IRC-Galleria

Hulina-Helinä

Hulina-Helinä

unstoppable you...

[Ei aihetta]Torstai 12.10.2006 18:32


Viimiset pari kuukautta on ollu aikmoiset.Jotain katos sekunnissa,ja tajus, miten helppoa on arvostaa asioita vasta sit, ku on liian myöhästä.Vaikka olin niitä arvostanu ennenkin,mutten ollut vaan tehnyt ajatuksiani tarpeeks selväks -niiden näyttämisestä oikeessa mittakaavassa puhumattakaan.Tajusin myös sen, että asiat ja tilanteet, jotka on tuntunu pysyviltä ja varmoilta, voi muuttua pelkiks väläyksis siitä, mitä ne on ollu.

Mut eipä mitään.Tää näyttäis olevan jonkinlainen uus alku, tavallaan.Jutut ei koskaan palaa sellaisinaan takaisin, eikä tarvikaan.Toisaalta ihmiset taas voi löytää toisensa uudestaan, jos sydämessä on edelleen erityinen paikka sille toiselle.

Sen oon tästä kaikesta oppinu, että fiiliksiään pitää kuunnella. Jokaisessa tilanteessa ja hetkessä sitä ajattelee jotakin, ja sen mukaan pitää toimia. Eikä joihinkin menneisiin paskoihin tekoihin, sanoihin tai tilanteisiin saa takertua, vaan ajatuksia pitää päivittää koko ajan ja tehdä sillä sekunnilla niin, ku sydän sanoo. Ja okei ehkä joskus järkeäkin kannattaa kuunnella, niin pysyy tasapainossa.

Sitä tajuu päivä päivältä enemmän, että ystävät on elämässä tärkeitä!!!ja niitä ei oo koskaan liikaa. Niihin voi aina luottaa, eikä ne koskaan halua tahallaan satuttaa. Ne jaksaa kuunnella tuntikausia samaa jankkausta, ja silti tietää, että olkapää on tarjolla seuraavallakin kerralla, kun sitä tarvii. Vaikka olis itse kuinka hankala, ärsyttävä, raivostuttava ja itseään toistava tahansa.

KIITUS TEILLE KAIKILLE IHANILLE <3 ilman teitä ei tulis mistään mitään :)

Nyt ku tuli teistä kamuist puhe, niin mun on pitäny piiiitkäään jo sanoo tai siis kiittää niitä ystiksiä jotka teki ainakin mun kesästä AEWAN MAHTAVAN!!! (kyllä tiedätte keitä olette:) )Vaikka se kesä olikin duunistelupainotteinen, vähiin vapaahetkiin on mahtunu aivan loistavia iltoja, vkloppuja, reissuja, pyrähdyksiä jne. jne. x)) Joten eiköhän porskuteta eteenpäin samaan malliin, kuin tähänkin asti! :)

Naurulihaksia kutkuttavaa syssyä kaikille ;)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.