IRC-Galleria

Eka kertani,Keskiviikko 04.06.2008 02:28



Piiiitkäään aikaan kun kirjoitan tänne. (Hah, älkää ajateltko otsikosta mitään kaksimielistä)
Huh, huh.

Eli, hei kaikille olen Jesse, ja minun on pitänyt jo moneen otteeseen kirjoittaa tänne tämän vuoden aikana. Yhtä sun toista on tapahtunut, olen tavannut uusia ihmisiä tavalla ja toisella, olen päässyt peruskoulusta ja juhlinut ja rellestänyt. LATE- leiri oli vuoden alkupäässä ja siellä oli mittaamattoman hauskaa, tanssia, laulua ja kohtauksia, mainiota ruokaa, mukavat ihmiset ja niin edelleen. Sauna oli kaikista paras, ja lumikylvyn koin viimeeksi silloin kun asuin maalla ihan pienenä naperona ja keräilin kesäisin mansikoita ja perunoita.

Äskettäin kuitenkin, LATE jäi lomalle. Sain sieltä LATE- stipendin ja tahdon kiittää kaikkia LATElaisia mahtavasta vuodesta, joka rehellisesti sanottuna on ollut elämäni paras, tähän mennessä. Syksy 2007-2008. Olin mukana ensimmäisessä täyspitkässä lyhytelokuvassa, Viisi Pientä Hevoslasta- lastennäytelmässä, sain uusia ystäviä (kaikki te LATElaiset) ja kokemusta tulevaan. Lähes kaikkiin esityksiin tarvittavat kajaalit vielä leviävät silmille, mutta harjoitus tekee mestarin:)


Elämässä on kiehunut muutenkin suht' paljon. Mutta siitä ei sen enempää, se on tylsää yms.
Ystävien tuki unohtuu joskus ja on todella hankalaa katsoa eteensä tietyissä elämänvaiheissa, vaikka pitäisikin. Ajatukset vain ovat niin syvällä jossain muuaalla että ei pysty. Liian hapokasta.
Heh, olipa taas hyvä vitsi tuo 400 vuotta vanha muoti-ilmiö lausahdus.
Mutta siis anteeksi kaikille ystävilleni, tukenne on tärkeä.

Olen myös kesätöissä, Lahden Kulttuuritoimella. Valmistelemme esitystä "Lännen Keisari", josta lisätietoa ohessa:

http://www.lahtikult.fi/

Taas pitkään aikaan tuskin paljoa muuta kerron mistään tai puhun, kun ajatukseni harhailevat tässä esityksessä mutta koettakaa kestää;)
Luvassa on aivan tajuton glamourinen esitys, ja mikäli aijotte mennä joku tavallinen päivä vaikka pissis jengisi kanssa shoppailemaan, niin päädy ennemmin sivistämään itseäsi teatteriin! Mikäli olette nähneet Nuorisoteatterin esityksiä, tämä tulee olemaan yhtä hauskaa kuin ne! Ja hauskaa siis on! Roolikin on aivan mahtava joten... tervetuloa!

NOVUssakin olen mukana, eli siis lähden Ruotsiin viimeisellä lomaviikollani, Västeråsiin n. 100 muun pohjoismaalaisen nuoren kanssa ilmaisu leirille (joka tulee olemaan toinen leiri jossa ikinä olen ollut).
Ensimmäinen kerta lentokoneessa myös. Olen liike ja polyrytmiikka- ryhmässä eli tanssia, tanssia...

Kesällä luvassa myös kaksi konserttia, Heinäkuussa 11. päivä Bruce Springsteen Olympia stadionilla, ja Joulukuun 1. Sir Elton "musiikin kuningas" John Hartwall Areenalla with his Red Piano.

(Sain juuri kuulla uutisia, mainiota, näin käy kun ihminen EI tee MITÄÄN... harmittaa harmittaa, aina pitää toimia, muistakaa se!:()

Kevätjuhla sai hyvää palautetta, kiitän kaikkia jotka jaksoivat katsoa sitä, käsikirjoitus oli mainio (en kirjoittanut sitä itse) ja muut näyttelijät lahjakkaita ja mukavia, kiitos teille kaikille!

Mitäs tässä vielä kertoisi.. päättötodistus oli huono, ruotsi komeilee numerolla 5. Mutta en ainakaan ole ruotsalainen!;), kesän juomat pepsi, cokis, fanta, juissi ja orange nektarin, olen punaisen jopon onnellinen uusi omistaja, en pidä herneistä..

Kesäisin terveisin,

Jesse

PS. mainostan nyt vielä että minua haastateltiin "Lännen Keisarin" johdosta radio voimaan, joten haastatteluni voit kuulla täällä olevsta linkistä (lehtijutun lopussa):

http://www.ess.fi/?article=197161

Ensin haastateltiin käsikirjoittajaa, ohjaajaa ja minä lopussa kimeällä äänellä kailotan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.