IRC-Galleria

Humppakummitus

Humppakummitus

Julius Keinänen

no voe tokkiinsa....Sunnuntai 05.11.2006 13:45

Joo tulipahan sitten taas visiteerattua Viron kauniissa maassa, jossa ihmiset ovat iloisia, ruoka hyvää ja Tullimiehet perseestä. Paitsi se yks mukava viiksiniekka :). Joo Tallinna reissu Meni siis juuri niinkuin pitikin. Oldehans:n ruoka oli hyvää kuten ennenkin, eikä peppersak:n sapuskoissakaan ollut valittamista. Sit käytiin Thomaksen luona katselemassa hienoakin hienompaa kämppää, ja lasinpuhallus kellaria. Sit huomasin että Casinoihin taitaapi olla 21 vuoden ikäraja :D kumma juttu, Viinaa, huumeita ja huoria saa vaikka 13 vuotiaat, mut pelata ei saa, ei sitten millään. Vaan tulipahan jo ensimmäinen joululahjakin isipapalle hankittua veljesten kanssa yhdessä. muut lahjat vähän niinkuin jäi odottamaan myöhempää aikakautta. Nii ja poispääsy koko porukalla meni sitten mahdottomaksi, kun me ilmeisesti näytetään niin epäilyttäviltä hipin retaleilta, että pakkohan se on tommosten matkatavarat ronkkia läpi. Sit ku meitsillä sattu olemaan pienet ja viattomat käsiraudat mukana, niin siitäkös se tullimies riemastu. Sit muut meni ylite ja meitsi ja seuraks jäääny Johannes jäi odottelemaan että se tullimies lopettaa vaahtoamisen ja kertoo mikä niissä on nyt niin laitonta. Sit Se kuhtu kaverinsakkin siihen ihmettelemään, joista viiksivallu soitti poliisisedille ja kysyi mitä tehdään ja ne sanoivat että ei ne oo kiellettyjä. Viiksivallu antone raudat takaste ja sanoi itekki että niin hän vähä arveliki, kun saahan niitä seksileluinakin tavantallaajilla olla. ja että jos pidetään kirettä, ehitään vielä laivaan.

mut eihän me mihinkään laivaan enää ehitty jolloin se ensimmäinen Tullimies, jolla selvästi oli jotain meitä vastaan, tuli taas rutisemaan, ettei niitä saa pitää ja taas piti uudestaan antaa raudat pois. Sit mentiin tullin autolla odottamaan että poliisi tulee sanomaan painavan sanan, ja kun se noin kolmen tunnin päästä tulikin, Se anto vaan raudat takasin, ja toivotti hyvää matkaa, koska niitä ei tosiaan ole missään kielletty. Tosin olisihan se liikaa vaadittu Tulliviranomaisiltakin tietää, mitä rajan yli saa kassissa kuljettaa ja mitä ei. Sit Poliisit onneks heitti meijät takas terminaaliinkin, nii ei tarvinnu sielä hemmetin kaukaa kävellä, minne se tullin auto meijät vei.

Mut reissu oli kaikkiaan hyvä, Laivassa ehti vielä hetken istua ja ostella viimeisiä ostoksia sekä juoda parit drinksut. :)

Sit arki harmaa koitti jälleen, ja töihin pitää pienen matkamiehen raahautua jälleen. :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.