IRC-Galleria

Hyena^^

Hyena^^

There are two sides to every story... except for this one!

Ranskapäivitys ^^Maanantai 01.08.2011 04:40

Huomenna kohti Hämeenlinna ''cityä''. Tai ei se mikään city oo Pariisin jälkeen. Ehkä mikään ei oo ennallaan sen jälkeen? New Yorkin matkalla ehdin jopa ikävöimään takasin Suomeen. Nyt en vielä osaa. Antakaa mulle viikko lisää?
Jos ees tuntis ittensä yksinäiseks tai jotain, mutta ei. Ei Pariisilaiset anna tuntea yksinäisyyttä? Muutaman ihmisen jos vois tua tänne niin voisin jäädä vaikka... VUOSIKS. Tai en tiä. Kyllästyttäis jossain vaihees? :D

Notre Dame on helkkarin iso kirkko. Mitä ne on aatellu keskiajalla vai millon 1300-luvulla, kun ne alko tuunaamaan sitä? Hullua porukkaa.
Louvre taas.. Siellä tuli käytyä semmonen parin kilsan lenkki. Ja näin ainoastaan Egyptisalin osittain, Mona Lisan ja hieman renessanssia. Ja yhen kreikkalaisen patsassalin.

Miks ihmiset btw aina väittää et Mona Lisa on joku postimerkin kokonen mitätön taulu? Ihan perus muotokuvataulu. Vai mitä seinämaalauksia muotokuvien pitäis olla (ellei ne oo maalattu jostain kunkuista etc). Ja kyllä se hienosti on maalattu, mitä mä taiteesta ymmärrän. Ja se hymy on ihan näkemisen arvonen.

(Alan btw täs vaihees jo tottua franskisten keyboardiin)

Ja se, joka vielä väittää, että Ranskasta ei saa hyvää asiakaspalvelua eikä ystävällisiä sanoja niin mä PUREN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.