IRC-Galleria

Pohdiskelua ja totuusMaanantai 28.06.2010 04:26

KYMMENEN TOTUUTTA SINUSTA:
1. Uskon Jumalaan, mut en välttämättä aina tottele sitä kauheen hyvin, joskus kuitenkin.
2. Vihaan selkäänpuukottajia.
3. Pelkään menettämistä, vaikka oonki menettäny niin paljon rakkaita, että oon tottunu siihen varsin hyvin.. Sattuu se silti, vaikkeienää yhtä paljon
4. Näen ihmisten läpi, mutta esitän usein ulospäin, etten huomaisi mitä he minusta ajattelevat.
5. En pelkää itse kuolevani, mutta en halua kuolla vielä.
6. Mua vituttaa ihmiset jotka arvostelee koko aja toista ulkonäön ja tapojen takia. Vihaan rasismia.
7. Haluaisin puolustaa alakynteen joutuneita ihmisiä, sillä olen itse ollut usein samassa tilanteessa ilman puolustajaa. Usein kuitenkin ujouteni ja pelko, jostakin syystä, jota en tiedä, estävät minua, ja käännän vain selkäni. Vihaan itseäni sen takia.
8. Olen varsin herkkä ja tunteellinen ihminen, nauran ja itken paljon, ihastun helposti, ja tunteeni näkyvät helposti kasvoiltani, sillä harvoin muistan peittää ne. Ehkä ei tarvitsekkaan.
9. Vihaan energiajuomia, huumeita ja lääkkeiden väärinkäyttöä, sillä kaikki ovat enemmän tai vähemmän epäterveellisiä ja muutenkin vaikuttavat pahoilta asioilta. Lääkkeiden väärinkäytöstä minulla on menneisyyttä äitini kautta, sillä hän kuoli lääkeyliannostus itsemurhaan ollessani 4vuotias.
10. Kun suutun tai mua vituttaa pahasti, mun tekisi mieli hyökätä jonkun kimppuun. Mä kuitenkin vihaan väkivaltaa ja jos joskus vaik lyön jotakuta, mua alkaa heti kaduttaa ja tulee henkisesti tosi paha olo. Siks mä yleensä puren hampaita yhteen etten löisi ketään ja siks itken ku suututtaa. Saatan myös purkaa kiukkuni läheiseen seinään tai huutamalla ja kiukuttelemalla lapsellisesti.
YHDEKSÄN ASIAA MITÄ HALUAISIT SANOA YHDEKSÄLLE ERI IHMISELLE JUURI NYT:
1. Mul on oikeesti nii ikävä sua. Viimeks ollaan nähty 8 vuotta sitten ku tulit meillä käymään. Oot varmaan mun paras ystävä edelleen vaikkei varmaan koskaan enää nähäkkään ku en tiiä ku etunimes, mul ei oo mitään yhteystietojas etkä varmaan enää ees muista mua.
2. Sä olit mulle viel hetki sitten paras ystävä, siis semmonen jota näin, olit ollu jo pidemmän aikaa. Mut nyt oot muuttunu, ja se sattuu. Nykyisin tuskin ees puhut mulle ja sain kuulla et oot samanlainen selkäänpuukottaja ku kaikki muutkin. Mua pelottaa, että oon menettäny ystäväni.. Mitä sulle tapahtu? Mitä mulle tapahtu? Sitä ei varmaan saa enää korjattuu entiselleen...
3. Mä rakastin sitä, kuka olit ku oltii viel pelkkii ystävii, rakastan jossain määrin edelleen. Olit aito ja tykkäsit musta aidosti, se sun katsees ja hymys, niit mul on ikävä. Sit ku meist tuli pari, sä menit ja muutuit, kaikki sun ihanat piirtees katos ja tuntu että halusit samal liikaa ja liian vähän. Et uskaltanu olla mun kanssa julkisesti, piti olla piilossa. Piilossa halusit liikaa, en ollu valmis, en luottanu suhun viel tarpeeks. Nyt se on kuitenki ohi, ja mua harmittaa, ettet voi ees puhua mulle. Kadotin sut kokonaan, sen sijaan, että oisin saanu sut.
4. Oot aina tukenu mua, aina rakastanu mua. Mä pelkään eniten, että menettäisin sut, sillä oot ehkä tärkeintä mun elämässä. Oot aina ensin ajatellu mua, ja vaikka se on osaks sun syytäs, että mun elämä menee perseelleen, mä en syytä siitä sua, sillä sä yritit auttaa, ja yrität vielki korjata sen mitä korjattavissa on. Rakastan sua ja mua inhottaa nähä ku kärsit. Kiitos sanoistas ja lohdustas, suä oot aina ollu se jonka takia on ollu pakko elää ja kiitos siitä, että olit se.
5. Mä en tiiä ketä uskoo. Uskoinpa ketä tahansa, aina siin on joku joka valehtelee.. Nyt kuitenki alkaa tuntua siltä, että se oot sä, enkä pysty enää uskomaan mitään, mitä sanot. Se on kuulema joku sairaus, ja mä yritän ymmärtää sua, mut se on tosi vaikeeta, kun ei enää voi luottaa yhteenkään sun sanaas.
6. Sä osaat joskus olla tosi ärsyttävä, ja välil toivoisin ettei sua ois. Mun elämä ois tosiaan helpompaa sillon. Muhun sattuu katsoa sitä miten muut kohtelee sua ja välil itekkin, mut oon liian arka puuttumaan asioihin ja liian kopea pyytämään anteeksi, vaik haluanki niin sisällä, mua itkettää, koska en oikeasti saa sitä millään itsestäni ulos. Oot kuitenki omal tavallas paljon parempi mua, ja oon sulle tosi kateellinen, mm. sun rohkeudestas, synnynnäisestä nuottikorvastas, joka on paljon parempi ku mulla, vaikket ees musiikkia sen kummemmin harrasta.. Ja monesta muustakin syystä. Viel joskus saan koottuu itteni ja otan kaiken kärsimyksen pois sulta myötätunnol ja avul, haluisin jo nyt. Älä kärsi niin paljoo, oot tärkee!
7. Mua ärsyttää se, miten oon sun mielestäs muka niin nolo. Mitä ikinä teenkin, nostat sille aina nenääs. Miten ihmes saisin sut käsittämään, että en ala esittämään yhtään mitään roolia, tommosen hienohelman tai kenenkään muun takii, onko selvä? Kulje vaan nenä pystyssä mun ohitse, ja muittenki, mut varo, ettet huku
8. Mul on sua ihan sairaan kova ikävä, oot vaan nii ihana joka tavalla. Mun on pakko saada nähdä sut pian, sun kanssas oli liian mahtavaa, enkä kestä arkee enää, en ilman sua. Välil epäilyttää, voiko kukaan olla muka noin melkeen virheetön, että ootko aito, oikeesti tommonen? No, ainakin osaat näytellä siin tapaukses hyvin, jos et oo, mulle oot ainakin suurin idoli tossa sun täydellisyydessäs. Ja toivon kovasti, ettei se oo pelkkää harhaa.
9. Musta tuntu yhes välis, että oisit etääntyny musta. Ihan ku oisit vältelly mua. Ehkä olin vainoharhanen kaikkien niitte ihmisten jälkeen, jotka on tehny mulle niin, mut onneks oot nyt ehkä palannu. Oot ihana ihminen, ja sun ei pitäs missään nimessä kuunnella ihmisii, jotka mainitsee ulkoisesta susta jotaan pahaa, koska sisältä mä en tiiä ketään, joka ois sua kauniimpi <3
SEITSEMÄN ASIAA JOTKA RISTEILEVÄT MIELESSÄSI JATKUVASTI:
1. Selkää särkee.
2. Tuhkalehto
3. Troubled Youthin street Team
4. Tuleva heinäkuu kaikkine tapahtumineen: leirille isoseks 1yö, isosiskopuoli tulee käymään, ehkä tammereille, viroon 4 päiväks, kotkan meripäivät ja ehkä muutakin, en nyt muista
5. olikohan toi nyt ihan fiksuu..? nojoo, aivan sama, meni jo :D
6. bändikuvat ja haastattelut, joita en oo viel laittanu seinille
7. jännät unet, jotka toistuu, johtuu varmaan stressistä ja ikävästä..
KUUSI ASIAA JOTKA TEET ENNEN NUKKUMAANMENOA:
1. dataan
2. iltapala
3. luen ehkä..
4. Katon telkkarii maybe.
5. Ajattelen.
6. itken aika usein
VIISI ASIAA JOITA VIHAAT:
1. Petolliset ihmiset
2. Ku kaikki määräilee millanen pitäs olla ja yrittää muovata musta itelleen sopivan..
3. ku kone lagaa
4. ku nää yhet ei luota pätkääkään ja oon suljettu tänne ku johonki vankilaan
5. ihmisii jotka vaalii mainettaan nii kovasti et katkasee ihmissuhteet vaik ennen oltiin hyvii kavereita..
NELJÄ VAATEKAPPALETTA JOTKA SINULLA ON PÄÄLLÄSI:
1. rintsikat
2. alkkarit
3. -
4. -
KOLME KAPPALETTA, JOITA KUUNTELET USEIN (suluissa esittäjä)
1. 18 and life (skid row)
2. End of the Line (Negative)
3. Trashy girl blues (troubled youth)
KAKSI ASIAA JOTKA HALUAT TEHDÄ ENNEN KUIN KUOLET:
1. ois hienoo saada vierelleen se oikea
2. löytää se elämän tarkoitus, selvittää miks just mie oon täällä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.