IRC-Galleria

Humppakummitus

Humppakummitus

Julius Keinänen

äetee kyläsKeskiviikko 08.11.2006 01:04

Voe tokkiinsa. Kello 23 ja noin puolen tunnin kuluttua äitimuori tulee visiteeraamaan keskimmäistä lastansa. Siivosinnii koko kämpän(tai en nyt ihan koko, makuuhuone jäi, mut jääköön) Sit kävin kaupasta murkinaa, jos sattuu olemaa nälkäinen reissun jälkeen. Ja kun vauhtiin pääsin, niin leivoin joulutortuja :D Ja ei, en nähnyt vaivaa pelkästään äipän visiitin takia, mut se oli hyvä ajankohta tehdä pientä joulusiivousta. Sanoinko Joulu? Nyt jo? - Sairasta. Siihenhän on vielä yli kuukaus. Kerkeen sotkee ja siivota uudelleen siihen mennessä :D. Ja kun on jouluyön töissä, sillä ei ole ikäänkuin mitään väliä.

Vaan nyt maistuis pienet tirsat. Klo 05:00 noussut tänä aamuna ja tehnyt piiitkän päivän. Ehdin jopa riitelemään Jeremiaksen kanssa puhelimessa töitten jälkeen. Mut se onkin välillä ihan tötterö.

Mitteehän sitä vielä.. Huominen vapaata. Ja ylihuominen. Sit taas töitä. Ehkä sitä vois käydä tallinnassakin pyörähtämässä, kun sinne ei tästä nyt niin pitkä matka ole. Raudat taidan jättää kotiin, ainakin kunnes olen etsinyt oikeat lainkohdat täydellisenä, ja laittanut vali vali valituksen edelis kerrasta. "Kohtuuton haitta" mitä se tarkoittaa? niin tuossa sanotaan, mutta se kuulostaa kyllä hyvin ympäripyöreältä. Tullin pitää suorittaa turvatarkastukset siten, että siitä ei aiheudu kohtuutonta haittaa matkustajille. Onko kohtuutonta, jos sen takia myöhästyy laivasta ja matkaporukka hajoaa?? Mene ja tiedä. Tai älä tiedä. Mut jos tiedät kumminkin, nii kerro toki miullekkin. :)

Tjaa... Taidan lopetella tältä erää, kun ei ole tuon fiksumpaa sanomista. Sa nähä, että laitanko edes mitään rutinakirjettä, ku väsyttää, ja ei millään jaksas. Mut periaatteessa pitäs.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.