IRC-Galleria

huoh.Sunnuntai 07.12.2008 00:51

Tänään on ollut äärimmäisen tylsä päivä. Okei, olin juontamassa upeassa Sibeliustalossa "Kiehtovat kasit - musikaalinen kavalkadi"- jutskaa ja... no siinä se sitten olikin. Siellä oli aika hauskaa kun sai taas esiintyä ihmisten edessä, mutta kello 14 loppui se ilo.
Nyt olen kotona, olen ollut jo useamman tunnin, ilman mitään elämää suurempaa, tai edes vähän pienempää juttua käsillä... No heh, kylläpä taas tuli lauottua hauska juttu.

Tarkoitan pääosin sitä, että itsenäisyyspäivä, ei ketään missään, eikä mitään missään kun kaikki paikat on kiinni. En tiiä mitä pitäis ajatella tai tehä ja kuolen paraikaa tylsyyteen.. Okei tossa pyörii leffa vieressä mut ei siitäkään iloa ole kun ei ole muuta kuin se ja nettisivut joilla huomaa käyvänsä tietyin aika-ajoin, Facebook-IrcGalleria-eltonfanipalsta-imdb yms... se toistuu koko ajan...
Messengerissä ei ketään ja jos on niin ei ole kauaa.
Enkä muuten ole ainoa jolla on tänään ollut äärimmäisen tylsää, sillä hyvä ystäväni on myös valitellut samaista seikkaa. Myöskin sitä miten yksinäiseksi sitä itsensä tällähetkellä tuntee:( Mutta se on hyvä että ei ole maailmassa ainoa!

Leffaki loppu... Tajusimpa miten hauskaa se on kun auton perässä lukee "Vastanaineet", se voisi olla yhtä hyvin "vastikään naineet":P Jos tajuat mitä ajan takaa.

Tutustuin myöskin uuden ihmisen henkilökuvaan, kuten aina välillä minulla on taipumusta tehdä, varsinkin jos on mielenkiintoinen elokuva odotteilla;)
Surullista vaan on se että nykyään kun näkee uuden leffan tai jotain, hyvin harva antaa sitä nautintoa mitä ennen on saanut... En tiiä, ehkä raja on tullut täyteen tai jotain, silmä on kriittisempi. Esim. The Doors oli hyvä leffa periaatteessa, mutta ei oikein jaksanut sitä seurata. Jotenkin kerronta oli tylsää.. tai en tiiä. Ei nyt jaksa ajatella mitää, 5-6 tunnin yö unet taustalla ja jonkinmoinen angstaus päällä. Oikeastaan melkein aina kun kirjoitan tänne minulla on angstattavaa joten luette tätä periaatteessa aina omasta tahdostanne ja vastuullanne.

Tutustuin lähemmin pariin uuteen nettisivustoon ja masennuin BTW... En tiiä taas enää mitä ajatella ja tulen surulliseksi, vaikka siihen ei ole periaatteessa mitään syytä! Melkein kaikki menee loppujenlopuksi tosi hyvin mut jotenki on vaa jonkinmoinen juttu nyt... en tiiä.

Nyt on myös joku suomalaiskausi menossa.. En oo mikää Suomifani koskaan periaatteessa ollut mutta nyt ostinkin kirpparilta kaks leffaa ja CDn, kaikki suomalaisia:O. Kyseessä leffat 'Tyttö Sinä Olet Tähti' ja 'Miehen Työ', CDnä Vesa-Matti Loirin 'Inari'... Tuli vaa sellane tunne. Uteliaisuutta ehkä, sillä suomalaiset leffat on menossa paremaan suuntaan ja no, Vesku on Vesku:D Suomen paras näyttelijä.

Tästähän tulee pitkä teksti. Siitä puheenollen, aina kun kirjoitatte tekstiä ihmiset jonnekkin niin muistakaa se kappale jako! Se ei ole niin vaikeaa, kuten ei pilkutuskaan, ja silloin tekstiä on paljon mielenkiintoisempaa lukea kuin jotain tylsää pötköön kirjoitettua tekstiä. Tänks.

Pastejoita syön juu, Äiti tekee tosi hyviä, Pepsi Maxia juon juu...

Ompas aika hurahtanu, äske katoin kelloa ja se oli tunti sitten... Nojaa. Lainaten mahtavaa Meryl Streepiä "We've got time..". Heh.

Piparisuklaa on hyvää, joululahjojen osto stressaa vitukseen ja tulipa tässä aivoon, että ostin myös viikon sisällä kaksi (2) kirjaa! Se on hassua, sillä harvoin kirjoja ostelen... Toinen on "Minä Elän - ja muita viimeisiä sanoja", noin 600 sivua eri ihmisten viimeisiä sanoja Caesarista Lennoniin ja toinen on mahdollinen lempikirjani Christien "Kymmenen Pientä Neekeripoikaa" (Nyk. Eikä Yksikään Pelastunut, huom. nimi ei spoilaa mitään...).

Enpä muuten juo itseäni ainakaan kaatokänniin tänä vuonna, jos juon niin pieni huppeli on sallittu, mutta ei sen enempää. Se on loppu ny, mutta saa nähdä pitääkö lupaus, sillä tällähetkellä mikään ei mene kurkusta alas missä on alkoholia enemmän kuin "jotainvähän"%..

Haluanpa muuten kaikki Aladdin DVDt! Tuli just mainos ku rupesin kattomaa Maija Poppasta... ei jaksas oikee, taidan vaihtaa American Beautyyn tai Pirates Of The Caribbeaniin..
vittupääräjähtää

Minkätakia ABBA mielletään homo ikoniksi?? Nyt multa on jotain mennyt ohi... siis okei Koivuniemi, Cher mut ABBA?... Soo... On ihmiset niin erilaisia.. mut nyt lopetan tähän, en jaksa enää kirjottaa.
Moikka!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.