaa ja sitten vähän miun lemppariviinii eli el tiempoo! mie tein myös torstaina munkkeja, niistä tuli tosi mehevii ja hyvii. käytin paistoon rypsiöljyy, oon kuullu et se on terveellist. kokeilin että monta pystyn syömään ilman että nuolen huulet, arvatkaas vaan kuinka monta! heheh!! tupsukin sai oman munkin.. ja se tyttö söi sen kiltisti.
mie oon alkanu miettimää et ois kyllä kiva semmonen oma pikku nallekarhu tohon viekkuun (tupsukan lisäks...) joka vois vaan juoda kaljaa ja kattella jääkiekkoo.. mie voisin leipoo sille kaikkee kivaa.. mie luin taas kosmoo enkä tajuu niit naisii jotka valittaa ku mies vaan juo kaljaa ja "ei huomioi naista vaan kattoo koko ajan lätkää telkkarista". mie en valittaais, mie oisin onnellinen.. kesäkissa mie oon. rento mies on semmonen joka ei turhaan murise vaan on vaa, se vois omistaa mökinki... semmonen lutumutu. rahaa ei tarvii olla kuha o kultanen sydän...
heheh, toinen hassu juttu... mie en sit oo mikää munkki tai nunna vaikka ihminen onki mitä syö ja mie syön munkkei.. syön mie myös leijona-pastillei ja tykkään tulisist ruuist.....;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.