IRC-Galleria

Hyena^^

Hyena^^

There are two sides to every story... except for this one!

Leffainnostus <3Sunnuntai 21.03.2010 20:34

Oon viimeaikoina ollu kipeenä paljon ja viettäny aikaa telkan ääressä (jaksoin eloviin tosin kun ei ollu mitään helposti tarttuvaa tautia). Kirjottelen tylsyydeltäni vähän mitä on jääny mieleen. (Tekosyy päästä ihkuttamaan? ^^')

- Liisa ihmemaassa
Päästiin kattomaan Tuiden kanssa.
Supise suprise, rakastuin hatuntekijään.
3D:tä oltiin haukuttu, mutta musta se oli aika huima nähä leffa kolmiulotteisena. Se oli tosi todellisen tuntunen paikoitellen. Ainoa mikä harmittaa on se, että kun jotain kulki leffassa nopeesti (esim. kun Liisa tippu sinne kaninkoloon) niin ei näkyny niin selkeenä, ja ois ollu kyllä hieno nähdä nekin, kun leffa on kyllä teknisesti hienosti toteutettu. Mut se oli vaan alkuajan pulma. Loppuleffassa 3D:n tekniikkaonkelmia ei tullu ees ajateltua.
Ajatella sit kun 3D leffat tosta vielä kehittyy. Pakkohan sitä on tukea.

- Coco Chanel
Ihana. Rakastan tota vanhan ajan miljöötä leffoissa! Tekee leffasta kyllä entistäkin romanttisemman. Liian traaginen kyllä niille joilla on sydänsuruja, kannattaa siis kattoa turvallisesti jonkun kainalossa. :D
Ei kuitenkaan liikaa siirappia, eikä huonoja roolisuorituksia. Ja ihana nähä nöyristelevien naisten sijaan leffassa nainen, joka osaa toimia, on itsenäinen ja ottaa riskejä elämässä. Vaikken mikään muodin ystävä oo, mutta Go Coco!

- Ota kiinni, jos saat
Tää oli hauska. En yhtään ihmettele, että perustuu tositapahtumiin. Pakko nostaa hattua kun pystyy tekemään tommosia huijauksia jäämättä kiinni. Vaikka aika on eri (taas vanhanajan leffa), niin oli tää tyyppi silti taitava. Tuli vähän aikaa sitten telkastakin. Kirja on kuulemma hyvä kanssa.

- Coraline
Hauskasti tehty leffa, tykkään lavasteista ja hahmoista. Oli kyl pelottava, näin tästä painajaisia seuraavana yönä. :D Juoni on hyvä, Gaimanin kirjakin oli mukavaa luettavaa. Mielenkiintonen leffa, ei mitään tavallista massatuotantoa. Kiva saada jotain oikeesti uutta kaikkien kliseisten rakkausdraamojen sijasta.

Kirjasta:
''Me olemme pieniä, mutta meitä on paljon,
meitä on monta ja olemme pieniä.
Olimme täällä ennen kuin nousit ylös,
jäämme tänne vielä kun putoat alas.''


- Jali ja suklaatehdas
Osa tän viehätyksestä perustuu varmasti kyllä siihen et missä seuras tän kattoo.. :D Ei voi olla nauramatta. Ei pysty. Vaikka tsiljoona kertaa on nähty. Johnny Depp on hyvä tässä, en osais kuvitella ketään muuta näytteleen tota hahmoa. Muutki hahmot on niin karikatyyrejä. Tää on hauskasti ylivedetty juttu.

Ja tänä iltana telkasta tulee Jotain annettavaa. Ilta siis tietää sitä, et jätskikulho ja peitto mukaan ja sohvalle löhöömään.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.