IRC-Galleria

Viimeistä viedään...Keskiviikko 25.06.2008 00:35

Olen kirjoittanut (ja puhunut) "Lännen Keisarista" paljon näinä aikoina... ja tulen jatkossakin puhumaan!
Tai sitten yritän vähentää, saa nähdä.. Kannattaa kuitenkin tsekata tämä, sillä Lahden ensi-ita on 26. päivä. Lisätietoa saa Kulttuurikaupungin sivuilta: http://www.lahtikult.fi/index.php

Otsikko taas viittaa siihen että huomenna on viimeinen päivä kiertueellamme. Yksi esitys klo. 10 Hämeenkosken Seurahuoneella.

Teitä luultavasti ei kiinnosta pätkääkään lukea tai kuulla tästä tulevasta näytelmästä, mutta paljoa ei nyt elämässäni tapahdu muutenkaan. Tämä näytelmä on kuitenkin minulle hyvin tärkeä ja hieno juttu, enkä nyt vaan puhu siitä jotain sanoakseni. Olen saanut työskennellä työn parissa mistä pidän ja se totisesti voittaa jonkun juoksupoikana olemisen Ernon kalatehtaalla.

Tämä projekti on myös tuonut paljon uusia kokemuksia, ystäviä ja kavereita, sekä kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Näytelmässä on toki huonotkin puolensa, mutta niistä ei puhuta ääneen;)


Asiasta kolmanteen, 11. päivä Heinäkuuta (Valon ja voiman kuu), Olympiastadikalla on Bruce Springsteenin keikka jota odotan innolla. Setti listaan on odotettavissa ainakin vuoden -07 hitti, Grammynkin napannut biisi "Radio Nowhere". Muita biisejä "Magic"- levyltä, toivottavasti ainakin "Last To Die", "Magic" ja "Long Walk Home". Klassikoita olisi kanssa kiva kuulla "Dancing In The Darkin" ja "Born To Run"- biisien muodossa.. Myöskin mitä enemmän biisejä levyltä "Born To Run", sen parempi:) "Born In The U.S.A." olisi mahtava, mutta 99% varmuudella se ei tule olemaan mukana.
Mutta ei se mitään!


Mitäs muuta tässä nyt taas sanottavaa.. Olette mahtavia kaikki! Varsinkin jotka luette tätä roskaa mitä tänne kirjoitan silloin tällöin:D

Kiitos,
ja ensikertaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.