IRC-Galleria

"Maksimoin Kurjuuden"Keskiviikko 19.11.2008 16:45

Hauska sanaparsi:P No mutta mitäpä nyt, elämä pyyhkii hyvin kaiketi, uusi esitys "Irrallaan 241224 - Suomipopin Klassikoita" on pian täällä ja Elton John on 11 päivän päässä täältä. Tänään alkaa The Red Piano - European Tour nimittäin Englannista.

Horoskooppini on Leijona. Tässä hiukan faktaa:
Usein kun leijona tulee huoneeseen, moni ajattelee - "voi vittu..!" Leijonat ovat kaikki itserakkaita, leuhkia ja kuvittelevat tietävänsä kaikesta kaiken. Leijonat osaavat mielestään maalata, piirtää, kirjoittaa ja näytellä, vaikka ovat vain surkuhupaisia yritellessään jäljitellä suuria mestareita. Mikäli joku leijona lukee tämän, hän nauraa suureen ääneen ja lähettää tämän kaikille ystävilleen
hyvänä vitsinä ymmärtämättä, että se on totta.

Heh heh... -_-' Surullisen totta. No ei... Sen on kirjoittanut joku katkera neitsyt jota harmittaa kun ei ole syntynyt leijonaksi.

No mitäs muuta tässä nyt onkaan tapahtunut. Nuoristoteatteri on hieno asia.
Olen ihmetellyt tässä myös noita pissiksiä ja emoja ja vähemmän pissiksiä ja emoja, jotka kirjoittavat kuviinsa aina huomioita: "Oot tärkein<3", "En päästä koskaan irti<3", "Beibe hanipöölle<3", "Sun<3" yms. pateettista paskaa. Kirjoittakaa vaan jos oikeesti tarkoitatte noita eikä mitään vitun ihmetyksiä kunhan kaikki huomaa et on miljoonia kavereita, yksi huomio jokaiselle kaverille siis.
Älkääkä hengatko siellä McDonaldsissa, sen paikan kunnia laskee siinä, ja sitähän me emme halua, emmehän. Pitäisi käydä siinä Subwayssä kokeilemassa, sieltä saa hyviä patonkeja, ainakin Helsingin Subista.
Hämmästyin tänään lukiessani, että hitlerillä oli yksi kives... Ensimmäisessä Maailmansodassa kuulemma lähti tai jotain. Mitä me tästä opimmekaan, voit olla kuuluisa vaikka sinulla olisikin vain yksi kives, mutta kaksin aina kaunihimpi!:)
Suomalainen musiikki on alkanut lähenemään sydäntäni ja se on aika ihmeellinen asia... johtunee osa varmaan tästä Nuten lauluillasta, mutta myös tämä artisti Ismo Alanko on todellinen hieno mies jota olen nyt alkanut kuunnella.

Siinä oli vähän faktaa ja nyt lopetan ja alan valmistautua harkkoihin. Ehkä punnerran tai jotain... se oli vitsi. haa haa.
Tässä kuva maestrosta joka saapuu 1.12.2008 Hartwall Areenalle (Olenpi muuten neljännellä rivillä;))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.