IRC-Galleria

Terveppäterve.Tiistai 08.07.2008 03:12

Kaikkea sitä on taas koettu, nähty ja saatu. Mielentila on sekava tällä hetkellä ja se ei todellakaan johdu siitä että olen kipeänä täällä Hesassa! Ei sitä taas tiedä mitä pitäisi tehdä kun ongelmia on jos jonkinlaisia.. noo tavallisia teinihömpötyksiä, mitä kaikenikäiset elämänsäaikana saavat kokea.

Eli siis juu, Hesassa täällä enon luona oleilen Äitin ja neljän Chihuahuan kanssa, eli aikamoista hullunmyllyä. Viikoksi tänne tultiin sillä 11. päivä Bruce Springsteenin upea konsertti odottaa. Mutta jälleen, jos hyvää niin huonoakin seuraa, eli luultavasti Olympia Stadionilla kärsitään sadesäästä.
Plussaa asiallisesta McDonalds toiminnasta, parempaa ei saa palvelua kun Hesasta:)


Tosiaan, Hesassa oleilen ja kavereita on ikävä, sillä täällä ei asu yhtäkään kaveriani! Surullista mutta totta. Visaa olen täällä vinguttanut niin että saldo on kulunut Electronistani melkein loppuun. No eihän tässä kun muutama (kasa) CD(itä) ja DVD(itä) ole tullut ostettua. Mainitsemisen arvoisia ehdottomasti Bruce Springsteenin Born In The U.S.A. CD ja Live In Barcelona DVD. Erityinen arvosana tulee 18. päivä julkaistavalle Mamma Mia! - The Movie soundtrackille, mikä on aivan mahtava. Mukana laulaa siis kaikki tämän kyseisen leffan näyttelijät Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth jne.. Odotan leffaa kovasti, sillä kaikki kolme edellä mainittua ovat yksiä mahtavimpia näyttelijöitä koskaan, Streep varsinkin on upea.

Mutta Mamma Mia! ei jää ainoaksi Heinäkuussa julkaistavaksi "must see"- leffaksi, sillä tottakai uusi Batman - The Dark Knight saa ensi-iltansa 25. tätä kuuta (hups, kenellä on synttärit sinä päivänä:D)
Se tietenkin pitää päästä katsomaan.


Lännen Keisari projektikin on loppu, ja jäi aivan mahtavat muistot. Hautajaisetkin oli hieno juttu, kunpa vain olisin ottanut pari vähemmän.. :P No, mutta vastaisuudessa olen viisaampi.. No mitäs siinä sitten, Tekken 3:sta pelatessa siinä aamusta ennenkuin untenmaille käytiin. Aamulla olikin sitten kahden tunnin päästä hyvin pelottava herätys, joten: "Kiitos" siitä;P...


No mutta nyt otan buranan, käyn niistämässä ja pesemässä hampaat ja käyn nukkumaan, näillä näkymin yksin. Hyvää yötä:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.