IRC-Galleria

1. Kerro 5 asiaa, mitä vihaat.
2. Puhu vain suusi puhtaaksi! Tämä saattaa olla ainoa tilaisuus.
3. Haasta tämän jälkeen kolme kaveriasi.

1. Itteäni, siis hyi saatana minä. Jos sä oot liian samanlainen ku mä ni mul hajoo suhun pää luultavasti aika nopeesti. Vitun idiootti, paska luonne ja ruma. AH. Siis hyi saatana. En haluu ees puhuu asiasta.

2. Siis tyhmät ihmiset. Oikeesti. Ihmiset joitten yleissivistykses on isoi aukkoi, ihmiset jotka ei ymmärrä mitä niille sanoo ja sit se ku pitää ESITTÄÄ tyhmää. Voin vähän antaa anteeks jos oikeesti on nii vitun tyhmä ettei tiiä mitää, mut sit ku sä esität sitä ja hihittelet siihen päälle ni saanko pliis kuristaa tai ampua?

3. NAISTENLOGIIKKA!!!!!!!!!!! Siis mitä vitun järkeä olettaa et kaikki tietää saman ku te! Joojoo oon nainen melkein, mut ei saatana! Sillee "tää on niin selvä juttu et sun pitää tietää tää, en mä sulle tätä kerro". Mä en ymmärrä? MIKSETTE KERRO MYÖSKÄÄN MIEHILLENNE MIKÄ TEILLÄ ON?? Ei, mä en osaa lukee ajatuksia, ei, en usko et teijän miehetkää osaa. Vitun idiootit. Ja muutenki, naistenlogiikas on kaikki nii perseelleen.

4. Semmoset tyttö/poikaystäväkeskeiset ihmiset, joit ei IKINÄ nää ilman sitä niitten toista puoliskoo, mul on niin monta esimerkkiä tästä ja nii monta kaverii oon menettäny sen takii. Mä haluun joskus viettää ihmisten kaa aikaa ihan kahestaan ja varsinki jos oon jätkän kaa ja sen tyttöystävä on siinä ni en todellakaa osaa olla luonnollisesti siinä! Siin ei voi ees heittää mitää yhteisii läppii tai mitää. Vitun ahdistavaa.

5. Se ku tuijottelee vaa jotai jätkää/muijaa, ei uskalla tehä mitää, hihittelee vaa omassa porukassaa, tekee suunnitelmii, olettaa et "joojoo kyl se katto äsken mua<3<3<3<3" mut sit ei tee asialle mitään ja valittaa jälkeenpäin. Ja sit jos esim mä yritän tehä jotai asian eteen ni "hyi ei mennä se on nii ilmeistä ja noloo!!!!!" sillee öö... VÄHÄN ROHKEUTTA HEI. Oon mäki vitun nössö, mut mä sentään meen puhuu ihmisille. Vaik ne sit torjuuki, mut sit jos torjuu ni ei tarvi todellakaa itkee ni paljo jos pettyy itteensä ku ei tee asialle mitää! Murr.

PS EN HAASTA MUT LUULTAVASTI ESIM MILJA VOIS TEHÄ TÄN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.